Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Sakarya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Hyo verelim GV 250 ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    benim hoşuma şunlar gidiyor ama chopper pek bana göre değil ama şu model hoşuma gitti gerçekten http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68996222/detay

ama nakedlara bayılıyom, sanırım en hoşuma giden motor naked. mondialin mr 250 destrosu çok hoşuma gitti de egzost çıkışları az daha kalın ve gösterişli olabilirmiş satıp ilerde tekrar gt250r almazsam sanırım bunun sebebi mr250 destro olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------

bu arada ilanı hazırladım şimdilik onay sürecinde, gt250r konusuna da link vereyim belki ilgilenen düşünen olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9440408/detay/
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    hava güzel bugün.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    nerde sakarya gençlik
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Samet ilanı neden Hyo dan girmedin, Kanuni değil o motor HYO, millet Kanuni Hyo olayını anlamaz şimdi. Bende yeni öğrendim ama

Fatih herkes uyudu abi iyi yıllar hocam

Motosikleti
    GV 250
    İstanbula gittim geldim; kıyafet sağlam olunca soğuk filan hikaye. Bir tek el üşüyordu, eldiveni yağmurluğun bileğinin içine sıkıştırıp bileği de sıktım on numara oldu. Bu tip havalarda gezmesi daha çok hoşuma gidiyor.

Asıl bomba körfezde benim gariban MaCiTle radara yakalanmam oldu. 106yla gidiyormuşum bir 10 dakika filan gittim anca, orda da radar varmış. Bu sağdaki araçlar niye yavaşladı diye kıllanmıştım da haklıymışım kıllanmakta. 105 lira tam yılbaşında iyi oldu. Kilometre başına 1 lira. Üç şerit dümdüz yol ya, püfff. 10 bin 500 kilometrede ilk kez çevrilip ilk cezamı almış oldum, hayırlısı olsun.

Herkese iyi yıllar bu arada.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbula gittim geldim; kıyafet sağlam olunca soğuk filan hikaye. Bir tek el üşüyordu, eldiveni yağmurluğun bileğinin içine sıkıştırıp bileği de sıktım on numara oldu. Bu tip havalarda gezmesi daha çok hoşuma gidiyor.

Asıl bomba körfezde benim gariban MaCiTle radara yakalanmam oldu. 106yla gidiyormuşum bir 10 dakika filan gittim anca, orda da radar varmış. Bu sağdaki araçlar niye yavaşladı diye kıllanmıştım da haklıymışım kıllanmakta. 105 lira tam yılbaşında iyi oldu. Kilometre başına 1 lira. Üç şerit dümdüz yol ya, püfff. 10 bin 500 kilometrede ilk kez çevrilip ilk cezamı almış oldum, hayırlısı olsun.

hacım geçmiş olsun durup dururken 105 tl çok koyar adama....

Motosikleti
    GV 250
    Teşekkürler. Valla durduk yere masraf çıkardılar tam motorun masrafı bitti derken. Orada yavaşlayıp yolun geri kalanında 120-130 yapan sürüyle araç var, piyango bana çıktı ama. Biraz daha az kullanırım bu aralar motoru, yapacak bişey yok.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    aynı yolda ben 600f ıle 130 ıle yedım cezayı,
    yol dumduz ve 190 km hıza cıkmıstım
    ya hızlanırken yada yavaslarken gormus olmalı,
    290 yazdı bana :(
    215 ödedim erken ödemelerde düşüyormuş,
    plaka ıle gezmıyorum fakat cevırmenın oldugu yerde trafık 500 mt ılerıde JANDARMA TRAFIK vardı,
    Malum Durup Pozısyonumu aldım ve yazdırdım
    Geçmiş Olsun...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Teşekkürler. Valla durduk yere masraf çıkardılar tam motorun masrafı bitti derken. Orada yavaşlayıp yolun geri kalanında 120-130 yapan sürüyle araç var, piyango bana çıktı ama. Biraz daha az kullanırım bu aralar motoru, yapacak bişey yok.
    zaten radar a gelmeden yolun kenarında levha oluyor ona göre yavaşlayıp hızlanacaksın bende bi defa 66 km/h radara girdim köy yolunda araba bi abinindi ceza yı o ödesede o sene ki yıllık izinim zehir oldu zaten 2 gece uyku tutmadı

---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:13 ----------

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı yolda ben 600f ıle 130 ıle yedım cezayı,
    yol dumduz ve 190 km hıza cıkmıstım
    ya hızlanırken yada yavaslarken gormus olmalı,
    290 yazdı bana :(
    215 ödedim erken ödemelerde düşüyormuş,
    plaka ıle gezmıyorum fakat cevırmenın oldugu yerde trafık 500 mt ılerıde JANDARMA TRAFIK vardı,
    Malum Durup Pozısyonumu aldım ve yazdırdım
    Geçmiş Olsun...
    600 cc motorun mu derdin mi var yok benzin yok yok lastik yok sigorta birde arada böyle radar cezaları çıkar işin içine eder bırakır yani

Motosikleti
    GV 250
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten radar a gelmeden yolun kenarında levha oluyor ona göre yavaşlayıp hızlanacaksın bende bi defa 66 km/h radara girdim köy yolunda araba bi abinindi ceza yı o ödesede o sene ki yıllık izinim zehir oldu zaten 2 gece uyku tutmadı

