Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Sakarya - MT]

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    nerde bizim topraklar...?
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kashmar54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hala bi motor bulamadım ya.aga nerde bu motorlar çıkarın dışarı şunları.
    "Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
    Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”

Motosikleti
    yuan 150gy
    bende ıstanbulda okuyorum amam nısanlım orda okuyo gelıyorum sureklı ama gozume cok motor carpmadı nedense arkaadslar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

bu arada sakaryanın koylerıne falan gıttım en sonda saklı gol dıye bı yere gıttım krossscu arkadaslar varedı cok hosuma gıtmıstı
    DÜŞ PEŞİME....

Motosikleti
    KTM 400 EXC 2003
    bnm motor bakımda hala gümrükte cıkmadı bekliom sibopları (:
    Ben Mevlana Değilim Bana Adam Ol Öyle Gel..:jocolor:

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Merhaba arkadaşlar

uzun zamandan beri bir iş yeri açabilir miyim diye hayaller kuruyordum, geçenler bir motor aldım ve tabi motor aldıktan sonra malzeme
    ihtiyacı doğdu kaskı olsun montu ıvır zıvırı Sakarya da bu işi yapan belli başlı bir yer yok bir serviste kask vs. satılıyor, ufak çaplı bir yer açmak istiyorum, 3-4 işletmeci arkadaş ile görüştüm araştıracaklarını söylediler, iki şık mevcut, bir getirip satmak ikinci bayilik almak, getirip satmak biraz zor gibime geliyor, 2. şık misal Feyizoğlu sanırım İstanbul'da bir numara bundan bayilik veya Feyizoğlu vermiyorsa veren başka bir kuruluş.Sizce nasıl bir iş olur, Sakarya'da hatırı sayılır motorcu kitlesi var, Kawasaki olsun Yamaha Honda vs. hepsinin bayilikleri ve showroom ları bulunuyor, ama iş aksesuara gelince belli bir yer yok, a hatırı sayılır sermayem de var bu işe harcamak
    istiyorum.

Fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.

kashmar54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence on numara olur
    "Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
    Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bu işleri yapanlar var fakat fazla yok isin vermek gerekirse ada motor sofuoğlu ve pamukovada mehmet arkadaşımız var yıldırım motor ama şehir merkezinde olsa kıyafet mağzası gibi kıyafet satarak dükkan dönmez anca servis falan da olursa belki ii para kazanırsın yoksa zarar ettirir

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Servis tavsiyesi,

Arkadaşlar servisimden son derece memnumun Yazgan Tic. ama çözülmeyen bir sorunum var, motor 1 hafta durursa bir daha çalışmıyor yapmadığımız şey kalmadı ama olmuyor bir türlü, tavsiye edebileceğiniz bir servis var mı ?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ankara cad. güneşlere giderken show motor cemil var iyi ustadır gidersen yardımcı olur...(cross motorlar dükkan önünde)

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Hocam

Ankara Caddesi neresi biraz detaylı tarif edermisin, slm ile gidebilir miyim var mı o imkan.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    güneşlere giderken un fabrikası var onun yanında garajları geçtiğin zaman

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Ok

Teşekkür ediyorum.

Saygılarımla

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    herkese selamlar ben de aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. adım Samet, Hendekliyim. daha önce lise zamanlarındayken küçük vitessiz mopedlerden kullanmıştım fakat 2004 de üni sebebiyle uzun bir ara vermiştim. yalnız mopedler hafif, küçük ve ince tekerli oldukları için çok sakat motorlar. bu yüzden biraz büyük birşey almayı düşünüyordum ve bunu uzun zamandır istiyordum ama ancak bu zamana imkan ve kısmet oldu ve bir süre bakınıp araştırdıktan sonra her açıdan 250 lik hyosunglar ilgimi çekti ve 2008 üstü bir GT250R almaya karar verdim. nasibimiz trabzondan çıktı ve Ahmet isimli bir arkadaşımızdan siyah renkte 2010 model bir ST Kanuni GT250R satın aldık ve böylelikle başlangıımızı yapmış olduk. malum havalar şu sıra güneşli olsa da epeyce soğuk olduğu için motora pek binilemiyor ama umarım havalar ısındığında etkinlikler olur ve biz de müsait oldukça katılmaya özen gösteririz, iyi forumlar...

