yaw abi evinden çarşı 4 km onadamı üşenion motora binmeye :D kar yağmur çamur farketmez her daim motordayım
yaw abi evinden çarşı 4 km onadamı üşenion motora binmeye :D kar yağmur çamur farketmez her daim motordayım
ek bi dersi
İyi hadi bakalım çarşıya da kadar gelirim ama pislenecek yahu :( Buluşma yeri için Şehri Sefa derim hem içecek var hem yiyecek uzun süre orada otururuz ben çok giderdim zenginken oraya artık fakirim çay ocaklarına içiyorum çayımı
Ne kursu Koray
şaka bir yana eğer ekonomik olsun diyorsanız rodi burgere gidebiliriz yok farketmez diyorsanız nispette de yemek yiyip akabinde sohbet için vakit geçirebiliriz yada adacenter pierre loti de uygun bir mekan olabilir
Çay 2,5 TL olmasın, Çark Caddesinde bir yer Migrosun karşısında orada içtik bir kez dedim ben bir bardak içtim çaydanlık istemedim, bence Şehri Sefa çok güzel bizim için bence
orası nerde yemek var mı işten çıkan arkadaşlar olacakmış
Yemek 10 numara, sulu yemek, siz beni dinleyin orası olsun motorları da adam gibi koyarız,
Çaylar 1 TL,
Yemek 4 çeşit TL yemekleri on numaradır,
Yemeğimizi yeriz çayımızı içeriz, kişi başı 15 20 tl ye kalkarız,
---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:13 ----------
4 Çeşit 8 TL
şamil ciğim bence sulu yemek işi biraz abes kaçar sonuçta arkadaşlarla lokantaya gtimiyoruz ya biz en güzeli rodi de takılalım hem merkez hem güzel ama motorlar la gelme işi nasıl olur bilemem
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Boş verin Rodiyi hem çarka nasıl sokacağız motorları
ben mekan konusuna karışmayayım geleceğim kesin değil de hem gelmeyip hemde arkadaşları istemedikleri yerde toplamak istemem....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bende karışmıyorum
Şamil'in dediği yer iyi bence. Oturacak yerler de rahatsa gayet iyi. Burgercıda toplanma pek iyi olmaz diye düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)