iki günde bir 20 tl. hiç kullanmıyomusun olm ben bi haftasonu bindim 100 lira yakıt aldım tabi biraz yol yaptık biraz da hareketliydik
iki günde bir 20 tl. hiç kullanmıyomusun olm ben bi haftasonu bindim 100 lira yakıt aldım tabi biraz yol yaptık biraz da hareketliydik
Sen ana rahmine düşmeden önce ben 2 teker üstündeydim. , Motosiklet benim vazgeçilmezim. Çinli olur, Rus Olur, Alman Olur. Hiç fark etmez. Yürüyeni sağlam olsun yeter.
Ben hobi adamıyım. Para olsa daha neler yapacağım belli değil. Bisikleti A dan Z ye kapayım. Sırada paraşüt, Snowboard, Güven Atışı gibi aktivitelerim var.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Bisiklet üstünde 16.000km yol kattettim .(kapalı alanda , sabit bisiklette çevirdiğim pedal hariç .) bu işin lisanslı sporcusuydum. açmaz seni o sebepten söylüyorum boşa konuşmuyorum . bisiklette iş olmadığını anlayınca motora geçtim zaten. ama herkesin kendi tercihi tabiki zevk meselesi
Hayırlı olsun abi, sattığın motoru Yeni Camide gördüm, senin sanıp yanına park etttim bir v-strom la beraberdi, Safranbolu'dan gelmşler sanırım, bayağı bir muhabbet ettik. Hayırlısı olsun, NC konusunda kafana bişi takılırsa sor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Gidin NC beyler, zengin ettiniz petrolcüleri )
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Yuh o paraya ben 700 km. yapıyorum bea kıs kıs kıs kıs kıs
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
İbocum etkinlik linkini buraya da koyar mısın. katılacak arkadaşlar olur bakarsın, face'den ulaşamadığımız..
Bu arada, Motoruma laf yok, benzinime dokunma. İçsin benim oğlum
Güven atışı ne ola ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------
Karadeniz Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Motosiklet Festivali için, SMSK (Sakarya Motosiklet Spor Kulübü) tarafından Sakaryalı ve Katılmak isteyen diğer il grupları için düznelene toplu sürüş etkinliği resmi sitesi
https://www.facebook.com/events/139890809545102/
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
İbo bu akşam yanına geleyim de birlikte gidelim orman park a olurmu ama benim motor evde bende dar sokaktayım ok.
İbo, bak adam güvenlik ekipmanları tam gelcek kelepçe, silah, cop
Len oğlum ne jop U ben 2 iş te aynı anda çalışıyorum mesleğim bekçi lik
Ama hobi olarak bayan kuaför'lüğü yapıyorum ister fön makinası fırça alır gelirim;)))
Vaay, yenge seni ikinci meslek erbabı yaptı he.. Valla on numara olay. Sen aç kalmazsın müdür
Evet kanka aynen öyle
Ya herşeyi geçtim bi dedikodu dönüyor sorma gitsin
Ama şöyle de bi durum var bunlar Tolga nın çırağı olamaz
Tolgayı onların arasına alsan.. "Ay kıııız, duydun mu nuooolmouuuşş!" diye başlar
Tolga yı bizim dükkana sokmaya gerek yok bence Tolga bizden çekiniyor da böyle davranıyor yoksa varya nonoş lar totoş lar havada uçar
benim tanıdığım Tolga bunların altına kalmaz ama hadi hayırlısı..
Tolga altta kalmasa ne Tolga her yerde aynı topitop yaniiii
Hafta sonu napan bre, gelebiliyo musun Ereğli'ye..
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)