evet arayı fazla uzatmayalım ama bu sefer motorlarla takılalım öyle yaya olmasın yani havalar yumuşasa da gazlasak şöyle karasu tarafına...
evet arayı fazla uzatmayalım ama bu sefer motorlarla takılalım öyle yaya olmasın yani havalar yumuşasa da gazlasak şöyle karasu tarafına...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
msnleri buradan paylaşsak daha faydalı olabilir
msn: info@marmarasistem.net
şamil ben kendi bilgisayarımdan girmiyorum bu bilgisayarda da windovslive e girmiyor msn de yok artık yarın eve geçince bakarım ama şuan malesef yani...
benim msn bu fakat ben msn yi pek açmam arkadaşlar haberiniz olsun
KILCIK54@hotmail.com
Hava güzele benziyor ben biraz çıkıp turluyorum var mı katılan
magazadaym maalesef kendımı kafeste kuş gibı hıssedyrm hafta snları. Iyı gezmeler benm icinde gez
lycantrophic2004@hotmail.com ben de pek açmıyorum.
Adem, zeki ile serdivan tepeye gidiyoruz mangalda sucuk yapmaya gelmek isteyen buyursun gelsin.
ilhami davet için tşk...
Sucuğa yetişemedim ama çayladık beraber
Bu günkü ufak çaplı sucuk partimizden görüntüler. Resimlerde şamil yok sonradan aramıza katıldı sucuğa yetişti ama yemedi
Sakarya uyuyormu bu mevsimde böyle bir pazar gününde evde mi oturacaksınız ? Yok mu bir faaliyet ?
Kocaeli de olabilir
hadi sucuk mangala saat kaçta nerde toplanıyoruz?
uyan sakarya heyyyyy
Maşukiyeye mi gitsek? Ben taktım oraya. Gerçi dün yağmurda gelirken son 2-3 km'de motor can çekişiyordu ona bakmam gerek başta. Hatta evin köşesine geldim stop etti, kuruyunca iyi olmuştur umarım. :(
Sucuk mangal dündü başka bir organizasyon yapalım.
Şamile ulaşamıyorum fatih ona ulaşırsan
+ İlhami ÇAKMAK
+ Adem KOÇ
Samete filanda ulaşabilir misin ?
Yada psikolog arkadaşa
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
Çok fazla uzaklaşmayalım hava limoni her an değiştirebilir yüzünü. Ama farketmezde yalnız hava erken kararıyor bir an önce organize olalım.
Ademle ben sizden haber bekliyoruz
samet çalışıyordur ama izmitten koray gelebilir ona da mesaj çektim birkaç seçenek olsa hemen karar versek ii olur yüksek yerler soğuk olur ona göre rota yapalım son 1 saat
12 de ev den çıkmış olalım geç kalmayalım yani...
Olabilir temiz hava alırız bence uyar ama dediğim gibi biz giyindik ve çıkmaya hazırlanıyorduk. Eğer gideceksek haberdar olalım.
0506 346 44 23 cep no dan ulaşabilirsiniz.
Valla bu taraflara gelirseniz saklı göl var aslında burda, güzel bir yer tavsiye edebilirim uzak da değil pek sonuçta. Ben saat 1de anca hazır olurum.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)