samet geçmiş olsun dikkatli ol abicim
samet geçmiş olsun dikkatli ol abicim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Çok geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun dizlik ne markaydı bu tarz bir kazada parçalandı ?
Allah razı olsun hepinizden, hep dikkat ediyorum ama bu teyze beni yanılttı; önce bakar gibi yaptı ardından 1-2 saniye bekleyince beni farkedip geçmeyeceğini zannettim o yüzden hiç istifimi bozmadım aynı hızla yola devam ettim. sonra o 1-2 saniyede teyze karar verene kadar aramızdaki mesafe zaten kapanmıştı kendimi teyzeye çarpmış halde buldum; ne direksiyonu sağa sola kıracak ne de fren yapacak mesafe kalmamıştı.
prohel mafsallı dizlik vardı sağ tarafı sağlam duruyor direk sol dizliğin üzerine düştüğüm için bütün darbeyi emince herhalde dayanamadı zaten plastiği çok da kalın değil, sürüklenme olsa belki parçalanmazdı da çarptığım yerde direk durdum motorla birlikte ve sol yana yattım direk. dizlik parçalandı ve diz kapağının altındaki kemik de biraz şişik hala. belki dizlik olmasa kemik kırılabilirdi bilemiyorum...
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
19 Şubat Pazar Akşamı Şerefiye Caminde çay içmeye gelen var mı ?
Tabi ki hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:17 ----------
[/COLOR]ne adamsın kanka ya :DDD
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------
valla çok güzel olur Şamil hocam epeydir buluşamadıydık
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
[QUOTE=tekhancer;2583442]---------- Mesajlar birleştirildi - 02:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:17 ----------
[/COLOR]
ne adamsın kanka ya :DDD[COLOR="Silver"]
kanka çayı ısmarlatacagımızdan değil yahu sanki tanımıyorsun beni laf olsun diye diyoruz. sen bile böyle dersen millet beni beleşçi sanacak sonra ))
http://www.motosiklet.net/forum/etki...pasa-turu.html
Güzel bir hafta sonu gezisiydi, ilerde daha büyük katılımlarla daha büyük organizasyonlar kurmak dileğiyle.
keyifliydi süperdi
bu arada burayada bir bakın http://www.motosiklet.net/forum/konu...ml#post2584311
[QUOTE=feyzullah4;2583562]
beleşçiii gel gel kebap diyarında çaylar beleş :DDD
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
motor da ben de kış uykusundayız bizim yerimize de gezin ben de anca çark caddesinde bi iki tur atıyom böyle güneşli havalarda bu arada motorun karın ağrısı halloldu; bir süre depo dolu beklediği için dipte su toplanmış herhalde depoyu bi silkeledim şöyle kendine geldi hemen canavar :D ama yaza çıkmadan, havalar biraz daha ısınsın da hele şu mart ve nisandaki yağmurlar atlasın diye bekliyorum bakımına daha 1000 felan var ama beklemeye gerek yok bi hava-yağ-cila komple elden geçircem motoru ki yazın bi daha uğraşmayayım sonra da sticker seti+egzost+rizoma elcik yapmayı düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------
[QUOTE=feyzullah4;2583562]kanka sen gel yeter ki biliyosun bizim orda çaylar zaten beleş :DDD ha şerefiye ha kebap diyarı ^^ ama bugün gezi olmuş kimse akşam toplanalım edelim niyetinde değildi herhalde. gezi dönüşü benzinlikte kıstırdım adem abi ile ilhamiyi mötürleri temizliyolardı. bu arada hakkaten çoğunluğun müsait olduğu bir gün ya da akşam çay toplantısı yapsak böyle gez gez nereye kadar kardeşim
burak geçmiş olsun abicim biraz daha dikkat sen bize lazımsın
Hafıslar bir gelin hele, nasıl gidiyoruz fuara, İlhami ile Adem motor ile geri kalan ne ile gidiyor
ben cuma günü otobüsle istanbul'a gidip cumartesi de fuarda olmayı planlıyorum. pazar da dönüş yaparım
beyler nerde bu sakarya gençlik....
ben kış uykusundayım :D
ayağa kalk sakarya
gezelim biraz
sakaraya mt battı
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)