---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:13 ----------

600 cc motorun mu derdin mi var yok benzin yok yok lastik yok sigorta birde arada böyle radar cezaları çıkar işin içine eder bırakır yani
    Hiç baktığım yoktu öyle radar işaretlerine. 250 mct'yle radara girebileceğimi hiç düşünmezdim doğrusu, rutin kontrollerde bile polisler geç geç yapıyordu; ilk kez durdurulup cezayı yemiş oldum. Zaten bunun yapabildiği en fazla hız 110. O radar levhalarını da anlamış değilim, millet onu görünce yavaşlıyor sonra basıp geçiyor. Arada benim gibiler kaynıyor ancak. 105 tl yine ucuz kurtarmışım o zaman. Tam hızlandığımda görmüş heralde, 80-90la gidiyorum normalde o yolda tıngır mıngır.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    ben dedin,
    olurmu yahu 100,,110 normal gıdıyordum dıye
    belkı yırtarım dıye
    senın hızın 95,,,en fazla otoyollarda 105 ne normalı dediler
    bende motor 118 beygır boş yolda kendı halıne bırakırsan kendı zaten 100 km hızla ılerler dedım,
    adamlar 1.vıteste 120 km yapan bır motora 6 vıtes koymuslar ben 90,,100 km hızla gıdersem zaten hararet yapar motoru yakar dedim
    polıs güldü kanunları ben koymuyorum dıye
    muayenem yok ona yaz kaskı yoktu de ona yaz dedım (kaskım vardı bu arada maksat daha az yazsın dıye) olmaz kardeş vıdeo kayıtlarında var yapacak bişiy yok dedi.

ve yazdı...

Sağlık Olsun,
    Arada Devleti Doyurmak Gerekiyor...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Hiç baktığım yoktu öyle radar işaretlerine. 250 mct'yle radara girebileceğimi hiç düşünmezdim doğrusu, rutin kontrollerde bile polisler geç geç yapıyordu; ilk kez durdurulup cezayı yemiş oldum. Zaten bunun yapabildiği en fazla hız 110. O radar levhalarını da anlamış değilim, millet onu görünce yavaşlıyor sonra basıp geçiyor. Arada benim gibiler kaynıyor ancak. 105 tl yine ucuz kurtarmışım o zaman. Tam hızlandığımda görmüş heralde, 80-90la gidiyorum normalde o yolda tıngır mıngır.
    arkadaş ben gündüz 85km/h geçmem ama hava kararınca o zaman gaza basarım artık kaç yaparsa giderim yani...

Motosikleti
    Alıntı samsam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Samet ilanı neden Hyo dan girmedin, Kanuni değil o motor HYO, millet Kanuni Hyo olayını anlamaz şimdi. Bende yeni öğrendim ama

Fatih herkes uyudu abi iyi yıllar hocam
    doğru diyosun benim de sonradan aklıma geldi. genelde millet hyo ilanlarına bakıyodur, çoğunun kanuniye bakmak aklına bile gelmiyodur belki. neyse nasipte satmak varsa elbet çıkar alıcısı satılmazsa da gazlamaya devam ederiz hayırlısı artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------

bu arada şehirlerarası yolda ben de dikkat ederim artık radar işaretine :D gerçi trafiği takip etmekten radarı unuturum gibi geliyor, ki trafiği takip etmek daha iyi boşvereyim radarı madarı sonra kaza felan yaparız Allah korusun :D
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ

Abi senin ki yine iyi, ben ehliyet kursuna gidiyordum ehliyet ok yani sertifikamı aldım, motora koydum, kursa sordum bu ehliyet yerine geçer mi diye ilk 1 ay evet dedi, sabah kalkamadım servisi kaçırdım iş yeri hendekte bastım motor ile gidiyorum çevirmede ehliyet sordular e dedim sertifika var, dediler olmaz :( yalvarmama rağmen 650 TL ödedim, hala içimdedir o

Motosikleti
    GV 250
    Uffff, iyi para. Valla bana öyle bişey yapsalar gider ehliyet kursundan isterim parayı. Muhtemelen vermezler sonra da camı çerçeveyi indiririm.

Motosikleti
    Alıntı samsam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi senin ki yine iyi, ben ehliyet kursuna gidiyordum ehliyet ok yani sertifikamı aldım, motora koydum, kursa sordum bu ehliyet yerine geçer mi diye ilk 1 ay evet dedi, sabah kalkamadım servisi kaçırdım iş yeri hendekte bastım motor ile gidiyorum çevirmede ehliyet sordular e dedim sertifika var, dediler olmaz :( yalvarmama rağmen 650 TL ödedim, hala içimdedir o
    kötü olmuş be Şamil hocam :S kursun 650 tl lik camını indirmek lazım hakkaten

Motosikleti
    SHADOW VT 750 C4
    arkadaşım selamlar. ben sitede yeniyim ve sapancadayım pek bilmiyorum siteyi kullanmayı ama iyi motor kullanırım. adım yiğit
    birkaç soruda bana yardımcı olur musun?

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Buyur Yiğit hocam

Motosikleti
    Yiğit hoca motor tepesine çıktı galiba yazmadığına göre yalnız rumuzu gördükten sonra İrfan abi eleman yetiştirmeye başladı diye geçti içimden :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler