yağmur demedim ama kar kış
81VATAN__54MEKÂN
yağmur yağmazsa yarın saat 11 gibi poyrazlara sucuk ekmek yemeğe gidelim inşallah
numaram: 5058983254
gezimizin linki:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1925492
selam tüm sakaryalı hemserilerim bende katılmak isterim bu sekilde gezilere daha yeni sayılıırım motor dünyasında yeni aldım 5-6 oldu olmadı daha tadını alamadan kıs geldi :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------
hee bu arada msn adresim feyzullah4@hotmail.com sakaryalı motor sahibi arkadaslar eklerseniz karsılıklı yardımlasabiliriz
sakarya üniversitesinde makine mühendisliginde okuyorum zaten sakaryalıyımda hendek ilcesinden ya sen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:57 ----------
baktım profilinine sende bilgisayar müh. okuyorsun kacıncı sınıftasın kardesim
selam herkese
pazar, pazartesi sıcaklıklar artıyor gibi, hava müsait olursa buluşalım mı
merhabalar ben ıst ıkamet edıyorum fakat bır ayagımda sakarya oldugu ıcın sıze cevap yazmak ıstedım ehlıyetımı ve motorumu yenı aldım saglıklı gunlerde gorusmek dıleklerımle selamlar
bari herkes sakaryanın hangi ilçesinde oturduğunuda yazsın ben taraklı'da oturuyorum
buncayıldır sitedeyim bugun aklıma geldi bu sayfaya bakmak.
Serdivan da ikamet etmekteyim, mak.müh. bölümü öğrencisiyim.
Çok okuyan değil çok gezen bilir
sau ekibi çoğalıyor
fthinky sen nerden ?
tmam hatırladım, bi tane de sarı bi custom civciv var orda :D onun yanında görmüştüm 1-2 defa galiba senin motoru
"sarı custom civciv" de 4. sınıflardan bi arkadaşın.. artizlik olsun diye benimkinin yanına koyuyo
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)