sen illa cross mu arıyorsun ? ne marka bakıyorsun asfalt motoru düşünürmüsün....
sen illa cross mu arıyorsun ? ne marka bakıyorsun asfalt motoru düşünürmüsün....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Fatih hocam sende var
bende ybr 125 var
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Arkadaşlar
Sakarya grubu bizden cevap bekliyor
Kalkış yeri rota saat ve kimler katılacağı
Onlarda ona göre plan yapacaklar.
beyler hava yağışlı olacak büyük ihtimalle gezi olmaz....
Fatih
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx
Pazar 14 gösteriyor ve sisli ne yapalım
sabah baktığımda meteoroloji cumartesi pazar için parçalı bulutlu demişti ama bu akşam 19.00 daki güncellemeye göre şimdi sisli olarak gözüküyor. yarın da karlı marlı göstermese bari :D neyse motor hazır, hava güzel olduğu takdirde yarım saatte arkadaşımla birlikte buluşma yerindeyiz inşAllah
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Evet beyler, nerede buluşuyoruz nereye gidiyoruz rota ne, sakarya forumuna yazacağım hadi
---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:45 ----------
Cevap yok ise rotayı yazıyorum.
1.Akyazıya gidiyoruz Altın Dere balığımızı yiyoruz, oradan sizi ben bir yere götüreceğim çay içmeye kuzuluk un oralarda
2. Sapancaya gidiyoruz İstanbul Dere var Kırkpınar var, Göl Evi var, var da var.
3.Kırkıpınar üzerinden İzmit Merkeze gidiyoruz Dayıcım Burger var, Hamburger yiyiyoruz
tamam ise foruma yazıyorum, gelecek olanlar okey desin.
20 TL benzin ile şehir içi şehir dışı karma, ama önemli olan emekli sürüşü ile 142 KM, nasıl arkadaşlar makul mu
hocam benim ybr bile aşağı yukarı okadar yakıyor seninki 250 cc bence yat kalk dua et
81VATAN__54MEKÂN
Sanırım ben de aranıza katılıyorum, yer var mıdır bir kişiye daha Selamınaleyküm.
A.S. hocam motor ne
Saygılarımla
Kanuni Tiger S hocam. ilk motorum. 2 gün oldu alalı. Kısaca I'm çömez (Bu arada aranıza katılmaktan kastım, planlanan geziye değil de Sakarya takımına. Çömezliği atlatınca her aktivitede bulunurum hayırlısıyla.)
Cihan hafta sonu gezi olursa artçım olabilirsin, ben tek geleceğim
Kask aldım, ama henüz elbise almadım. hız yapılacaksa sıkıntı olabilir ama gezi tadında olursa alır kaskımı gelirim kısmet olursa. Hata benim bi de kankam var. Mct 250 var onda da, motor tamirde onun. Yetişirse onu da tutar kolundan getiririm neden olmasın
Hız pek olmaz gibi ben yapmam zaten hadi bakalım buradan haberleşiriz.
Sevgi ile
Olur. Ben burayı takip ediyorum artık zaten. Görüşmek ümidiyle. Hayırlı geceler hocam.
Hadi arkadaşlar kimler geliyor rota vs. 2 gün kaldı
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)