yaa şu yorumlar öldürüyor beni
Kardeşler bugün korayla gititik motoru aldık herşey çok güzel oldu Allah gönlüme göre verdi sıfır ayarında motorumu verip sıfır ayarında motor aldım. Hemen gelip güzelce bir yıkadım temizledim. Herkese teşekkür ederim
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan. Haketten maşallahı var yav.. Farın sağında toz mu var kuş mu pislemiş
"CaRPe DieM"
Grenajımı diyosunuz hocam? orada ufak bir çiziği var garaja sokarken kapıya sürtmüş. Nazarlık olsun dedik daha yeni geldim bende 2500km oldu motor
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
nihat hayırlı olsun yeni motorun
bende hayatımda ilk defa cbr kullanacaktım o motor senin motorun olacaktı ama adam daha yeni aldığı için kaza bela olur diye korktum ve kullanmadım
eğer açık hava lı bir zaman denk getirseydim kullanmış olacaktım ama kısmet değilmiş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Yok yok öyle değil. Şaka takılıyorum nazarlık olsun diye
"CaRPe DieM"
cihan başlık felan açmadın sanırım burdan anlatsana bize art akademideki programı günü felan... teorik dikkat çekici bilgiler felan da olabilir hem faydası olur hem de gitmeden bi fikir sahibi olmuş oluruz
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
ne başlığı yavrum yav.. Teorik eğitime girdik sırada pratik-uygulama eğitimi var işte
"CaRPe DieM"
yarın bi program varmı toprağam
Yatıcamm yuvarlanıcamm.. Öğleden sonra uyanıcamm..
Sallana sallana kaşına kaşına oğlumun yanına gidicem. Alt sakalın vidalarına kauçuk conta yaptım kendi elcayızlarımlan onları takıcam yaveeeş yaveş.. Sonra eve gelicem yat yuvarlan..
Anlayacağın ben de extrem bir hareket yok
Enerjimi haftaya saklıyorum.. cumartesi sabahı bi gircem fuara, pazar akşamı çıkıcam
"CaRPe DieM"
iyi abisi sana bi yastık yorgan alayım ben o vakit
Arkadaşlar merhaba. Öğrenci bütçesiyle para biriktirip jinlun 150-5 aldım geçen gün. Şimdi Sakarya'da motorun 1-2 eksiğini gidermek için yardımınıza ihtiyacım var. İlk motorum olduğu için oldukça tecrübesizim ve motor 41 plaka olduğu için biraz tırsıyorum aslında. :D Tavsiye edebileceğiniz bir usta var mıdır? Nerededir? Birde Sakarya'da Jinlun yetkili servisi nerede biliyor musunuz?
Merhaba. Oncelikle hosgeldin. Benim plaka da 41 hic takma kafana usta olarak kapali spor salonunun orda ozcan usta var. İstersen oraya gidebilirsin. Jonlun yetkili servisi sanmiyorum olacagini ama netten ara belki vardir.
Havalar düzelince Özcan Ustaya uğrarım o zaman. Sakarya-Kocaeli çekişmesinden dolayı stresliydim ama sen öyle dediğinde biraz rahatladım açıkçası. :D
hangi bölümdesin sen kaçıncı sınıf ? vize haftası denk gelirsek gideriz tanıştırırım ben seni özcan abiyle.
bende yarın gezi mi var diye girdim ama sakarya mt gene uyuyor
İnşaat mühendisliğindeyim, 3.sınıf. Bizim vizeler nisanın 2.haftası galiba, sen uygun olduğunda haber etsen yeter. İyi olur senin tanıştırman.
merabalar yenı uye oldum sakaryadayım. merkezde veya camil karaman korucuk cıvarında oturan varsa lutfen ıletısıme gecsın benle yardıma ıhtıyacım var mondial 150 vulture aldım. yalnız bu motor cok ses cıkarıyor yada ben suremıyorum gercı yenı yenı ogrendım bende mı sorun var bılmıyorum motorcuyada gostereceıgm ama sakaryadan mt uyesı arkadaslar olursa daha ıyı olur oguzhanarslan67@hotmail.com ozelden de mesaj atabilir bu siteden.
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)