obkavi hayırlısı abi ne alcan ?
death dikkatli ol bi gün alaborinanın orada ezecem seni ama ne zaman
cakalaz senide zonguldaklı yapalım lan gel valla bak o kadar takılıyon bu topiğe
---------Güncel----------
obkavi hayırlısı abi ne alcan ?
death dikkatli ol bi gün alaborinanın orada ezecem seni ama ne zaman
cakalaz senide zonguldaklı yapalım lan gel valla bak o kadar takılıyon bu topiğe
---------Güncel----------
haydi şimdi topic upppppppppppp
bu arada canınız sıkılmasın diye videomu koyuyorum
gerçi bu deneme ama havalar ısınsın çift kamera ile daha iyisi olucak hemşolar
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
...Tüm MT ZONGULDAK ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Merhaba arkadaşlar, siteyi yeni keşfettim, uzun zamandır arıyordum, demekki yanlış yerde aramışım, ben Devrekte'yim R27 sahibiyim, motorumu geçen yıl Düzce'de Tahsin ustaya komple yaptırdım, ancak yaza yetişmediği için hevesimi alamadım, inşallah bu yazda binmeyi düşünüyorum, listeye beni de eklerseniz sevinirim, tüm arkadaşlara kazasız sürüşler diliyorum
ilhan_67 Welcome
lokum ve tarihi kent safranboludan selamlar doğan motor yamaha yetkili servsi
Aramıza Hoşgeldin Doğan motor safranbolu da bizden sayılır
EeerrrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkkkkkkekkkkkkkkkkkkkkkkkkL LLLLLeeeeeerrrrrr
Welcomeeee :d
ilhan_67 Şimdiki adı ile Ahmetoğlu köyü siz neresindensiniz ...
Topic uppppp
gene kendi videomla devam edelim hadi zonguldak MT sizlerinde videolarını görelim dimi )
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
[QUOTE=deliemin;938186]ilhan_67 Şimdiki adı ile Ahmetoğlu köyü siz neresindensiniz ...
ben hışıroğlu'ndanım ama çarşıda oturuyorum, emekliyim, çarşıda işyerim var, devrek'e geldiğinde görüşelim
selam arkadaşlar hepinize.. geçtiğimiz yaz karadeniz yolculuğunda memleketime uuramıştık ama bi kaç motorcu bizi yiyecek diye korkmuştuk ) bu yaz tekrar daha fazla motorla gelmeyi düşünüyoruz.. inşallah yaza görüşürüz hepinizle...
DooMsDaY Ne o geçen sefer biakçı yicek diye korkup bu sefer adam topliyip mi geleceksin valla dikkat et zonguldaklılar deli olur biraz
deliemin ne bu ya zonguldak aşkı ?
ilhan_67 abi çarşıdaki mekan neresi senin ?
Reklama giriyo abi hadi seni anladık da BİM olmaz
KArdeş ilk Hyo almamda sizin oralara gelip hepinizle görüşcem zaten Ben de Yarı Zonguldaklı sayıLırım
[B adlı üyeden alıntı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ilhan_67 yok abi estafurullah sakasına dedim ben bizde standarttır zaten o "benzinlikden 100 metro sonra solda ki tekelden sağa dönünce hemen karsında" tarifler. Ama ne benzinlik gelir nede 100 Metro sonraki tekel
Bu Zonguldak MT nin Daha canLı olması gerekmiyo mu ???
Ben Zonguldak a gittiğimde baya motor görmüştüm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)