Ben görmeyeli epey aktif olmuş burası. Hadi hayırlısı, eskisi gibi canlı hatta daha canlı olur inşallah.
Ben görmeyeli epey aktif olmuş burası. Hadi hayırlısı, eskisi gibi canlı hatta daha canlı olur inşallah.
Yaşa ve Yaşat
Merhaba Arkadaşlar;
Adapazarı Merkezden size bir eleman daha tahsis ediyorum.
Organizasyonlarda görüşmek üzere, Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Msn : tckulakci@hotmail.com
Birde sakaryalı arkadaşlara danışmak isterim. Motorumun jantlarını boyatmak istiyorum. Bildiğiniz sanayi de bu işin uzmanı bir yer var mı ? boyalar hemen atsın istemiyorum. Motorum Mavi Beyaz, Jantlar için şuan kararsızım.Mavi yada Siyah olabilir diyorum. Siyah üzerine mavi bant ile çok iyi olabiliceğini de düşünüyorum. Siz ne dersiniz. Fikirlere açığım. Çingen işi olmadığı sürece
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
@Tolga Can tekrar hoşgeldiniz forma, zirai aletler sanaide Ali usta var, elinden her iş geliyor =) sakaryamotosiklet.net üyesi, o yapmasa bile size yardımcı olabilecek birilerini bulur muhtemelen http://www.pirlantaegsoz.com/
kendi aramızda ufak bir gezi yapılabilir aslında, karasuya veya abanta
merhaba arkadaşlar... ben de aslen çanakkale'liyim ama sakarya üniversitesinde okuyorum.. bi organizasyon düzenlerseniz katılmak isterim..
bu ne ya herkes hyosung alıyo fatih hayırlı olsun kardeşim zaten hedefim gv 250 gaza geliyorum ya..
merhaba cengiz ;) ünide hiç denk gelmedim, bölüm neydi?
msn'inini ekledim.. ramazandan önce güzel bi gezi iyi olurdu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------
eywallah saolasın ahmedim, yakışır sana gv enjeksiyonlu al, karbüratörlü çok yakıyomuş
alırken gerekli bilgiyi senden alırım fatih seninki enjeksiyonlumu memnunmusun kaça aldın gv lerin piyasası ne..amma soru sordum ha.oturalım konuşalım bi ara fatih gezide düzenlerseniz katılırım hatta düzenlede gidelim
ahmet hacım ben sanki biraz pahalıya aldım kazık mı yedik ne karbüratörlü benimkisi, he wala finaller bitsin benim buluşalım bi ara ;)
fatih aslında iyi dedin bi gezi güzel olurdu ama bu aralar nakdi tükettim.. okullar açıldığında bi kaçamak yapsak daha iyi olur..?
fatih msnye girebileceğin bi gün konuşalım olur mu..? Bolu'daki Gölcük'e bi gezi yapalım diyorum..
ben de öyle dicektim zaten.. eylül 27sinde falan orda olurum.. geldiğimizde bi hafta sonu gidelim diyorum.. hem bayramda el öper para toplarız acık..
slm ben bekır yenı uyeyım.bende kampüsteyim yeni oldugum ıcın aranızda olmak istiyrm saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
selam sakaryalı kardeslerım...ben aranızda yenıyım by_black_mask@hotmail.com eklersenız sevınırm saygılar
Bayramdan sonra abant, sünnet gölü, artık kafanız nereye eserse giderim.
Sadece haftasonları. Haftaiçi çalışıyorum.
Geçen hafta poyrazlar yaptım. Kano yarışı vardı. Bİr çok motorlu gördüm. Motoru tanıyanlar el kol hareketi yapsın ama iyi niyetli tanışalım. Ben korktum yapamadım. Terminator gibiydiler.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
@Tolga Can msn'i ekledim ama geri dönüş alamadım ignore mi ettin bizi
cep telefonunuzu özelden atarsanız sevinirim ;) bayramdan sonra yapalım gezimizi
bende ggeleyim diyecem geride kalırım ya benim makine biraz yavaş
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)