selam herkese, okullar açıldı, bi görüşme ayarlıyalım artık ;) cuma güneşli, hafta sonu yağışlı gözüküyor, çok uzaklara gidemesekte, ufak bi organizasyon yapalım
ufak tefek gezdimişizdir zaten bütün yaz organizasyon yapıyorsak şöle 100-150 km uzağa gidelim erken çıkalım öğlen saati dinlenip keyif yaparız yemek falan yeriz geze geze döneriz bence pazar günü yağmur yokmuş zaten gelecek olan arkadaşlar gidilebilecek yerlerle alakalı fikrini sölesin karar verelim birlikte..
sakarya belediyesi treking turları düzenliyor ;)
http://www.sakarya.bel.tr/haber.php?...ak=44&uk2=2454
bende varım arkadaşlar bende sakaryalıyım
Bana Adaparında uygun 2006 ve yukarısı regal raptor bulacak yok mu?
Bir haftadır sakaryalı kimse girmemiş sakaryada pek motorcu yok yada zamanları yok yada burayı bilmiyorlar. Neyse bir motor buldum regar raptor 250E-9 motor iyi durumda 2006 modeller içindeki belki en toplusu ama satan kişi buna 4-5 sene binmeyi düşünme motor çin malı cünkü dedi yani nedemek istedi motoru 4-5 sene sonra aldığımın yarı fiyatına satamam mı hurdaya mı ayırmam gerekir?
sakarya mt çok aktif olmaz özellikle bu mevsimde bu tarz konuları forumda paylaşırsan daha etkili olur ama gezi fikrin falan varsa 1 hafta öncesinden paylaş ktılanlar olur hatta ii grup oluşturabiliriz çok ii insanlar var sakaryada hepsiyle tanışırsın.motoru alıp satarken illaki zarar yaparsın 1500 tl zararı gözden çıkarman gerekir sadece çin malı olanlar için deil bu hepsi için geçerlidir hatta pahalı motorlarda daha fazla zarar yapabilirsin ama her malın bir alıcısı vardır temiz bakarsan satarsın bence regal raptor çin maı motorların en ii sidir
ahmet haklı dostum.. ufak çaplı da olsa bi grubumuz var ama havalar soğudu için pek fazla aktif değiliz.. birbirimizle genelde cepten haberleşiyoruz.. bu yakınlarda toplanıp bi çay içelim diyorum.. gelmek istersen numaram 534 846 25 91.. çağrı ya da mesaj atarsan haberleşiriz..
Hocam biraz duruldu ortalık ama herkez öyle. Soguktan filan degil malum benzin zamları ekonomi. Eskiden akşam üzerleri çay içmeye gittigimiz yerler artık siddi masraflı yol oldu.
Ama Sakaryada kafemiz bile var birileri olur mutlaka yeni arkadaşlarlada tanışmak ortama katmak için toplanalım bi akşam.
Yaşa ve Yaşat
aynı şekilde ben de bi akşam toplanmamız taraftarıyım.. diğer arkadaşlarla da uzun süredir görüşemiyoruz zaten.. havalar ısındığı zaman da yine gezi yaparız inşallah.. tabi bi de şu benzine zam gelmeseydi iyi olacaktı..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------
kafenin adını söylersen ziyaret etmek isterim..
arkadaşlar aranızda cross kullanıcıları yokmu gelin ofroad yapalım
Arkadaşlar hepinize merhaba, Sakarya üni'de okuyorum.. hem sitede hemde motorda yeniyim, yaklaşık 6-7 aydır motor araştırıyodum ve sonunda Mondial 150 MR'da karar kıldım..
İnşallah Allah hem bana hemde tüm motorculara kazasız belasız yollar nasip eder ;)
Eğer geziler aktiviteler yapılacaksa bende varım..
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır..:bounce:
merhabalar MR. eko
ben de sakaryadan mezunum. Sakaryada mühendislik yapıyorum.
mustafaokur03@hotmail.com msn adresim eklersen görüşelim bi.
motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
sayın tatangalar birgün toplanıp ta şöyle bi karadeniz sahil turu yapalım alaplı akçakoca düzce abant gölü falan değişiklik olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Merhabalar gençler Honda Shadow 750cc yol lazım havalar ısınmak üzere etkinliklerinizi bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)