aha zonguldak mt bende varım bende
aha zonguldak mt bende varım bende
Hoşşgeldin canm cım Burası MT
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hb cakalaz
bende zonguldaklıyım
Ben Zonguldak lı deilim Rize liyim ama severim Zonguldak ı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Çok özledim bea zonguldağI camlI köşkten kahvemi içerken denize bakmayI oyyy oy. Selamlar Zonguldak.
Camlı köşk zonguldak da hayatta gitmediğim bi mekan niye gitmedim hiç bilmem
Arkadaşlar Motosiklet-08 fuarına gidecek olan varmı, ben otobüsle gitmeyi düşünüyorum.
Eğer gidecek olan varsa ve hangi gün gidilecekse aynı gün orada olursak iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü hem Zonguldak MT olarak bir arada oluruz hem de bu bi tanışma fırsatı olur.
Bilmem yanlış mı düşünüyorum. Başka türlü bi araya gelmemiz zor gibi.
Zonguldak MT
Yaa arkadaşlar nerdesiniz Zonguldak MT için ayıp oluyor millet şakır şakır konuşuyo bizden tık yok
Uyanın artık millet.
Zonguldak MT
ilhan alış burası ZONGULDAK MT biz benzemeyiz kimselere
Arkadaşlar, sanırım Motoshow-08 fuarına katılan olmadı. Ama ben sizin yerinize de gezdim.
Çok muhteşem oldu, tam bir motosiklet cenneti. O motorları gördükçe insanın ayrılası gelmiyor. 2 gün gezdiğim halde hala doyamadım.
Tabii en güzeli de MT üyeleri ile tanışmak oldu. Hepsi de candan insanlar.
Cumartesi akşamı Taksimde kafede beraberlik, ertesi gün Yeşilköyde parkta topluca kahvaltı, sonrasında tekrar fuar alanı derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.
Birkaç foto ekleyecektim beceremedim
Zonguldak MT
alıntılar kısmında yazıları bulunan arkadaşlara ithafen[B adlı üyeden alıntı
Sevgili Arkadaşlar :
Tanışma fırsatını yakalayamamış olmamız büyük talihsizlik bunca ortak yönümüz varken, bunca yılı birlikte aynı kentte tüketip aynı havayı solumuş olduğumuz halde.
(her ne kadar senin tükettiğinin havanın kat kat fazlasını harcadıysamda kusura bakma yaşlılık işte ,
Belkide şükretmeliyiz kadere bize MT forum sayfalarında rastlaşmak şansını bahşettiği için.
Her daim kaderin bizim bilmediğimiz bir şeyleri bildiği inancını taşımışımdır içimde,
işte bu sebepden iyimser bakmaktan yanayım yaşama hayatın her deminde !!!
Belki seninle
aynı kentte aynı havayı soluyoruz,
aynı kentte aynı problemleri yaşıyoruz
aynı zorlukları,
aynı acıları duyup,
aynı cefayı çekip,
aynı sefayı sürüp
yeri geldiğinde aynı zevki alıyoruz soluk alıp vermekten göğsümüzde rüzgarı hissederken motor üzerinde,,,,,,
Ama aynı şeyleri hissetmiyoruz birbirimize karşı ,
Çünkü ben seni antipatik bulmuyorum hiç tanımadığım halde !!!!
Ön yargı denilen insani rahatsızlığın bir tedavisi var oda ardımızda bıraktığımız bir dolu yıllar,
Zaman zaman ben bile dersimi aldığımdan emin olamasam bile yaşamda heba eylediğim 48 küsur yılın ardından....
"Bizler sizleri antipatik ve içine kapanmış bulmuyoruz"
Kapımız ve gönlümüz ardına kadar açık olacak her daim, her demden her yaştan,
Özellikle bayrağımızı geleceğe taşıyacak genç kardeşlerimize...
Z.M.K. Zonguldak Motosiklet Klübü adına
A. Şua TORTU
Abicim,Cenk'i bir-iki kere görmüşlüğüm ve o kadar tanımışlığıma dayanarak,gerçek deli kanlı olarak biliyorum.3-5 saatliğine Afyon'daki okulundan İstanbul'a gelmişliği var ve çılgın bir arkadaşımız.Söylemek istediğinin gerçekte yazdığı olmadığını düşünüyorum.Kendiside gereken açıklamayı yapacaktır zaten.
Bu aralar sahilden Çaycuma'ya kadar uzanmayı düşünüyorum.Sizin gibi değerli büyüklerimizle tanışmanın büyük şans olacağına eminim.İlhan abimle fuar buluşması olan cumartesi günü tanışmıştık ve kendisine kanım ısınmıştı.Aslında çok sağlam motorcuların çıktığı topraklarımızdan motosiklet kültürünü oluşturamamamızın en büyük sebebi yozlaşmadır.Sizin gibi büyüklerimizin arkasında bu yapıyı inşaa edeceğimize inanıyorum.
Saygılarımla...
OĞuz
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Sevgili Oğuz,
Bu yapıyı elimizden geldiğince inşa ettik
ve
elimizden geldiğince ayakta tutmaya çalışıyoruz..
Mustafa KEMAL'in bu vatanı emanet ettiği siz gençlere düşen görev
bu bayrağı layıkınca onurlandırarak geleceğe taşımak ,
Bizlere düşen sorumluluksa
Sizler bu görevi ifa ederken
ardımızda bıraktığımız zaman içerisinde görüp geçirdiklerimizin ışığı ile bir nebze olsun önünüzü aydınlatabilmektir ..
Ne yanında ne ardında ,
Geleceğimiz geçmişimizin hep önünde olsun ..
Bizleri ancak böyle onurlandırabilirsiniz .........
