evet beyler nerde grup yapıyoruz son durum ne olacak
çay mı içeriz yemek mi yeriz ona göre tedarikli gelelim
ben periz deyim gelsemde birşey yemem sanırım çay içerim yani
ama size bakarken canım çeker
evet beyler nerde grup yapıyoruz son durum ne olacak
çay mı içeriz yemek mi yeriz ona göre tedarikli gelelim
ben periz deyim gelsemde birşey yemem sanırım çay içerim yani
ama size bakarken canım çeker
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Güven hocayı yormamak için saklıgöl değişmiycek sanırım. Fakat balık olayı da yalan oldu gibi, Adem çok pahalı olduğunu söyledi. Görünüşe bakılırsa, 19:30'da burger'de buluşup Saklıgöl yapıcaz orda çay içicez sonra çarşıya dönüp aç olanlar için senin dediğin yeri bi ziyaret edicez
tamam ben saat 7 buçuk a 5 kala orda olurum
motorla gideyim tükkana ordan direk geçerim
kıayafet vs ona göre kuşanayım
bu gece katılımcı sayısına göre küçük bi süpriz yapmayı düşünüyorum
ben kaçar kendimi pide salonu na kadar tutacağım
Ybr'yle özel bir şov var sanırsam akşama. Tek teker manevraları, lastik yakmalar filan.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Şimdi on civarında insan gelecek sanırım, yemek için mi yoksa çay için mi gelinecek belli değil, tam yılan hikayesi oldu abi ya Mahçubum
Born to live, live to ride...
10 kişiden fazla sanıyorum. Eğer dönüş yapacaklardan da katılan olursa 15 civarında oluruz... Fakat yemekti çaydı olayını beraber kararlaştırıp hareket edeceğiz duruma göre.. Bu arada İlkay abi de beni aradı (Hasan_4154), çok tatlı bi insan, muhabbetşinaz... Bu akşamı birkez daha bekler oldum valla.. Hastalık mastalık hakgetire
Pislik herif herkesi hasta edeceksin
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Virüslerimi salacam üzerinize.. Size geçince ben kurtulcam.. 2 gündür yatak döşek yeter bea.. Gerçi şu anda da öyleyim de, bi cesaret bekliyorum yorganın altından çıkıp montu kaskı alıp çıkmak için...
ya kardeşim kurt mu var. milleti de hasta edeceksin. yat iyileş, bu buluşmayı haftasonu rahat rahat yapalım. Neden bugün ve gece ben onu anlayamadım.
10 kişide bugün mü müsait anlamadım ki ? buluşun bakalım ne olacak....
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Sen gelme diye yapıyoruz zaten olm işin güzelliği orda.. sen ne kadar müsaitsen onlar da o kadar müsait aslında.. ama arada farklar var işte
Tuzu kuru olanlar gider. Biz başka grup ile kokoreç yemeye gidiyoruz. Farkı olanlar çayını içsin bebeemmm
len tolga hani kokoreç yemeye gidiyordun üç kağıtçı
Tolga dönüşte beşköprü ışıklarında 15 dk bekledik seni, gelemedin koçero?
Hahah.. Süprizi daha sonra yumurtladı da özellikle sona sakladı Süprizin artık yakın zamanda bir haftasonu buluşmasında katmerli olarak keseriz cezasını..
Fotoğraflar için biraz beklemek gerekecek abi. Sanıyorum Okanın kız arkadaşında, Fatih'te ve Tolga'da fotoğraf var.. Tolganın sağı solu belli olmaz, fotoları yükler bana kalırsa, ama diğer kişilerdekileri ben akşam face'den çekip buraya atmam gerekecek...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)