Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Sakarya - MT]

REKLAM ALANI
    ersin54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    kask takmayıp sorumluluk sahibi olmayan kişilerden sebep Türkiye'de motosiklet kullanıcılarının ne yazık ki imajı eksik ve zedelenmiş durumda. içimde istek var ama kararsızım diyorsun. yazdıklarından bilinçli bir arkadaş olduğunu gözlemliyorum. bir şey olacağı varsa otomobilde de olabilir yürürken de olabilir. devreye kader giriyor. fakat iyi düşün derim. yapmadığımız şeyler için pişmanlık kolay kolay geçmez. fatihin de dediği gibi bütçeni artırabilirsen TVS apache vb. öneririm. yok şimdilik paran çıkışmıyorsa temiz bir mondial de alabilirsin. şahsen benim param şu an için ramzeye yetti. buralada kullanıyorum işte

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    Alıntı samsam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler daha çok erken ama, sanırım ben bir yer açıyorum daha belli değil, iyice netleşsin hepinizi davet edeceğim.
    hadi hayırlısı olsun :D meraklandım şimdi... bu arada motoru sattım sayılır 1750 ye anlaştık yarın vericem kısmet olursa... acayip rahatladım ya anlatamam darısı Burak'ın (marmarasiste) başına...
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

Motosikleti
    150 Mc-x Roadracer
    Temiz bi kn alayıp para çıkıştığı zaman satarım.Amacım gezmek.Şimdilik ehliyet motor filan çok pahalıya patlar bana.O yüzden kn alayım nasipse.Herşeyin hayırlısı olsun.Şu üniversite sınavını atlatayım yeter ersin abi.Geçen sene istediğim yere gidemedm bu sene gitmem lazım.Zamanı gelince düşüneyim motoru en iyisi.Allah(c.c) hepimizn hakkında hayırlısını eylesin.Yardımınız ve ilginiz için teşekkürler.

Motosikleti
    Ara verdi devam edecek :)
    Alıntı tekhancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi hayırlısı olsun :D meraklandım şimdi... bu arada motoru sattım sayılır 1750 ye anlaştık yarın vericem kısmet olursa... acayip rahatladım ya anlatamam darısı Burak'ın (marmarasiste) başına...
    hadi hayırlı olsun sametcan darısı başıma

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    burak bu gün seni yueni camide de gördüm ışıkları geçtin ada avm ye doğru
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    baya denk gelmişiz demek hem şerefiye hem yeni cami senden sonrada ilhami abi aradı o gördüğüm senmiydin diye , bu arada ışıklarda bi ybr yada cbf in yanında durdum dikkat etmedim motora senmiydin o ?

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    yok ben izmit caddesinde bekliyordum sen tam önümden geçtin...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı marmarasiste adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baya denk gelmişiz demek hem şerefiye hem yeni cami senden sonrada ilhami abi aradı o gördüğüm senmiydin diye , bu arada ışıklarda bi ybr yada cbf in yanında durdum dikkat etmedim motora senmiydin o ?
    şerefiyeye geldiğinizde arada uğrayın ya bi çay ikram edeyim size habire geziyonuz valla
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

Motosikleti
    SYM GTS 250 i evo
    Havayi guzel goren kendini disariya atmis.tum gun motor aklimdan cikmadi.is dolayisiyla cikamadim.

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Cevdet hocam nerede çalışıyorsun,

Motosikleti
    SYM GTS 250 i evo
    Şamil bey ben hendekte bir gida deposunda ziraat muhendisiyim.aslen balikesirliyim.hendekten yolunuz gecerse beklerim.is yerim d-100 uzerinde.

