Sakaryalı Olarak Bende İstanbuldan yazıyorum,
ama yaz geldıgı zaman ayda 1 gıderım gezmeye
severim köyümün tezek kokusunu...
Sakaryalı Olarak Bende İstanbuldan yazıyorum,
ama yaz geldıgı zaman ayda 1 gıderım gezmeye
severim köyümün tezek kokusunu...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
evet sakarya mt sakarya üni biraz aktifleşelim lutfen.ilbahar gelince durmak yok
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
bende sakaryadan burak yeniden tanışalım maksat konu güncel kalsın motorum üyelik aldıgımda şubatta elimde olur diye planlamıştım ama olmayacak şubatta.kısmet napalım yazın inşallah uygun bir cbr 125 yada bir caracal sahibi olucam.şimdilik fthinky arkadaşımızın artçısıyım aynı bölümde okuyunca çıkışta sağolsun kırmayıp yurda bırakıyor
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
merhaba bende burak boludan ama 6 yıl sakaryada okudum bi nevi kendimi sakaryalı hissediyorum siz arkadaşlarda kabul ederseniz. gelmeyi cok istiyorum ama daha uzun yola cıkamadım görüşmek dileğiyle
aynen yaw bu ne böyle...hafta sonu hava guzel toplasıp bıyere gıdelım arkadaslar cevap atında.
arkadaslar bu topık guncellenmıs bende dıyorum neden kımse yazmıyor dıyer tarafa yazarsajk daha ıyı olur...taaa 2006 da baskanus byrasu
buraya gelin hocam beklerim abant mudurnu akyazı sakarya yolundan geri dönersiniz ;)
burası dediğim bolu tarafları yedigöller ve benzeri yerlere gidebilirsiniz ama yağmur yağacakmış bu haftasonu sanırım. yakın bi yerler derseniz gelmeyi düşünebilirm buradan.
21 Kasımda.. sakarya-akyazı'yı geçince bolu sınırında sülüklü göle gitme planları yapılıyor istanbul mt de bizde sakaryadan katılalım mı
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/69666-[mt-istanbul]-21-kasim-09-cumartesi-adapazari-akyazi-suluklu-gol.html
21 Kasımda.. sakarya-akyazı'yı geçince bolu sınırında sülüklü göle gitme planları yapılıyor istanbul mt de bizde sakaryadan katılalım mı
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/69666-[mt-istanbul]-21-kasim-09-cumartesi-adapazari-akyazi-suluklu-gol.html
bende öyle yapmayı düşünüyordum.. dersanayi ekemezmisin bi gün, sabahtan gidelim
yeni link sapanca gezisi pazar günü:
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/69720-[mt-istanbul-yol-grubu]-22-kasim-2009-sapanca-gezisi.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------
hakan iki gezi var biri cumartesi günü sülüklü göle, diğer grup pazar günü sapancaya gidiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:37 ----------
mesaj adetim 50yi bulmadığı için sana ziyaretçi mesajı gönderemiyorum, iletişim bilgilerini verirsen sevinirim tlf msn vs.. benimkiler profilimde var
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
slm sakaryalı dostlarım bende buradayım siteyi yeni yeni inceliyorum ama sakarya mt öksüz kalmış yapmayın canlandırın biraz bende sakaryada yaşıyorum bi gezi falan ayarlarsak seve seve katılırım
tekrar hoşgeldin mosfet.. evet sakaryada yaşayan motosiklet tutkunları, hele bi selam edin bize, gelin tanış olalım işi kolay kılalım sevelim sevilelim
bi gtezi felan olursa kar kış demem gelirim bende burdayım
81VATAN__54MEKÂN
pazar günü hem tanışma adına biraz turlayalım diyoruz.. meteoroloji sağanak yağmur diyor ama bellide olmaz, hava güzel olursa karasu taraflarına gitmeyi planlıyoruz, değilse hava şartlarına göre birşeyler yaparız.
1 mosfet(Ahmet)
2 fthinky(Fatih)
3 ...
sakaryadaki arkadaşlarla hem tanışalım hem turlayalım..
hava yağmassa ben varım
1 mosfet(Ahmet)
2 fthinky(Fatih)
3 sternboy(ömer)
4 ....
81VATAN__54MEKÂN
yağarsa moto cafeye gidecez yinede gel
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)