Bizim Zonguldaklıların bölümü gene sessizleşmiş hareketlendirelim biraz ... evet hemşular arkadaşlarla Dolu Dizgin Yıllar isimli televizyon dizisinde rol aldık
bunlarda filmden aldığım cap'sler
Bizim Zonguldaklıların bölümü gene sessizleşmiş hareketlendirelim biraz ... evet hemşular arkadaşlarla Dolu Dizgin Yıllar isimli televizyon dizisinde rol aldık
bunlarda filmden aldığım cap'sler
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
bu arkadaşlar hemşerimizmi?
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
zonguldak neredesin yaw hareket yapın biraz gezi falan yapmıyormusunuz,hemşeriler biraz foto falan atın gezdiginiz yerleri hasret giderelim
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Hadi bir gezi yapalım İstanbul'dan Zonguldak'a bende yeni makinamı almışken.Bende bu arada Zonguldak2ın en güzel yeri göz bebeği olan Ereğli'den Mert Yağcı.Memnun oldum arkadaşlar.
yaw izmir e yapın hemşerilerimle tanışayım çeşmedeyim bu yaz ucuz yerler ayarlayım sizlere
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Aman Zonguldak ; duraklama yapmayın ; Devam Devam :D
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aslında İzmir gezisi havalar ısınınca daha bi cezbedici gibi geldi.Hemde "tr.davutak"'ta size yer bulurum diyo ne güzel.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Selam Arkadaslar ıyı Gcler Ben Osmanıye Mt Den Serkan Ve Askerlıgım Zonguldaga Dustu Allah ızın Verırse Sızın Gıbı Motosıklet Severlerle Tanısmak ısterımm
gel hocam kim olursan olsun gel
evet devam yeşil zonguldak imkan olsada gitsem şöyle 1 ay tadını çıkarsam
gelin arkadaşlar bana özelden atın mesaj elimden ne gelirse yaparım bu sene çeşmedeyim turizimciyim ayarlarım ucuz yollu bişeyler
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
ya bn aslında Bartınlıyımda Bizim Mt de hayat yok buraya takılıyım bari..nede olsa eskiden zonguldakmışız..
' [B][U]2011[/U][/B]
..Loading.. ::157::
Abi siz neden gezi felan yapmıyosunuz yahu ? Ne acaip iş anlamadm :D
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)