Motosikleti
    samet bugun ugradım sızın dıyara ama dısardaymıssın.selam bıraktım cıktm

Motosikleti
    Alıntı cevdet82 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şamil bey ben hendekte bir gida deposunda ziraat muhendisiyim.aslen balikesirliyim.hendekten yolunuz gecerse beklerim.is yerim d-100 uzerinde.
    ben ve sym joyride 200 sahibi bir arkadaşım var o da forumdan adı feyzullah, hendekliyiz biz de. 2-3 ay önce emniyetin yan tarafında yol kenarına parketmiş olan bi gts 250 vardı o sendin sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

Alıntı marmarasiste adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    samet bugun ugradım sızın dıyara ama dısardaymıssın.selam bıraktım cıktm
    Aleyküm selam kardeşim evet ulaştırdılar selamını bi ara çay buluşması yapalım hava müsait olduğunda bizim mekanda olsun, zaten şerefiyenin altındaki çay evine çok yakın ayağımız nasılsa alışık diye dedim. bence herkes beğenir gibime geliyor ama buluşma olduğunda alırız artık olumlu ya da olumsuz yorumları

Motosikleti
    SYM GTS 250 i evo
    Beyaz renk ise benim motordur samet.sen hendekte ne is yapiyorsun.ve diger arkadas feyzullah onunlada tanisalim.

Motosikleti
    Alıntı cevdet82 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyaz renk ise benim motordur samet.sen hendekte ne is yapiyorsun.ve diger arkadas feyzullah onunlada tanisalim.
    ben şu an adapazarında çalışıyorum, geç çıkıyorum işyerinde geçiyor vaktim inş denk getiririz bir ara bir şekilde ama feyzullahla görüşüp tanışırsınız ben söylerim ona şu sıra foruma girmek pek aklına gelmiyo sanırım

Motosikleti
    9 yıl aradan sonra bugün hayatımdaki 2. kazamı yaptım, bu da ilk kaza gibi oldu; yayanın teki önüme atladı fren mesafesi olmadığı için direk girdim kadına... bana şans bırakmadı. dirsekte küçük bir sıyrık, sol dizimde de hafif biraz şişlik oluştu bu arada dizlik parçalandı kask da orta derecede çizildi motorun da ön havalandırma grenajı kırıldı. Allahtan 50 km gibi bir hızla gidiyodum da fazla bişey olmadı bu kadarla atlattık, Allah beterinden korusun. ama bu yayalar insanı öldürür hakikaten, sığırdan farkı yok bazılarının; ne sağa bakıyolar ne sola sanki yol ortasında değiller de köyün merasında dolanıyorlar...

ersin54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı tekhancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    9 yıl aradan sonra bugün hayatımdaki 2. kazamı yaptım, bu da ilk kaza gibi oldu; yayanın teki önüme atladı fren mesafesi olmadığı için direk girdim kadına... bana şans bırakmadı. dirsekte küçük bir sıyrık, sol dizimde de hafif biraz şişlik oluştu bu arada dizlik parçalandı kask da orta derecede çizildi motorun da ön havalandırma grenajı kırıldı. Allahtan 50 km gibi bir hızla gidiyodum da fazla bişey olmadı bu kadarla atlattık, Allah beterinden korusun. ama bu yayalar insanı öldürür hakikaten, sığırdan farkı yok bazılarının; ne sağa bakıyolar ne sola sanki yol ortasında değiller de köyün merasında dolanıyorlar...
    geçmiş olsun samet. şükürki dediğin gibi ucuz atlatmışsın. tekrar bir kaza yaşamaman hatta yaşamamamız dileğiyle...

Motosikleti
    SYM GTS 250 i evo
    Samet gecmis olsun.Yayalar ve kirmizida durup kapi acan arabalar buyuk risk.gecende kirmizi isikta bir araba sag kapiyi acip birini indirirken motorsiklet kapiya carpti.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Geçmiş olsun hocam. Allah beterinden korusun.

Motosikleti
    SYM GTS 250 i evo
    Samet gecmis olsun.Yayalar ve kirmizida durup kapi acan arabalar buyuk risk.gecende kirmizi isikta bir araba sag kapiyi acip birini indirirken motorsiklet kapiya carpti.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)

Bu Konudaki Etiketler