Abi hafta sonu İzmitte olacağım, Pazar yapabiliriz
Abi hafta sonu İzmitte olacağım, Pazar yapabiliriz
oda olur şamil..
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
http://www.motosiklet.net/forum/konu...-ve-annem.html
Beyler 14 e otomatik 1400 CC altı 4 veya 2 kapı araç arıyorum.
Bilgilerinize.
nerde bizim sakarya gençlik...
Fatih Pazar akşamı buluşuyoruz, Murat Erdem geliyor, ben geliyorum sen geliyorsun senin şu pc yi halledelim çay içer laflarız.
ok birde mt sapancaya geliyor
http://www.motosiklet.net/forum/etki...m-diyoruz.html
Maalesef kursum var ya :(
Merhaba arkadaşlar, yarın adem ,ben, murat, Emre, Ömer, Kemal havayı değerlendirip şöyle gezmeye değer bir kaç yere turlamayı düşünüyoruz. Aslında MT nin sapanca çıkartmasına da katılmak isterdik ancak bu güzel havada sapancada oturmak yerine motor üstünde turlamayı şahsımca tercih ediyorum. Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
sakarya gençlik nirde...
Beyler Çark Caddesini unutun artık, dün park etmiş motorlara bile ceza yazdılar,
uzak kaldık forumdan nasılsınız arkadaslar.yakında cumbur cemaat bı etkınlık yapalım motorsuzda olsa .ne yapalm bılardo bowlıng okey tabu ne dersenız artık
şamil cim sen gene tehlikeli sularda geziyorsun çakarlar ceza yı haberin olsun fazla zabitaların etrafında gezme bence....
Merhaba arkadaslar.ben yeni katildim siteye.etkinliklere katilmak sakaryadaki motorcu arkadaslarla tanismak istiyorum.cevap yazarsaniz ve etkinlik haberi verirseniz sevinirim.
Cevdet hocam hoş geldiniz.
arkadaşlar salcano spider 100 modeli motorsikletim var 06 Ocak 2012 tarihinde aldım yani 1 ay felan oldu şu an 1900 km de yağı felan yeni değişti, temiz ve sıkıntısı yok. ihtiyacım kalmadığı için satıyorum, eğer etrafınızda bu tarz bir motor almayı düşünen varsa haberiniz olsun yardımcı olursanız sevinirim, ayrıntıları konuşuruz.
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
benimkide satılıkta hala samet hayırlısı ikimizede inş. satılsada büyütsem artık
cevdet hocam bu adreside takip edin http://www.facebook.com/pages/SakaMoto/168234683279494
---------- Post added at 02:35 ---------- Previous post was at 02:32 ----------
hemen hemen her hafta bi çay çorba buluşması yapıyoruz face sayfamızı da takip edin
inşAllah hayırlısıyla satarız bir an önce, ben epey sıkıştım; sıkışmaktan da öte daraltı geldi diyebilirim
samet hayırdı abisi ne olduda motorları satıyorsun
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)