Yemekler güzel olsun ama, pide yemeyelim yine
Yemekler güzel olsun ama, pide yemeyelim yine
ses yok ki kimsede abi yaşlanmış herkes baksana SakarYaaA
Beyler yarın akşam çay içmeye Sapanca ya gidiyoruz
1.Marmara
2.samsam
evet artıralım
Şamil hocamın pidelerle arası iyi değil anlaşılan ama dert etme Şamil hocam ben yerim senin pideleri de
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------
bu arada gelmek isterdim ama çalışıyor olacağım, pazar günü hava müsait olur da gezinti yapılırsa katılmaya çalışırım aranıza
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Samet kıyafetleri tamladın mı
çalışıyorum üzerinde, yakında zamanda hallolmuş olcak inşAllah
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
oo sakaryalı lar nereye böyle...
hava yağışlı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Fatih gidemedik, yağmur başladı olsa idi seni de cepten arayacaktım Hafta sonu inş.
hafta sonu yağışlar kar olarak devam edecek
yağış olmaz sa ok...
yağış yok sekapark çıkarması yapalım tamam mı bak konu açıyorum yağış yok rahat ol...
ok ama yolu bilmiyorum..
+ çayları gelirken biz mi getireceğiz?
sakarya kocaeli arası 5 adım yol
buradan feribot sayılmaz ise dön baba dönelim
avrupa yakasından güzergahı belirleyin duruma göre gelmeye çalışırım,
bu arada KARAMÜRSEL'e yakınmı bu SEKA park???
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Haftasonu ailemin yanına gideceğim İstanbula. Pazar erken kaçabilirsem gelebilirim ben de; ya da akşam üzeri orada olursanız uğrarım.
malum hafta sonu etkinliklerine dahil olamıyorum iş nedeni ile .. tek gün cuma (bugün )
bu akşam üzeri hendeğe kar yağmaya başladı, 10 cm felan doldurdu ve hala yağmaya devam ediyor. sabaha kadar bi 30 cm felan olur tahminim. hemen ben aküyü söktüm bu akşam önümüzdeki günlerde de grenajları söküp güzelce temizliycem. sonra da takoz ya da sehpa ayarlayıp kaldırcam inşAllah motoru dinlensin 3-4 ay ^^
karda motor tadından yenmez bu keyfi kaçırma ah kar yağsada evin önünde motorla oynasammm
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)