oda biliyo ne kuracagında demek istiyoki biri bi pororam getirsin bi çayımı içsin kursun diyo sam sam
oda biliyo ne kuracagında demek istiyoki biri bi pororam getirsin bi çayımı içsin kursun diyo sam sam
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir forumu takip etmeme ragmem üye olmak bugune kısmetmiş. Motorum Yamaha xvs 650 dagstar; Chopper sayısının arttırayım en kısa zamanda güzel geziler yapmak dileğiyle, tekrar merhaba herkeze...
Emre selamlar
Biz seni zaten tanıyoruz, yani gördük geçen gece şerefiye tarafından çarka girdin, badır badır gidiyordun
merhaba Emre, geçenlerde gazete dağıtırken defne evlerinde site içinde park halinde bir yamaha chopper görmüştüm siyah ls2 kask vardı üzerinde yoksa o sen miydin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
bu arada bulunduğum yerdeki internet faceye sansür koymuş (sohbet sitesi kategorisinde algıladığı için), durumu düzeltemediğim için bakamıyorum da siz faceden muhabbet ediyorsunuz sanırım
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
dün hendeğe gittim, yola çıkarken baktım adapazarında kar yok bişey yok heryer kupkuru, oh dedim özledim şu hyoyu bi çalıştırırım artık hem turlar hem aküyü doldururum hem hasret gideririm amaaa... hendeğe yaklaşınca bir de baktım her taraf bembeyaz 40-45 cm kar her taraf, ara sokaklar felan kar dolu. gittim battaniyeye sardım artık üşümesin diye :D güneş açıp karlar eriyince ilk işim motoru adapazarına getirmek yoksa hendekte donacak garibim
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
arkadaşlar 15,,20 gün kadar kar kalkacağı gözükmüyor,
olurda motorunuzu çalıştıracak vakit bulamam yerın musait değil,, işimden vaktim kalmıyor diyorsanız eğer,
AKÜNÜZÜ SÖKÜP ODA SICAKLIĞINDA MUHAFAZA EDİN,
aksi taktirde akünüz boşalır ve dahada şarz tutmaya bılır,
ömrünü yitirebilir,
asit çöktüğü taktirde yenisini almadanda sorununuz çözülmez,
Hatırlatayım İstedim
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ustalar sizlere bi sorum olacak . bende kanuni racer 2008 s var . arkdadaşım arabaya vurdu yürüyende hiç bir sıkıntı yok ancakk ön göğüs dağıldı yeni ön göğüs almak istiyorumm ben . sizce bana kaca maal olur ? far kısmı ön camurluk falan . gövdesi felan herşeyi salam ön takım daa gayet iyi ama ön gövde bana kaca maal olur bi yardımcı olabilecek ?
tekeriniz düz bassın
Dostum o motordan kullanan arkadaşımızın ismi Adem, ona sorabilirsin.
arkadaşım ön göğüs kısmı sağlı sollu 2 parçası ve ön çamurluk sana 450,,500'e yakın bir fiyatı bulacaktır.
Kanuni Motor kalitesini en alt seviyede tutup yedek parçayı uçurmada üzerine yok,
eski bir RACER R2 kullanıcısı olarak ve halen topıc'ini izlemekte olarak çok severek ve çok keyf alarak bindiğim motorunum hemen hemen her işçiliğini kendim yapardım (Tamirciyim yanlış anlaşılmasın )
İST'DA YEŞİLYURT MOTOR adı altında tüm yedek parçalarının ücretleri ile görebilirsin...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ah kar olmasa getircektim de kısmet değilmiş, bu arada bu akşam fena buz vardı salcanoyla 360 derece döndüm yolun ortasında. hemen hemen her yerde buz var ama serdivandaki shell kavşağında acayip buz yapmış. Allahtan yavaş gidiyodum da ayaklarla dengeyi sağladım düşmedim :D yine de çok zevkliydi 360 derece dönmek gazı verdikçe kayıyor, gaz kessen de kayıyor, frene basınca da kayıyor her türlü kayıyor fena :D faceye de takılalım da burayı da ihmal etmiyelim ya ben şu an fransızım faceye giremiyorum
Arkadaş çaya çağırmıştı gün gece, bir gaza geldim acaba motorla mı gitsem diye. Sonra aman dedim boşver, yürüyerek giderim. İyi ki de öyle demişim. Arkadaşın sitenin girişi yokuş aşağı feciydi sırf buz. Motorla oraya girsem ne olurdu tam bilemiyorum ama kesin yatardım. Baktım yürümek bile mümkün değil, yoldan çıktım daldım araziye. Kayak takımıyla çıksam işe yararmış. Haftasonuna buz geçse de en azından dolaşabilsek motorla.
valla bugün de buz vardı 3-5 kere yine kaydım, çarşıda motorla kayan biri görürseniz ben olabilirim yani. akşamdan sonra buz oluyor ve kaymaya başlıyorum sık sık :D 15-20 ile ya gidiyorum ya gitmiyorum yine de bazı yerler sırf buz bağlamış oluyor ve oralara gelince direk arka teker atıyor kendiliğinden. hyo ile hızlı gitmeyi özlesem de karda 15 km ile scooterla tırıs tırıs gitmek de zevkli oluyor :D bindiğim makine de 10 senelik felan bi honda activa çamurlukları grenajları demirden :D normal havada 60 km ye çıkabiliyor sonrasında gazı bi bırakıyorum otobüsle boşa atmış gibi uğultu yaparak gidiyorum acayip zevkli oluyo :DDD
Sametim hayırlı olsun
anlatamam
Fatih hocam hafta sonu bana müsait bir zamanı söyle geliyim eğer notebook ise sen merkeze gel yok eğer desktop ise ben gelirim orada iki dk . hallederiz. Ama servis parası olarak demli bir çay alırım
ben zaten her daim merkezdeyim yani bilgisayarı her yere getirebilirim diz üstü olduğu için sıkıntı olmaz ama net olan bi yer olması gerek değil mi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Fatih hocam, yarım 19 gibi şerefiyin altında çaycı var ya, bizim mekan orada buluşalım ordan net olan bir yere gideriz. Hallederiz abi
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)