Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

[Zonguldak - MT]

REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yok aga ; bendekiler kiraLık deil BiniLik
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _nirvana_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 Kt
    arkadaşlar ben motosikletimi satıyorum.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4730060

Motosikleti
    motor kullanmayı bilmiyorum ama öğrenicem inş.racing tutkum war.!(kawasaki_zzr_1400)
    güldürme beni cakalaz :p sne ehliyetini al önce :p (tamam tamam kızma arkadaşım yine biniyosun rüzgarı tadıyosun ya o da yeter dime?

o kırmızı motorun plakası : 34 fe. 97 kırmızı çok hoş duruo honda da ya!
    ::138: racing's girl...

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    HaYaT ONDa mı bari .....
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    ayağı kırdığımızdan 20 gün ara verdik.alçı çıkmasına en az 10 gün var.bir iki hafta da öyle say.
    yağmurdan korkuyorum.malum karadeniz iklimi.eylülden sonra o taraflara gelsek yolda ıslanırmıyız ne diyorsunuz.sezon kaçtı mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    cakalaz
    Korkutma bakim Zonguldaklıları valla bi gün bi maden ocağında buluverirler seni
    haylaz_bebek
    Dediğin motor buna benziyormu genelde emral çarşısının karşısında duruyor VFR 800 çift karakterli bi sporttouring dir kendileri

bart1969
    Karadenizde yağmur için sezon yok her an yağabilir ama artık sıklaşır yağmurlar 1 ay içinde gelcekseniz gelin ondan sonra ıslanmayı göze alarak gelin derim ? Tam olarak nedir projen ?

oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    cenk seninle hertürlü toprak sayılıyoruz kardeş seni okulunda ziyaret edicem. ben seni bikaç kişiyle tanıştırırım. bolvadinin kıralı onlardır.
    GT650R

nuwamda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hayallere biraz ara...
    bart1969 valla buralarda havalar bi bulutlu bi açık gidio ama sen gene de eşşeği sağlam kazığa bağla derim Ben sana ya da En azından iyicene hava durumunu dinlede yola çık :D ne olur ne olmaz burası ZONGULDAK burdan çıkış yok
    haylaz_bebek valla Ben de bugun Kilimli de gezerken senin dediğin gibi kıpkırmızı bi suzuki gordum 34 plaka ama tam plakayı hatırlayamıyorum şimdi o da olabilir Belki eminmisin honda olduğunaa ?

Çakalaz sende ZONGULDAK'lı oldun çıkdın eyyyy CENK gör yazılarımı ÇAKALAZ'ı da ZONGULDAK MT ye kayden buçuklu olarak
    Lastiklerini yak Ruhunu AsLa...
    [MT Zonguldak]

Motosikleti
    motor kullanmayı bilmiyorum ama öğrenicem inş.racing tutkum war.!(kawasaki_zzr_1400)
    öf ya!tabiki eminm kafamı yapıonuz.az önce eski kilimli duraklarının orda duruodu.34 feb 97 dedik!!!nese salla yaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    haylaz_bebek yanında bi ofot makinası tası da bul şu makinayı olmadı geç bekle basında kimsin sen die sor belki ben çıkarım

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    Alıntı nuwamda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bart1969 valla buralarda havalar bi bulutlu bi açık gidio ama sen gene de eşşeği sağlam kazığa bağla derim Ben sana ya da En azından iyicene hava durumunu dinlede yola çık :D ne olur ne olmaz burası ZONGULDAK burdan çıkış yok
    haylaz_bebek valla Ben de bugun Kilimli de gezerken senin dediğin gibi kıpkırmızı bi suzuki gordum 34 plaka ama tam plakayı hatırlayamıyorum şimdi o da olabilir Belki eminmisin honda olduğunaa ?

Çakalaz sende ZONGULDAK'lı oldun çıkdın eyyyy CENK gör yazılarımı ÇAKALAZ'ı da ZONGULDAK MT ye kayden buçuklu olarak
    valla özel kıyafet alırım gene gelirim .ama aklıma eserse.esmezse bekleyecez seneyi.

Motosikleti
    hayallere biraz ara...
    haylaz_bebek vaLLa aynı motoru Bende gördüm o senin gördüğün hayal deildi. Ben sana inanıyorum. ama 34 fep 97 "B" ile deil VFR 800 dü

bart1969 valla bu aralar şahane gidio havalar benden demesi. geldiğin zaman haber vermeyide unutma...
    [MT Zonguldak]

Motosikleti
    herneyse ha 'P' ha 'B' birinin yuwarlağı fazla yani ne warki zaten başka da yok o motordan öle plakalı burda.artistlik yapma şimdi :p bide ben nie hayal göriim aaaa!!!!salla ya zaten,kim olsa nolcaksa.bu arada ereğli ne güzel akşamm!!!

Motosikleti
    hayallere biraz ara...
    beyler bayanlar yarın Ben sınava giriorum baNa şans dileyin açık öğretim bütlerine. Giren varsa Ben ZKÜ de merkez kampusundeyim :D Muhasebe ve matematikden giriorummmmmm :S :(
    [MT Zonguldak]

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben de geleyim mi canm
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    hayallere biraz ara...
    çakalaz gel gel gelll. kambersiz düğün sensiz sınav mı olur hocayı bağlar sınavı kaynatırdık ama Geçdi Be ÇaKal sınav sabahdandı
    [MT Zonguldak]

Motosikleti
    sen önce kendi sınawlarına gir cakalaz :p hahaha,helede bana hiç mana werme bak.teker yapar ezerim snei.(bu arada bu teker yapma olayının diğer adları neydi ya?!bilen yokmu yoksaa?)

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Kızım senin her yanın teker yapsa Vızzzzzzzzzzzzz

Biz doğustan antiteker iz
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    şimdi öylemi oldu cakalaz.ezerim heee :p

MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY

Ereğliden..

Alıntı haylaz_bebek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haylaz_bebek

teşk.şükrü bey! bu beyden sonraki ünlemin bi anlamı var mı acaba..?

Merak ettim de.. malum her zaman sizin gibi bayanlardan teşekkür almıyorum da ünlem işaretli..
    Sevgiler Ereğliden Şükrü
    komiksiniz he!!ben genelde "!" we "..." kullanırım,bi sorun yok yani rahat olun.

haylaz_bebek

Tamam sorun bi sorun yoksa problem yok o zaman :(

Millet ne var ne yok bakiim neler yapıyosunuzz görüşmeyelii...? Ben yine yoktum buralarda uzun zamandır.Bu arada motosikletimi satıyorum. Haberiniz olsun. Kymco Xciting 250 resimleri zaten zonguldak mt'de var. 2. veya 3. sayfalarda olması lazım..
    5500 Ytl istiyorum.
    Bana ulaşmak için cepten 0 532 240 30 35 yaparsınız.. Buyrun ben Şükrü derim size..
    Her zaman ki gibi
    Ereğliden sevgiler..
    Not : Bu arada Ereğlide bi bayan motosikletli dolaşıyomuşş.. Siyah bi yamaha dediler.. Tanıyan var mı yaa.. Helal vallaa..
    İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.

12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler