Yok. Pazar biz kamptan dönerken Onun motoru görmeye gidicez. Anlaşırsa sonrasını düşüncez. ama motoru almaya onu göndermek istemiyorum ben. En azından Okan'ı falan yanında götürsün diyorum. ya da ben izin alayım ben gidip alayım motoru en olmadı.
Yok. Pazar biz kamptan dönerken Onun motoru görmeye gidicez. Anlaşırsa sonrasını düşüncez. ama motoru almaya onu göndermek istemiyorum ben. En azından Okan'ı falan yanında götürsün diyorum. ya da ben izin alayım ben gidip alayım motoru en olmadı.
"CaRPe DieM"
deli Manyak. Motoru almaya gidiyosam niye motorla gideyim
"CaRPe DieM"
benzin i aldım şişme yatak battaniye tulum da hazır ufak tefek atıştırmalıklar da tamam
sabah kalktığım da marş a basıyorum yola devam
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Allah yolunu açık etsin biz gelmiyoz
biz de katırın yükünü hazırladık bağlaması kaldı. sabah 7'de Emredeyim kısmetse..
"CaRPe DieM"
Totonuz donacak, bir grup motorcu kamp alanında donmuş faziyette bulundu diye gazatelere manşet olacaksınız.
Hayırlı yolculuklar. Allah kaza bela vermeden gidip gelmek nasip etsin.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
dün geldim Sakarya'ya, otelime yerleştim..akşam biraz yürüyüş için dışarı çıktım birde ne göreyim...otelimin yanında Honda bayii varmış girdim biraz motorlara baktım..crf250L yi merak ediyordum onu inceledim..Oradan Çark caddesini gezdim biraz..bugünde sınavıma girdim Ozanlarda İlahiyat fakültesinde..sonra ayrıldım Sakarya'dan..
büyük motosiklete rastlamadım sokaklarda..elektrikli motosikletlerin çokluğu dikkatimi çekti ama..birde dümdüz memleketiniz var
Youtube: YOL AVCISI
cihan kardeşim, ben bugün yalova'ya geldim.. seni birkaç kere aradım. diğer verdiğin numarayıda aradım ama açan olmadı.. bende tek başıma gezindim..
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Hocam aksilik ki telefonlar kamp alanında çekmedi. Ve tekrar aksilik ki diğer numarasını verdiğim arkadaş da telefonu evde unuttu.. Ancak bu kadar olur ya :(
"CaRPe DieM"
Ama artık sana borçluyum. İzmit'e sırf tanışmaya gelicem. Veya geçen bahsi geçmişti, Sakarya,Kocaeli birleşimi bi buluşma aktivite yapalım nasıl olur?
"CaRPe DieM"
Çok kişi olunca mangala yetişmek zor olabilir. biraz büyük bi tel ızgara olması lazım mesela. Ama neden olmasın. En sonki mangal faslımız 18 kişiydi, balıklar arttı bile
Dediğin gibi Eşme sahil kenarı yapılabilir. Kartepe veya Kırkpınar sahil de olabilir..
"CaRPe DieM"
beyler bence kazımpaşa da köfte yiyelim köşk te
ama ben gelmem çünkü bütün izmit tayfa sını tanıyorum
şimdi gelir ken ya zurnacı irfan ya handikap koray ya ninja törtıl ahmet gelir veya bmw ci mert gelir alayını tanıyorum boşuna gelmeme gerek yok yani
Bu arada kamp nasil gecti siz onu anlatin? Guzel islandiniz mi?
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Kampta ıslanmadıkta dönüşte baya baya durmadı yahu. kampın unutulmazı, soğuktan uyuyamamamız oldu
"CaRPe DieM"
kendi adına konuş cihan efendi
ben çektim mazot u sızdım yani
Haftasonu hava durumu ve sıcaklığı çok güzel gösteriyor. Ne dersiniz Sakarya-Kocaeli birlikte bir yerlere mi gitsek
"CaRPe DieM"
Abant'ta kamp güzel olabilir.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)