Yok aga ; bendekiler kiraLık deil BiniLik
Yok aga ; bendekiler kiraLık deil BiniLik
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar ben motosikletimi satıyorum.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4730060
güldürme beni cakalaz :p sne ehliyetini al önce :p (tamam tamam kızma arkadaşım yine biniyosun rüzgarı tadıyosun ya o da yeter dime?
o kırmızı motorun plakası : 34 fe. 97 kırmızı çok hoş duruo honda da ya!
::138: racing's girl...
HaYaT ONDa mı bari .....
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ayağı kırdığımızdan 20 gün ara verdik.alçı çıkmasına en az 10 gün var.bir iki hafta da öyle say.
yağmurdan korkuyorum.malum karadeniz iklimi.eylülden sonra o taraflara gelsek yolda ıslanırmıyız ne diyorsunuz.sezon kaçtı mı?
cakalaz
Korkutma bakim Zonguldaklıları valla bi gün bi maden ocağında buluverirler seni
haylaz_bebek
Dediğin motor buna benziyormu genelde emral çarşısının karşısında duruyor VFR 800 çift karakterli bi sporttouring dir kendileri
bart1969
Karadenizde yağmur için sezon yok her an yağabilir ama artık sıklaşır yağmurlar 1 ay içinde gelcekseniz gelin ondan sonra ıslanmayı göze alarak gelin derim ? Tam olarak nedir projen ?
cenk seninle hertürlü toprak sayılıyoruz kardeş seni okulunda ziyaret edicem. ben seni bikaç kişiyle tanıştırırım. bolvadinin kıralı onlardır.
GT650R
bart1969 valla buralarda havalar bi bulutlu bi açık gidio ama sen gene de eşşeği sağlam kazığa bağla derim Ben sana ya da En azından iyicene hava durumunu dinlede yola çık :D ne olur ne olmaz burası ZONGULDAK burdan çıkış yok
haylaz_bebek valla Ben de bugun Kilimli de gezerken senin dediğin gibi kıpkırmızı bi suzuki gordum 34 plaka ama tam plakayı hatırlayamıyorum şimdi o da olabilir Belki eminmisin honda olduğunaa ?
Çakalaz sende ZONGULDAK'lı oldun çıkdın eyyyy CENK gör yazılarımı ÇAKALAZ'ı da ZONGULDAK MT ye kayden buçuklu olarak
öf ya!tabiki eminm kafamı yapıonuz.az önce eski kilimli duraklarının orda duruodu.34 feb 97 dedik!!!nese salla yaaa
haylaz_bebek yanında bi ofot makinası tası da bul şu makinayı olmadı geç bekle basında kimsin sen die sor belki ben çıkarım
haylaz_bebek vaLLa aynı motoru Bende gördüm o senin gördüğün hayal deildi. Ben sana inanıyorum. ama 34 fep 97 "B" ile deil VFR 800 dü
bart1969 valla bu aralar şahane gidio havalar benden demesi. geldiğin zaman haber vermeyide unutma...
herneyse ha 'P' ha 'B' birinin yuwarlağı fazla yani ne warki zaten başka da yok o motordan öle plakalı burda.artistlik yapma şimdi :p bide ben nie hayal göriim aaaa!!!!salla ya zaten,kim olsa nolcaksa.bu arada ereğli ne güzel akşamm!!!
beyler bayanlar yarın Ben sınava giriorum baNa şans dileyin açık öğretim bütlerine. Giren varsa Ben ZKÜ de merkez kampusundeyim :D Muhasebe ve matematikden giriorummmmmm :S :(
Ben de geleyim mi canm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çakalaz gel gel gelll. kambersiz düğün sensiz sınav mı olur hocayı bağlar sınavı kaynatırdık ama Geçdi Be ÇaKal sınav sabahdandı
sen önce kendi sınawlarına gir cakalaz :p hahaha,helede bana hiç mana werme bak.teker yapar ezerim snei.(bu arada bu teker yapma olayının diğer adları neydi ya?!bilen yokmu yoksaa?)
Kızım senin her yanın teker yapsa Vızzzzzzzzzzzzz
Biz doğustan antiteker iz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
şimdi öylemi oldu cakalaz.ezerim heee :p
komiksiniz he!!ben genelde "!" we "..." kullanırım,bi sorun yok yani rahat olun.
haylaz_bebek
Tamam sorun bi sorun yoksa problem yok o zaman :(
Millet ne var ne yok bakiim neler yapıyosunuzz görüşmeyelii...? Ben yine yoktum buralarda uzun zamandır.Bu arada motosikletimi satıyorum. Haberiniz olsun. Kymco Xciting 250 resimleri zaten zonguldak mt'de var. 2. veya 3. sayfalarda olması lazım..
5500 Ytl istiyorum.
Bana ulaşmak için cepten 0 532 240 30 35 yaparsınız.. Buyrun ben Şükrü derim size..
Her zaman ki gibi
Ereğliden sevgiler..
Not : Bu arada Ereğlide bi bayan motosikletli dolaşıyomuşş.. Siyah bi yamaha dediler.. Tanıyan var mı yaa.. Helal vallaa..
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)