yaw bu hava durumcuları allah top etsin tv de hava yağmurlu diyor dışarda hava cam gibi tam motorla gezme hava sı
yaw bu hava durumcuları allah top etsin tv de hava yağmurlu diyor dışarda hava cam gibi tam motorla gezme hava sı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Yağmurlu havada Cross Lastikleri yere tutunuşta sıfır. % 80 Asfalt kullanıyorsanız. Asfalt yada enduro lastiğine geçiş yapmalısınız.
Gerçi Cross Lastikle bende düşüş yolunda ilerliyorum. Hep yağmurlu havada kullanıyorum. Araziye çıkana kadar lastikler eridi
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
cihancım sahlep partisi var bana haber vermiyorsun. Neyse bu sefer görmezden geliyorum . İlkay abi geçmiş olsun ewn büyük kazan bu olsun. Kazayıda komediye çevirmişsiniz helal olsun.
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
İbrahim,
Çok teşekkür ederim. Dramatize edecek bir yönü yoktu onun için böyle oldu şimdilik. Benim lastiklerin %80 asfalt tutmaması diğer %20 yağış olması napalım mukadderat diyelim. Adada böyle gezicem artık. sevgiyle kal
http://img823.imageshack.us/img823/1995/airbamotor.jpg
Sahlep olayında ben tek gidiyodum Sapancaya (Mahalleden bir arkadaşım artçımdı).. Oraya varmak üzereyken şansa İlkay abi aradı. O da katıldı bana eşlik etti, sahlepi beraber içtik. Sonra adaya gelelim dedik. Adaya girdiğimiz gibi bu ufak tecrübeyi yaşadık. Sonra Huban'a oturduk, İlkay abi şahidimdir, Huban'a oturduğumuz gibi 14 kişiye msj attım "müsait olan gelebilir, hubanda çay içiyoruz" diye. Hatta baya yağmur yağıyordu o sırada da. Ve 14 kişinin arasında sen de vardın kardeşim
Hahah bu da iyimiş
Cihan resim nasıl yükleniyodu bilmiyorum ben niye göremiyorum yüklediklerimi. Aman allahım ben ben yoksa kör mü oldum....
Yani şimdi sen benim gönderdiğim resmi gördün değilmi ve onada yorum yaptın değilmi. hımmmmm hafızamın kuvvetli olduğunu bilahare hatırlata cağım biliyorsun ki Aşure olayı gibi.... kahkaha yere yatan ikon
Edward A. Murphy, jr.
Hadi geçmiş olsun ortak.. Selamımı söyledin umarım
Söyledim dostum onunda sana selamı var. Bütün işlemlerim sadece 75 TL tutunca Reşat Ustayı bir daha sevdim çok muhabbetli ve iyi bir usta. Yaptığı işlemler :
Motor Yağı değişimi
Buji Değişimi
Varyatör Bakımı
Uzun Kısa far bakımı (adam bayağı bi uğraştı burda)
Far Ayarı
Motor Komple Bakım
Filtre Temizliği
Motora bir bindim sanki ilk günkü gibi olmuş adam işinde harbiden 1 numara derim yani
Edward A. Murphy, jr.
Ve aleykümselam..
Sevindim dostum, durum gayet güzel..
[QUOTE=pctechnic;2877015]Abi bu halde artık sen denizede motorla girersin
İbrahim,
yok yok denize giderken daha farklı gideceğim resmi bulunca paylaşırım.
Reşat Usta hakikaten usta yani, pahalı iş yapıyor diyenler var her ne kadar ama çok bir masraf çıkarttığını görmedim şimdiye kadar; bütün sorunları da halletti, başka kimseye gidilmez bence.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)