hadi hayırlı olsun motorla geze geze gelirsin artık
hadi hayırlı olsun motorla geze geze gelirsin artık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
tamam uthec sen de bizim motorlara binersin :D geldiğinde görüşelim hatta müsait olan arkadaşlarla bi çay faslı yaparız birlikte güzel olur... bu arada ben Ahmet/Xetanor un eski motoru siyah hyo sunu satın alan vatandaşım
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
aga bu nedir hiç hareket yok
kampusteki motosiklet gençliği takılmıyor sanırım buraya
hayırlı bayramlar sakarya mt bayramda toplansak olmaz mı 3. gün
Her türlü Ama buraya 3. güne kadar kaç kişi bakar dersin
EVET BURAYA UĞRAYAN YOK.
Anca telefonla toplayacaksın milleti.. tek yöntemi bu
Tüm Sakarya Grubunun ve MT nin Bayramını en içten dileklerimle kutuluyorum.
Kazasız günler diliyorum.
saygılarımla
Merhaba. Ben de foruma yeni katıldım. Bir aceminin asla yapmaması söylenen bişeyi yaptım ve sıfır tecrübeyle Dragstar 650 aldım ;) Eski sahibi 2 saat çalıştırdı beni, kalkmayı durmayı dönmeyi çözdüm ama pratik yapmam şart. Belki burada bana yardımcı olacak arkadaşlar çıkabilir, kim bilir ;) Çıkmazsa da tanışmış oluruz en kötü ihtimalle. Görüşmek üzere diyelim...
Born to live, live to ride...
sakaryada olduğun sürece bizim ekip (sakamoto) her türlü desteği sağlayacaktır şüphen olmasın... motorun hayırlı olsun güle güle ve keyifle, kazasız belasız sıkıntısız sürmen dileğiyle...
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Teşekkürler öncelikle. Bu yakın zamanda bana hocalık yapabilecek 650 veya üstü motor kullanmış biri var mıdır acaba?
Born to live, live to ride...
güven sen bizim emre nin motoru u aldın?
Merhaba dediğin gibi hayatının en büyük hatasını yaptın bundan emin olabilirsin, size önerim
1. Koruma kıyafet işine azami önem gösterin, nette bir çok site var A dan Z ye kıyafet düzün
2. Prof. bir sürücüden ders alın, altınızda makine 650 CC şakaya gelmez hele ki şehir içinde, Serhat Akademi filan var onlardan ders alın, arkadaştan ders alarak bu iş olmaz emin olabilirsin.
3. 1. ve 2. maddeyi yapmadan Trafiğe çıkmayın
Hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)