Z.M.K.
iki tekere gönül vermiş tüm dostlar.ben cok uzun yıllardır motor kullanıyorum diyemiyecem.motorsuz gecen günlerime gercekten üzülüyorum.ilk motorum 110 cc lik scotor.ZMK ilk başkanı sayın kemal albayrak'la o dönemler yeni tanışıyorduk.alaborina nın bahçesinde bana göre üç sac ayağı olan (kemal albayrak,suat ölmez ve cevdet kulaç) ki bunlar zonguldakda cok eski ve deneyimli motor severler.bir iki buluşma ve tanışmanın ardından.kaynaşma ve dayanışmayı sergilemek amaçlı küçük geziler yapılaması planlandığın da hep kendimi toplanma sonrası gezilerden,uzak tutmak için bir mücadelenin içerisine girmeye başladım.BENİM İÇİN UZAK DURMAMDAKİ EN ÖNEMLİ SEBEB KÜÇÜK BİR MOTORUMUN OLMASIYDI.toplanan 6-7 motorun içerisinde en küçük ve videssiz olan motor benim olduğu için yolda o insanlara engel olurmuyum onlara motorumla uyum sağlıyabilirmiyim diye olumsuz düşünceler içerisinde kendimle mücadele verirken KEMAL ALBAYRAK abimiz benim bir sıkıntı içerisinde olduğumu beni kenara cekip sorduğunda bende ona sıkıntımı anlattım.o gün ilk gezimiz bartın'a olacaktı.KEMAL ALBAYRAK yola cıkmadan önce trafikde yürüyüşün kuralların ne olması gerektiğini anlattı ve ekip başımız 110 cc lik scotor dur dedi ve beni ekibin başına koydu.O devasa motorlara(benim motoruma göre) tam iki yıl ekip başı oldum.bu insanların hoşgörü ve dayanışmaları ben ve benim gibi 30-40 arkadaşımızı kaynaştırmış ve birbirimize bağlılığımızı sağlamışlardır.küçük bir anımı anlatmaya calıştım.iyi ki kurulmuşsun ZMK.bu kadar güzel dostluk ve dayanışmayı ZMK catısı altında toplanması için emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler,sevgiler.yeni başkanımız sayın şua tortu'ya görevinde başarılar dilerim.
Geçmişte Z.M.K.'nın bizi uzaktanda olsa takip ettiği aşikar.Şu anda yakından ilgilenmeleri,Ben (35 yaşındayım) ve daha gençlerin yıllarca uğraşıp ancak ulaşabileceği Zonguldaktaki bir yapıya kısa yoldan adapte olmamızı sağlayacaklarını gösteriyor.Ben kendi adıma uzaktada olsam bu yapıya katılmaktan mutluluk duyarım.En kısa zamanda sizlerle tanışıp kaynaşmak dileğiyle.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Z.M.K.'nın bizi yakından takip etmesi hoşuma gitti. Aslında Zonguldak MT olarak toplanıp Z.M.K. ile bir buluşma ayarlayıp hem tanışmak hem de onların deneyimlerinden yararlanmak çok güzel olur diye düşünüyorum. Bilmem yanlış mı düşünüyorum?
Zonguldak MT
Sanırım bana karşı bazı yalnıs anlamalar ve benim de bir kişi üzerinden bütün klube ön yargıyla yaklasmam gibi bir sorun var ortada. Şua abi istanbulda MT Camia sıyla ilk tanısdığımda çok içten karşılanmışdım herkes cana yakındı ve yoğun bi ilgi vardı. O gün istanbuldan dönerken Zonuguldak Motosiklet Klubu nu düşünüyordum ne durumda ne yaparlar kimler vardır içlerinde kimdirler diye. O yılın yazında MT de bir organizasyon ayarlıyıp Ereğli’ye festivala çağırmayı planlıyordum. ZMK ile ortak çalışıp bole bişiler çok güzel olur diye düşünüyordum. En sonunda Klubun yerini kimlerden oluşduğunu buldum. Ve bu konuda konusmak üzere oraya geldim o gün orada birisi ile konusdum. Planımı anlattım bana verilen tepki MT’nin baskanına sole bize ulaşsın onları gerektiği şekilde biz ağırlarız sen çekil aradan. Şeklinde bi tepkiydi . Hiç de sıcak bi karşılama olmamışdı . Tabi haliyle ondan sonar ZMK ya karşı bi ön yargı oluşdu gözümde. Bilmiyorum iki farklı motosiklet camia sı ile karşılaşdım birincisi MT gayet sıcak her kese onur konuğu olarak yaklasan bir camia ikincisi ZMK… Beli haksızım … Belkide…
Uzun lafın kısası ön yargı ile yaklasdığım için kusura bakmayın bütün ZMK klubunden özür dilerim.
Son zamanlarda yoğun tempodan dolayı herhangibir forumu takip edemiyorum. Olaya geç yanıt verdiğim için kusura bakmayın. Sevgili Oğuz abi geçici savunman için çok tesekkür ederim. Umarım herkes anlamışdır beni…
Sevgili Şua abi mesajın da yazdığın yazıların bi kısmına hitaben;
Ben seni az veya çok bilirim bir kaç kişinin ağızından duymuşluğum (iyi anlamda) bir kezde tokalaşmışlığımız vardır. Aynı kentte benzer sorunları yasadık evet bu doğru. Doğru hatırlıyorsam Zonguldak da iken senin anfilerinle çok gitar çalmışımdır. Zonguldak da müzik yapmak zor biş şeydir bunu basabilen çok az insan vardır.
Ilginiz ve anlayisiniz icin tesekkurler
Cenk KESKIN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)