haylaz zonguldak'ın neresindensiN? ve tüm grup bi ara toplanalım mı yawww aLÜÜüüü :D
haylaz zonguldak'ın neresindensiN? ve tüm grup bi ara toplanalım mı yawww aLÜÜüüü :D
merkezdenim!bu arada zong.da toplanabilionuzmu pekala!? :p
::138: racing's girl...
valla hiç tecrube etmedik ama çaba sarf edersek olur heralde motor var mı sende ?
valla ben düzenli olarak kapuz pilajında toplanıyorum kendi basıma gelin katılın bana
Not: Salı ve Perşembe haric :queen
Selam millett Ne var ne yok bakalımm görüşmeyelii uzak kaldık biraz işten güçten ama naapacanız artıkın idare etcez.. Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar görüyorumm hemde bayan.. Hoşgeldiniz sefa getirdiniz... Burda muhabbet çok fazla yoktur ama yinde iyidir.. Değilmii çocuklarrr
Sevgi ve Saygılarımla
Zonguldak-Ereğli Şükrü
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
MavimantalitE
Taşı bana mı atıyon abi muhabbet vardır ya neden olmasın artık daha da canlanıyor ortalık
teşk.şükrü bey! bu arada bende motor yok demiştim ama pek dikkat edilmio anlaşılan.alem nerelere gidio motorlarıyla siz hala burdasınız yaa!!!gidin amasraya fln en azından yahu!!!bende motor olcaktı oooo!!!
Yazan Cenkkeskin:
haylaz_bebek
Bende de motor yok o yüzden simdilik plajlara kumsallara filan takılıyoz ama gecen sene Kilimli'den Amasraya bisiklet ile gitmişdik 12 saat sürmüşdü ama çok sarmışdı gene yapmayı planlıyorum ama yemiyor bu sefer kimse kalmadı o kadar çılgın
Aynı Bilgisayarı kullanınca iki kişi böle oluyo işte gittim nuwamda nın hesabından yazdım Ben Cenkkeskin bu mesajı yazan
YaŞaSıN Zonguldak MT Gelcem bi ara sizinLe tanısmaya
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Taşı sana atmıyorum kardeşim herkese atıyorum. Kendimede atıyorum hatta..
Bi bakayım dedim yine en son yazdığımdan bu yana ne kadar zaman geçtiğini bile hatırlayamıyorum ama sadece benden sonra iki-üç kişi felan yazmış yani pardon şimdi saydım 4 kişi..
Eee daha ne diyeyimm.. Herşey ortada biz zonguldaklılar yapamıyoruz bu işi galiba.. Ama yinede sizi seviyorum herşeye rağmen
Ereğliden sevgiler.
Şükrü
haylaz_bebek
teşk.şükrü bey! bu beyden sonraki ünlemin bi anlamı var mı acaba..?
Merak ettim de.. malum her zaman sizin gibi bayanlardan teşekkür almıyorum da ünlem işaretli..
Sevgiler Ereğliden Şükrü
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
haylaz_bebek
teşk.şükrü bey! bu beyden sonraki ünlemin bi anlamı var mı acaba..?
Merak ettim de.. malum her zaman sizin gibi bayanlardan teşekkür almıyorum da ünlem işaretli..
Sevgiler Ereğliden Şükrü[/QUOTE]
komiksiniz he!!ben genelde "!" we "..." kullanırım,bi sorun yok yani rahat olun.
bu arada zonguldakda kıpkırmızı bi honda war sanırım 1000likti,hatta kel bi sahiibi war kim bu adam!!!bilen warmı?
Sevgili Cenk selamlar,uzun zamandır motosiklet.nete girmemiştim,motor alayım derken son 1 yılda 2 araba değiştirdim.2 sene daha üniversite dolayısıyla Zonguldak'ta bulunucağım ancak ailem İstanbul'da olduğundan onlardan gizli şirin bir motorla takılmayı düşünüyorum.Yoksa çok karşılar.Bu KYMCO'lar hoşuma gidiyor(100.000km garanti motorda süper),Ereğli'de tanıdık iyi motorcular varsa onlardan fiyat alayım ben.Tek sorun 1.93 olup birde yapılı olmam ama artık altımda ufakmış deilmiş pek takmıycam heralde.Cenk seninde yardımınla güzel bir motor ayarlamaya çalışalım.Birde A2 'yi B ehliyetime işletme sorunumuz kalıyor geriye.( KAFAMDA Agility 125 yada 2.ci el güzel bir kanuni DEER 152 var)
haylaz_bebek @ bu arada zonguldakda kıpkırmızı bi honda war sanırım 1000likti,hatta kel bi sahiibi war kim bu adam!!!bilen warmı?
KEL deme kanunen yasak sana dava açma hakkına sahip bilee.
eylülün 2 yada 3 ünde motorla devreğe gelicem eğer bir proğram olursa zonguldağada gelebilirm
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
kocaday Scooter sana yakışmaz keeway sl 150 alalım sana sen beni dinle
deliemin
Gel hocam Zonguldak MT pek canlı değil ama olsun ;)
haylaz_bebek
Kırmızı dediğin makina CBR 1000 RR mı kilimlide var bitane onu diyorsun sanırım öle kıpkırmızı ben zonguldak da motor görmedim bi kez kapuzda gördüm oda Yabancı plaka idi sanırım gurbetmotorculari.com dan birisi idi daha bulamadım kim olduğunu .
yokk cenk Ben gördüm kıpkırmızı ama CBR 1000Rr deildi Kawasakiydi zannedersem kilimlide saniyi bölgesinde takılıyo. haylaz Bebek haklı ama tam da yakından görmedim....
kocaday@ Ben de ocak gibi açık öğretimin derslerine gelcem o zaman tanışaLım yawww :D hakkaten scooter yakışmaz bi commet iyii gider aslında p
cakalaz!sende motor yoktu ki!!!puhahaha!!yaranı deşiyorum dime!! yaşasın!!!
bide öle bi motor war hatta bugün kuyumcu çarşısının ordaydı o motor!!we ewet CBR 1000RR dı
BeBeK ; YanLışın war Bende motor war HaTTa motorlar war diyebiLirim canm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çakal patlatmısın bombayı çakal ne iş kiralık motorların mı var motor kiralama işine mi girdin yoksa ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)