nurgülcüm sende gel söğütlü tarafına...hem motor çalışıp hem yol yapacağız:-)))sanırım şu ana kadar 6 kişi gidiyoruz, 2 de oduncu ve eşi var, ettti 8
nurgülcüm sende gel söğütlü tarafına...hem motor çalışıp hem yol yapacağız:-)))sanırım şu ana kadar 6 kişi gidiyoruz, 2 de oduncu ve eşi var, ettti 8
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN........
A (+)
Geçmiş olsun, bir zarar görmediğinize sevindim.nurguldemirbay adlı üyeden alıntı
Buralarda da bu aralar kazalar sıklaştı.
Kazanıza üzüldüm ama ''kedi hayvanı'' lafınıza da gülmekten öldüm
sakarya tayfası bir cevap versenize ya bakın yarın victor54 (utku) sapancaya geliyor yanında başka arkadaşlar da istiyor.yok mu gelen aşkolsun.
tamam anladık bir kısım arkadaş söğüte gidecek ama diğerlerini sapancaya bekliyoruz mesajlarınızı da. gelmeyen pişman olur
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
çalışıordm bende. gelemedim :(
En İyi Motorcu EN Uzun Yaşayandır.. -54 EF 105- artık deil. (-54 YS 056-)
Nurgul hocam sögüt degil söğütlü yani bizim ora gezi amaçlı degil eğitim amaçlı gelecekler. Sonra gözümüz keserse köy yollarında ufak bi tur atıcaz pratik için. Bana kalsa ne sapancası ne neresi allah bilir hanımı alır nereye giderdim. buyur sen gel hem komşunun bi dünya kedisi var bol bol pratik yapardın.
Yaşa ve Yaşat
Ya millet önce muhbire sitem ediyorum. Beni resimlerde perdelemiş. Bu gün motorumla ilk turumu attım (Tabbii 1. vites -2.ciyi bulamadım )
ama ne sapancaya nede söğütlüye gelemem şimdilik.Gönlüm sizlerle. inşallah 1 ay sonra bende fink atacağım.Tabii o ana kadar asfalta yapışıp kaynamazsam...Ben yarın pratik hocamla poyrazlarda olacak inş. Özgür kardeşim bugün gidemedik hocamın işi vardı aramadım seni. Selamlar...
HIZLI GİDEN MOTORUN İZİ SEYREK OLUR! [COLOR="Red"]54 EK 020[/COLOR]
neyse herkezin farklı planları var galiba bir önümüzdeki pazar motorla moto GP GİDİYORUM GELMEK İSTEYEN OLURSA NOT BIRAKSIN.
SİLVER 2 BLOK 227 den bilet aldım
xenadu ne perdesi ne bişiyi yaufffff:-))))))ama bak bu gün ben bi güzel çalıştım, çok ta keyifliydi, gel sende yarın söğütlüye hem pratik yap, hem yol:-)))))
biz bu gün mehmet abi ile çalıştık, artık sürüşümle ilgili yorumları ona bırakıyorum....yarın öğle saatlerine kadar haberleşelim arkadaşlar,,,biz yine söğütlüye gideceğiz...mehmet abi başının belası geliyor....hazır ol abicim:-))))
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
A (+)
sakaryanın nufusu kac?
Muhbir kardeş, ben espirisine şeettiydim.Yani beni iyi çekememişsin anlamında...Yarı Belki Gelirim söğütlüye de sizi nassıl bulurum gelirsem hani? Cep mep varmı?
Adam aşmış yaa:
ZEBRA DA AŞMIŞ:
güzel fotoğraflar özellikle ilk fotoğraf o ne ya öyle
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
YURDUMUMİNSANI
arkadaşlar biz saat 13:00 da Yeni Camiinin ordaki Lemarın önünde bluşuyoruz...gelmek isteyenlere duyrulur...herkes kendine yetecek kadar ekmek sucuk ve içecek alacak...orada ateş yakılacak...ağırlıklı olarak motosiklet çalışacaz...tabiki bu arada gezmişde olacaz...
gelmek isteyen yada aramak isteyen olursa:
eşimin telefonnu: 0 505 378 83 22
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
A (+)
baktım kimseden ses yok ben de izmite gidiyorum ne yapayım.başka zaman beklerim arkadaşlar
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
nurgül keşke sende bize katılsaydın...bu gün ikliye bölündük gerçi..bazı arkadaşlar saat 3 gibi bizden ayrılıp sülüklü göle gittiler.. bizde söğütlü va karasu yaptık...
gezi fotoğraflarını ekledim arkadaşlar...şu linkten takip edebilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12556
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
A (+)
çok eğlenmişe benziyorsunuz.fotoğraflar da güzel olmuş başka bir zaman ben de katılırım aranıza daha kalabalık güzel bir gezi yaparız.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
çok çok geçmiş olsun ya..Allah korusun daha beterinden..En yakın zamanda görüşelim tekrar
Ya of ya bu sögütlü karasu heryerde karşıma çıkmak zorunda mı yaa Silinsin bu topicler rsimler görmek istemiyorummm ellerinize sağlık arkadaşlar .. He hehee ben sülüklü göl tayfasını saat 6 gibi arifiye civarında gördüm birhayli kalabalıklardı
YaMaHa YbR-125 (MaSmAvİ)
54 EF 105
Dostlar güzel gezi olmuş. Ben de bu gün hocamla Düzce yolundaydım,otobanda pratik yaptık. 1-2-3-4-5 vites. asfalt ağladı ( hocam da sinirden ağladı ).İnşallah birlikte dolaşırız........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)