şamil sana özelden bi mesaj atıyorum bi bakarmısın?
şamil sana özelden bi mesaj atıyorum bi bakarmısın?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
orası tam burgercı gibi değil ya, güzel yer bence. self servis filan değil en azından.
kafe ya da çay bahçesi (mevsim sebebiyle kapalı alanı olan tercih sebebi) gibi bir yer olsa daha rahat hareket ederdik bence de... hendekte olsa ahşap kafeye giderdik de adada benim bildiğim pek yer yok o şekilde; bilenlere uyucam artık rodiye bi kere gitmiştim de hani muhabbetden çok yiyip içip kalkıp gitme mekanı gibi canlanıyor aklımda, gerçi biz de kalkıp gitme işini uzatırız artık ))
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
arkadaşlar rodi de yanınızda ben varsam yatır gibi çöksekte sıkıntı olmaz rahat olun yani...
samet smslere cvp ver yahu :D 6da değil arkadaşlar 18:45 te
Ok Fatih hocam
şarz aleti bulamadım şarzbitti telefonun 18.45 e yetişemiycem gibi ama orda olcaminşAllah
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
eve ilk ben vardım herhalde
resimleri atını lütfen ama resim çeken arkadaş sanırım akşam tekmili veriyordur
---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
ilhami radara girmişsin
http://www.motosiklet.net/forum/cokl...k-uyarisi.html
Sorma ya alakaya maydonoz şirketin sabit ip sinden girince oluyor böyle şeyler
türk polisi yakalar...
demekki iş yerinde de mt ye giriyorun patron görmesin
---------- Post added at 01:59 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
nerde kaldı bu burak 2 resim atacak acaba adamın başına bi iş mi geldi bizden ayrıldıktan sonra
Beyler bu akşam buluşma ya gelenler herkes bana boş bir mail atabilir mi samilaltundal@hotmail.com a
geldim k bakmayın resimlerde geliyor birazdann
şamil ben gönderdim bilmiyorum geldi mi?
Fatih hocam geldi peki benim ki geldi mi ?
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)