Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmayı planlıyorum
Pamukova, Alifuatpaşa civarları başta olmak üzere sakarya köylerinde bir kaç dönüm yer arıyorum.
Gören duyan bilen varsa, yardımcı olunursa sevinirim. Aklınızın bir köşesinde dursun lütfen
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmayı planlıyorum
Pamukova, Alifuatpaşa civarları başta olmak üzere sakarya köylerinde bir kaç dönüm yer arıyorum.
Gören duyan bilen varsa, yardımcı olunursa sevinirim. Aklınızın bir köşesinde dursun lütfen
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Bekleriz hocam. Güzel yerler seçmişsin. Alifuatpaşa ve çevresi, yeşili bol, doğa güzellikleri bol yerler. Daha geçtiğimiz hafta o taraflardaydık arkadaşlarla...
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Cihan, Samet ve Tolga
Selamlar nasılsınız, şu aralar çok yoğun çalışıyorum, bir projeye dahil olduk hafta sonu dahi çalışıyoruz o yüzden şu 5-6 ay benim için çok önemli, evet MCT den kurtuldum SYM EVO aldım, anca geceleri Sapanca Akyazı Hendek filan yapıyorum bir de işe gidip geliyorum.
Öpüyorum hepinizi.
zıgıdur iyiymiş beğendim bu zıgıdur kelimesini :D
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Kolay gelsin ne diyelim. Zıgıdur da tekrar hayırlı olsun. 5-6 ay yoğunsan işler tıkırında demektir, Allah arttırsın valla Biz haftaiçi haftasonu gece gündüz ramazan bayram farketmiyo teker nereye biz oraya geziyoruz. Katılmak istediğinde bekleriz
Two brothers'a da bişey bulcam dur sen
sevgili sakaryalı motosiklet tutkunları size bi müjdem var
25 ağustos cumartesi günü iznik gölüne kamp kuracağız kamp ta balık yakalayacağız gölde yüzeceğiz bol bol ateş yakıp sohbet edeceğiz gelmek isteyen arkadaşlar ı bekliyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/konu...yursunlar.html
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bizim sahtekar motoru Sakarya da bir büfeye satmış 16.000 diye yutturmuş.
"sahte kar" etmiş o zaman
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Sevgili Arkadaşlar,
Bende bu gün itibariyle aktivasyonumu tamamlayıp siz değerli arkadaşlarıma katıldım. Sapancadan sevgiler
Hoşgeldin, sapancalı sayısı da artıyor bir yandan
600f'e bi römork bağlayıp getirirsin artık
merhaba arkadaşlar..9 eylülde sakarya üniversitesinde sınavım var..trabzondan geleceğim..ama konaklama konusunda sıkıntı yaşıyorum aradıgım her yer dolmuş şimdiden..üniversiteye yakın bir yerde konaklamak istiyorum..bildiginiz uygun fiyatlı ve üniversiteye yakın bir yer var mı?
Youtube: YOL AVCISI
Slm
İlla kampüste kalman gerekmez, zaten ufak bir yer, uzak bir yerde de kalabilirsin ulaşım biraz zor olabilir kendi vasıtan var ise sorun olmaz, Serdivan merkezde birçok yer var kalacak, benim şahsı fikrimi soracak olursan git bir otelde adam gibi kal.
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)