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Arkadaşlar bir etkinlik düzenlesek hafta sonu, soğuk moğuk boşverin

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı tekhancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar ben de aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. adım Samet, Hendekliyim. daha önce lise zamanlarındayken küçük vitessiz mopedlerden kullanmıştım fakat 2004 de üni sebebiyle uzun bir ara vermiştim. yalnız mopedler hafif, küçük ve ince tekerli oldukları için çok sakat motorlar. bu yüzden biraz büyük birşey almayı düşünüyordum ve bunu uzun zamandır istiyordum ama ancak bu zamana imkan ve kısmet oldu ve bir süre bakınıp araştırdıktan sonra her açıdan 250 lik hyosunglar ilgimi çekti ve 2008 üstü bir GT250R almaya karar verdim. nasibimiz trabzondan çıktı ve Ahmet isimli bir arkadaşımızdan siyah renkte 2010 model bir ST Kanuni GT250R satın aldık ve böylelikle başlangıımızı yapmış olduk. malum havalar şu sıra güneşli olsa da epeyce soğuk olduğu için motora pek binilemiyor ama umarım havalar ısındığında etkinlikler olur ve biz de müsait oldukça katılmaya özen gösteririz, iyi forumlar...
    samet hoşgeldin yaza birçok etkinlik planımız var senide aramızda görmek isteriz...

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Fatih hocam, kışın yapmayı düşünmüyor musunuz ?

Motosikleti
    @F54 hoşbulduk, memnuniyetle katılmaya çalışırım. kısmet olursa yaza kadar motorun sağına soluna iyice alışıp, ekipman ve aksesuarları da tamamlamış olurum diye düşünüyorum.

@samsam henüz kıyafetlerimi tamamlamadığım için soğuk bana çok dokunuyor, mont ve eldiven sipariş ettim onlar gelmek üzere ama dizlik içlik ve balaklava ya da buff gibi eksiklerim var yoksa aslında olabilir yağmur yok ve havalar güneşli. yine de eski olanlar nabız yoklasın, kar ve yağmurlu havalar başlamadan bir buluşma güzel olurdu.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı tekhancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @F54 hoşbulduk, memnuniyetle katılmaya çalışırım. kısmet olursa yaza kadar motorun sağına soluna iyice alışıp, ekipman ve aksesuarları da tamamlamış olurum diye düşünüyorum.

@samsam henüz kıyafetlerimi tamamlamadığım için soğuk bana çok dokunuyor, mont ve eldiven sipariş ettim onlar gelmek üzere ama dizlik içlik ve balaklava ya da buff gibi eksiklerim var yoksa aslında olabilir yağmur yok ve havalar güneşli. yine de eski olanlar nabız yoklasın, kar ve yağmurlu havalar başlamadan bir buluşma güzel olurdu.
    dizlik alma bence bende dizlik kullanıyordum şimdi pantolon aldım dizlikler meher çok üşütüyormuş şimdi anladın en ucuz da olsa pantolon al..

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dizlik alma bence bende dizlik kullanıyordum şimdi pantolon aldım dizlikler meher çok üşütüyormuş şimdi anladın en ucuz da olsa pantolon al..
    şehir içi ve günlük yakın mesafeler için şimdilik dizlik alayım diyordum, malum pantolon pek pratik olmuyor bi de fazla dikkat çekiyor gibi geliyo nedense bana. mümkün olduğunca sivil görüneyim ve rahat hareket edeyim istiyorum. o şekilde sivilde giydiğimiz keten ya da kotlara benzeyen ağır ve hantal olmayan model var mıdır acaba, altımda racing var ama motordan inince kurye gibi gözükmek istemiyorum, şimdilik çift kat içlik ve dizlikle şehir içi ve düşük hızlarda idare ederim gibi geliyor ama dediğin gibi uzun yol ve otoban hızlarında pantolonun yerini hiçbişey tutmaz gibi gözüküyor, tavsiyene uyup onu da inşAllah sezon açılınca almak lazım
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    her yıl oldugu gibi bu yılda Geleneksel Poyrazlar Festivali'ni iple çekiyorum )))
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler