Merhaba arkadaşlar bugün fatih ve korayla gittik motoru gördük anlaştık kısmetse bu hafta içi satışını yapıcaz. Buradan yardımları için iki arkadaşıma da teşekkür ederim Allah razı olsun.
Merhaba arkadaşlar bugün fatih ve korayla gittik motoru gördük anlaştık kısmetse bu hafta içi satışını yapıcaz. Buradan yardımları için iki arkadaşıma da teşekkür ederim Allah razı olsun.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Tüh keşke haber verseymişsiniz. Fatihe teessüflerimi ileticem bilhassa..
"CaRPe DieM"
hocam inan bir anda oldu. zaten motorla gelemedim aracımla gittim fatihi yoldan aldık zaten adamın evini biliyomuş beraber gittik daha bizim motoru görmeden samimiyetimize inanarak alış verişi yaptık kısmetse bugün yarın ne zaman yağmur durursa gelip satışı yapıcaz, sizde müsait olursanız görüşürüz. Bu arada motor 2400km deymiş
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Maşallah yaa binmemiş motora desek yeridir. Haftaiçi gündüz çalışıyorum ama akşam buralarda olursanız görüşebiliriz tabi üstadım. Şimdiden hayırlı olsun..
"CaRPe DieM"
Bak bak hala burnunun dikine gidiyo yiyecek küsküyü nie haber vermiyosun arkadaşım gelir tanışırdık, biz de Emreyle akşama kadar benim motorun başındaydık, atlar gelirdik 5 dk'ya
"CaRPe DieM"
nerden bileyim cihan benide kahvaltıdan kaldırdılar karga bile kahvaltı etmemişdi beni aradıklarında
ama adam da haklı yeni motor alacak gece gözüne uyku girmemiş girince de rüyasında motoru görmüş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Offf ağzından bal damlıyo koray, vur abalıya
"CaRPe DieM"
len oğlum ikinizinde deposuna kesme şeker atmassam
sonra kanka gel şu benim motor u tamirciye kadar çek diye yalvaracaksınız
ama olmaz ybr onları çekemez küçük cc diyeceğim
Bak bak markadaşına neler yapacak bi de Yamahacı dedik bağırımıza bastık
"CaRPe DieM"
len hani markadaştık beni hep eziyonuz ezik görüyonuz
lanet olsun içimde yamaha sevgisine
satıyom len motoru honda alacam size inat
Ahahaha gönüller bir olsun diycem yer misin bence yemezsin sen ki kanında Yamaha olan adam, Yamahadam yapmazsın öyle birşey, beni yalnız komazsın
"CaRPe DieM"
fatih şekeri anca oraya gelince çayıma atarsın kanka..
buna neler yapıyorum cihan, ama yok... adam resmen ağız doğmuş..
çenesine yetişmek mümkün değil..
Öyle yaa öyle bunu dile getirmemiştim ama madem konuyu açtın; arkadaş sazı eline almayı versin. Telleri kopartana kadar yaa
"CaRPe DieM"
Yarın hava iyi gösteriyor hocam..
"CaRPe DieM"
len lolipop koray senin de gaz telini keserim haa
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)