MavimantalitE
abi bizim Zonguldak MT den Ayhan var o arıyordu Kymco ama ben scooter tavsiye etmiyordum ona o ayrı bi konu tabi bi irtibata geçin belki bişiler olur aranızda
MavimantalitE
abi bizim Zonguldak MT den Ayhan var o arıyordu Kymco ama ben scooter tavsiye etmiyordum ona o ayrı bi konu tabi bi irtibata geçin belki bişiler olur aranızda
************GüNCeL**************
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
Yawwww ZONGULDAK sirkeLen ve KEndine GeL.!
Gelmiyoo waLaaaa .....
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selam kardeşler ben de kozludan ulukan ama istanbulda oturuyorum 8 senedir.herpinize kolay gelsin şimdilik
*******güncwel tutalım abi topici*************
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
.....Zonguldak MT Topici Uppppp.....
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
güncel tutsak ne değişecek ki?
ben 18 sene zonguldakta yaşayıp şu anda ankarada oturan biriyim.eskiden 3-5 tane toplam motor vardı memleketimde yada yoktu.ben bu konuya bu kadar az ilgi olduğunu gördüğümden herhalde eskisi gibi az motorcu vardır zannederek eylül ayında 2 günlüğüne geldim oralara(yağmur muhabbetim var biraz üst mesajlarda.)
gördüğüm manzara şaşırttı.gayet çok motorcu vardı.
demek ki memleket insanım motoru sevmiş ama motosiklet net ten haberi olan yok yada internetle arası kötü.
bart1969
Zonguldak motosiklet klubunu kastediyorsan onlardan birkaç üye vardı (daha doğrusu 1 tane vardı benim bildiğim) onlar biraz içe kapanık bi grup sanırım bide ankara ile bağlantıları var sanırım bi iki kez konusmusdum onlardan birileri ile MT den haberdar değiller.
deliemin evet zonguldak mt hoş geldin
obkavi abi geçen bi kaybolmuşdun gelmişsin hoşgelidn bu arada güncel msj ını dn ben atıyordum tam vazgeçdim sana nasipmiş
ulukan Hoşgeldin sende aramıza
ArkadaşLar Ben işe BaşLadım Tüm MT ZONGULDAK'lı ve tüm MT ailesinden Zonguldak'a yolu düşen her arkadaşımı beklerim ziyaretime ZONGULDAK SİNEMASININ YANINDAKİ büyük alışveriş mağzasında çalışıyorum umarım anLamışınızdır (rekLam olmasın) Hemde gelenlerle tanışmış oluruz :D death sözum sana :D hani gelcekdin
Neler satıyonuz bakam Geleyim ziyarete alış veriş yapam
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yanlız Ben ÇaKaL bayan spor da çalışıyorum anCa yengeye bişiler satabilirim
SaĞLıK OLSun ona alırız biz de ULeyn ne adamsın yaa tam yerindesin bana da iş war mı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
olmamı Çakal sen ne diyon Benim gibisinide oraya verdiler olsun ama ben memnunum işimden
arkadaşlar pazar sabahı zonguldak çaycumadayım,eger bana zonguldakta eşlik edecek varsa buyursun ben cumartesiyi pazara baglayan gece saat 00 yani 12 de yola çıkıyorum ve sabaha karşı çaycumada olacagım,sonra niye söylemedi demeyim. ok mi bana cepten ulaşabilrisiniz 05364118715
98 Beygir.....
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Selam Dostlar Malesef Motoru Sattim Bende 4 Tekerlerlİ Oldum Ama Yaza Tekrar Motor AlacaĞim Yİnede Topİc İ GÜncel Tutalim
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Motora kıyıLır mı abi yaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)