sarı civciv uzaktan iyide yakından
sarı civciv uzaktan iyide yakından
Çok okuyan değil çok gezen bilir
Keşke daha öncede böyle gezi işlerine girişebilseydik ben mezun oldum olacam sakaryaya ayda 1 geliyorum. Motorum halen orada, ama denk gelirsek gitmeden sakaryadan güzel bir gezi yapmak isterim. Zamanında çok gezdim ama artçımla beraber sadece. Başka motorsikletli arkadaşlarla beraber gezmek güzel olurdu
Daha olamadım ya mezun 2 ders kaldı arada uğruyorum kampüse. 2 hafta önce geldiğimde bi caracal gördüm heralde senindi o benim bölüm otomotiv öğretmenliği bu arada
ewt o caracal
2 dersi verirsin inş sorun olmaz.. mezun olup gitmeden görüşelim inş
fthinky msn adresin siteye verdiğin mail adresin mi ? eğer öyleyse ekledim
kaya.onur.dag[et]gmail[nokta][kom]
Kampüste yoktun bugün ? Baktım baktım göremedim senin aleti ?
ikinci öğretimim ben 3 ten sonra geldim, dolmuş duraklarının karşısına koyuyorum ;)
nezamandır bakmıyorum buraya..ekip çoğalmış ama bu havaların düzeleceği yok.fatih görüşemiyoruz benim fuara gitme hevesim var hala ne düşünüyosunuz bu konuda?
19-22 Martta yapılacak olan motoshow fuarı iptal edilmiş ahmedim bu haftada yağmurlu olcak gibi, havalar güzelleşince ufak ufak turlamaya başlıyalım
Pazartesi bir aksilik çıkmazsa sakaryadayım. Havalar güzel olursa motoru garajdan çıkarcam kampüste görüşürüz umarım
Arkadaşlar Sizler İçinde İiyi Olabilecek bir zaman var aslında,
her yıl geleneksel hale gelmeye çalışılan,
SMSK'nın düzenlemiş olduğu POYRAZLAR MOTOSİKLET FESTİVALİ bu yıl yine ve yeniden düzenleniyor,
hatırladıgım kadarı ile hazıran 20 sanırım,
sitede yayınlanacaktır,
orada görüşebilir ve sitedeki dier dostlarınız ile kaynaşabilirsiniz...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
SAKARYA 4. POYRAZLAR MOTOSİKLET FESTİVALİ 18-19-20 Haz. 2010 Tarihinde yapılacaktır.
MOTOSİKLET DOSTLUĞU ADINA HAYIRLI OLSUN.
@nightwolf_tr saat kaç gibi kampuste olursun?
benim dersim 4 te başlıyor ama 10:00 - 15:00 arası teknoloji şenliği var, ona katılırsam sabah 10 dan gece 22 ye kadar kampuste olcam
slmlar herkese bn sapancadan yasin yeni üyeyim.böyle bi grup olduğuna sevindm sakaryada.
bende sapancadan cemal güzel bi bölüm olmuş geziler falan ama ehliyet olmadığı için hiç bi geziye katılamıyoruz tabi şimdilik Yaş:17
hafta sonu havalar güzel olcak gibi
festıvalın ılk yılından bu yana tüm etkınlıklerıne katıldım,
hatta ilk yıl gazetelere dahi çıkmıştık
ve en önde yerim hazırdı oradada
gecen yıl mt olarak grup gıdılmıstı,
ve ben köyüme gitmiştim BEYLİKKIŞLA'ya.
oradan geçtim yanlarına sapancaya,
motocamia ileda buluşmuştum o sırada.
bu yıl yıne orada olacağım kısmetse,
orada görüşmek dileği ile...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
hafta sonu gezelim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)