evet beyler saat 12 nereye çeviriyoruz tekerleri isterseniz altındere de olabilir...alabalık vs
koray sende öneri sunarsan iyi olur...
evet beyler saat 12 nereye çeviriyoruz tekerleri isterseniz altındere de olabilir...alabalık vs
koray sende öneri sunarsan iyi olur...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
O zaman altındere yerine akyazıda ki dere ağzına gidelim. Altındereyi çoğu kez gitmişsinizdir ama dereağzını gördüğünüzü sanmıyorum
Uygundur 12 de ada AVM önünde buluşalım. Dereağzına giderken Kenan sofuoğlunun yaptırdığı pistin oradan geçecez oralara da bir göz atarız. Mudurnu deresi kenarından güzel bir yolculuk olur bence.
lycantrophic senin önerilerde olabilir ama dereağzını bir gör isterim
12 de Ada AVM önünde buluşmaya gelirim diyenler ?
+ İlhami ÇAKMAK
+ Adem KOÇ
Başka ?
12ye ben yetişemem daha kahvemi bitirmedim, dorukkentteyim dağbaşında, motorun da zincirini filan yağlamam gerek, bi de motor ne durumda onu görmem gerek. 1 gibi orda olabilirim ancak. Siz gidin ben sonradan katılmaya çalışayım diyeyim de pek bilmiyorum o tarafları. Tarif ederseniz bir şansımı denerim ama.
f54 saat 12 de orada olacak görüşürüz ben kaçar...
murat zaten gideceğimiz yol e 5 üstü kolay gibi düşünüyorum umarım katılırsın ilhamini tel almayı unutma
lycantrophic olmaz öyle sen kahveni hızlandır Senide alırız ancak sende üzme bizi
12 de ada AVM deyiz biz 12:30 a kadar bekleriz seni AVM de fazlada geç kalmayalım dönerken sıkıntı olabilir. Numaramı yazdım az önce 0506 346 44 23 ulaş bana beklicez seni.
hadi fotograflar nerede beyler
Destur adamlar bi evine varsın yahu.
Ama güzel geziydi katılan arkadaşlara teşekkürler.
hadi fotograflar nerede beyler bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
bende teşekkür egerim hakkınızı helal edin güzel geziydi inşallah en kısa zamanda tekrarlamak dilegiyle
ana sayfada yeni konu mevcut
ee murat devir teknoloji devri
ev yakın olunca psiye oturan ilk ben oldum sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
biri bana nikin oldugu yere nasıl resim yükleniyor tarif etse
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
nerde herkes dondunzmu arkadaşlar
adem abi o iş biraz karışık ben yaparım ama şans a yani tarif edemem ki....
nerde herkes dondunzmu arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
ok ben halletmeye calışcam bakam
abi yukardan profiline gir oradan bulursun
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)