valla şukru abi benim hiç haberim yokdu. GEÇMİŞ OLSUN Cenk geçenlerde bi düğün vesilesiyle Zonguldak'a geldi. o yusden yazamamışdır. Sanmıyorum bilerek yazmadığını. teklifim hala geçerLİdir
valla şukru abi benim hiç haberim yokdu. GEÇMİŞ OLSUN Cenk geçenlerde bi düğün vesilesiyle Zonguldak'a geldi. o yusden yazamamışdır. Sanmıyorum bilerek yazmadığını. teklifim hala geçerLİdir
Abicim Canku ( nuwamda ) şu aralar okuldu Düğündü işlerdi hiç abartısız kafamı kaşıyamıyorum. temmuz 20 doğum günümdü 1 saat bi eğlendim ondan sonra tekrar devam koşuşturmaya eve 2 de girebildim işler yüzünden. Şu anda da saat 03:40 MT ye bile zor giriyorum artık kusura bakmayın ama az kaldı kurtuluyorum çilelerden zafer yakın Çok özür dilerim abicim Geçmiş olsun dileklerimi iletemedim
Doğum günün kutlu olsun kardeşim Nice senelere..
Olsun bee dert etmeyin.. Ama boş bırakmayalım burayı.. İrtibatı koparmayalım.
Şükrü
Zonguldak/Ereğli
Saygı ve Sevgilerimleçç
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
*****************-------GünCeL-------***************
selam dostlar evet 13 temmuzda istanbuldan çıkıp zonguldak'a geldim (mubarek topraklara) izinde pen internete girmek mümkün olmadı birde iznimizi 2 hafta yerine 1 hafta verdiler zehir oldu abi dönüşte hanımla birlikte zonguldak istanbulyaptık eğlenceliydi doğrusu ağuston 10 da ikinci 1 haftalık izne çıkacağım o süreyi zonguldak merkezde geçireceğim inşallah görüşürüz.
o arada mavimantalite kardeşle tanıştı hoş bi tesadüf oldu sağolsun varolsun , tekrar geçmiş olsun onada
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
bende warım!!! :p ama zong.dakiler burda hatun görmesin walla...
::138: racing's girl...
selam hoşgeldiniz aramıza
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
teşk. ederim.motorcular klübüyle alakası olan warmı peki zonguldakta???
zonguldak'ta bi motorcular klubü mü var ki
merhabalar istanbulluyum ancak üniversite nedeniyle zonguldak merkezdeyim,forumlarınızı ilgiyle takip ediyorum.Ben otomobil kullanıyorum ancak motorlara büyük bir zaafım var.
obkavi abi yine gelicen sanırım zonguuldak a merkeze geldiğinde çayımızı içmeden gitme hatta şu keeway SL 150 hakkında bi konusalım ya merak ediyorum nasıl makinalar almayı planlıyorum bu aralar RegalRaptor 250 alıcam ama beyenirsem keeway SL 150 de alabilirim ?
haylaz_bebek hoşgeldin aramıza zonguldakdakiler bişi olmaz seni görürse abartma Motosiklet kurslarımız baslıcakdır yakında ama su anda motosiklet eksiğimiz olduğu için baslayamıyor bu aylarda eksiklerimizi tamamlıyorum ama kawasaki zzr 1400 değil tabiki simdilik RegalRaptor 250 gibi görünüyor önümüzdeki yaz da CBR600RR ile devam edicek gibi listeye pembe renkler ile ekliyorum senide bide zonguldak motosiklet klübünden bahsetmişsin benim oraya karşı bi anti patim var biraz garip bir yer gibi geliyor bana yani daha çok içe kapalı bir klüb gibi sen neden sormusdun alaka varmı diye ???
lazkopat2 Malesef var Statdın yukarsında Bahçeli evler var orada bulunuyor kime sorsan gösterirler Zonguldak Motosiklet Klubü olarak anılıyorlar. Burası onlar ile alakalı değil yalnız. MT Zonguldak olarak geçiyoruz biz .
kocaday
Hoşgeldin kocaday...
haylaz_bebek hoşgeldin aramıza.
kocaday sende aramıza hoş geldiniz. cenk'e ulaşamazsanız Ben de varım burda elimden geldiğince yardımcı olurum. umarım kalıcı olursunuz
Tekrar aramıza hoş Geldiniz
selam millet bende zonguldak ereğlidenim bu siteyi daha yeni buldum ama ilgimi çekti :D
hoş geldin aposs ereğliden arkadaşlarımız da var. ekliyorum seni de..
heyoo
nasısınız z.dak lılar :p
death Hayrola seni bu başlıkda göremezdik pek
death forumumuzaa inciler getirdin ne zamandır sesn soluğun çıkmıodu iyii oldu obkawi abi sen de ne zaman gelcen gelde goruselim artıkın toplayalım milleti
Burayı toplamak cok zor ya
Her hafta Akçakoca / Amasra / İnkumu yapiyorum
3-5 kişi toplansak ne olur :(
eylül girmeden memleketime gelmek istiyorum bir hafta sonu.en son 2005 de gelmiştim.ehliyet sorunum da kalmadı.ankara -zonguldak yapmayı düşünen varsa yol arkadaşı olabiliriz.
ewet war 1tane bildiğim kadarıyla!racingciler takılıo genelde.
bu arada listede benim nickimin rengi farklı,bayan olduğum içinmi acep!?!ama tek benmiyim burda motor tutkusu olan bayan ya!
haylaz_bebek hoşgeldin aramıza zonguldakdakiler bişi olmaz seni görürse abartma Motosiklet kurslarımız baslıcakdır yakında ama su anda motosiklet eksiğimiz olduğu için baslayamıyor bu aylarda eksiklerimizi tamamlıyorum ama kawasaki zzr 1400 değil tabiki simdilik RegalRaptor 250 gibi görünüyor önümüzdeki yaz da CBR600RR ile devam edicek gibi listeye pembe renkler ile ekliyorum senide bide zonguldak motosiklet klübünden bahsetmişsin benim oraya karşı bi anti patim var biraz garip bir yer gibi geliyor bana yani daha çok içe kapalı bir klüb gibi sen neden sormusdun alaka varmı diye ???
hiçde abartmıyorum,zong.da motorda hatun görmesinler hemen kafada bişiler kuruluyor(çok saçma tabi).racing tutkum war ama şehirde binemiom walla(kendim kullanmıorum daha gerçi).senin dediğin klüp hangisi bu arada cenk kardeş!!benim dediğimde genelde racingciler war.gerçi orayla bi alakam yok ama görüorum genelde o grubu o yüzden sordum.önce bi 600lük kawasaki başlasak,sonra yamaha r1 takılsak,we sonra kawasaki zzr 1400.ne süper olurdu.aaaahhhhhhh ahh!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)