HERKEZE selamlar...Yeni bir poyrazlar festivalinde görüşmek üzere..................
HERKEZE selamlar...Yeni bir poyrazlar festivalinde görüşmek üzere..................
[B][COLOR="Red"]RUZGARLA DANS ETMEK GİBİ BİRŞEY...[/COLOR][/B]
http://www.motosiklet.net/forum/fest...stivali-5.html
Festival linkini ekledim..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
slm sakarya mt bende sakaryadanım ama daha ehliyetim yok çünkü yaşım tutmuyo ama olsun seneye alıom CBR 125 R ile birlikte inş. beraber gezilerde hepberaber görüşürüz herkese kazasız belasız sürüşler
SAKARYA MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
Sakarya ili, Türkiye Cumhuriyetinin Marmara Bölgesinin Anadolu yakasında Kocaeli-Çatalca Bölümünde yer alan bir ildir.
Adını toprakları içindeki Sakarya Nehrinden alır. Merkez ilçesi Adapazarıdır.
Sakarya İstanbul Yolu
Arifiye; Akyazı; Erenler; Ferizli; Geyve; Hendek; Karapürçek; Karasu; Kaynarca; Kocaali; Pamukova; Sapanca; Serdivan; Söğütlü; Taraklı;
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
sakarya mtde kimse yok sanırım :( halbuki üni. gençliği olarak güzel etkinlikler yapabilirdik
Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Tüm Sakaryalı arkadaşların Kurban bayramınu kutlu olsun
SAKARYA MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ
BURSA MT
sakaryaMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sakarya MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
selam arkadaşlar bende sakaryadanım bu arada sakaryadaki mt ile ilgili faliyetlerde aranızda bulunmak isterim
xemko@hotmail.com.tr
slm arkadaşlar.kampüste okuyan arkadaşlar bi tanışsak.belki taışmışsınızdır ama ben daha tanışmadm sizlerle.özelden yada buraya yazabilirsiniz
sakarya mt kimse şu sayfaya göz atmıyor mu uyanınnnnnnnn bişiler yazın
sakarya yakında canlanacak az kaldı motorseverler hazır olsun görüşmek üzere
Yaşa ve Yaşat
slm dostlarım bir SAKARYA (ADAPAZAR)'LI olarak herkese ,
Slmlar...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Arkadaşlar, kocaelindeki üzücü bir olay hakkında bilgi vermek istedim.
Belki karşılaşan olur veya bir yardımı dokunur.
ARKADAŞLAR MÜNKÜN OLDUĞUNCA HERKESE YOLLAMAYA ÇALIŞALIM LÜTFEN.
Yukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!
Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!
0 533 626 57 52
0 216 308 60 76
(Bu mail'i lütfen listenizdeki herkeze ulaştırınız..!!)
sakaryalı arkadaşlar artık bizimde bir mekanımız var. Ankara caddesinde Baltürk oteli geçin ışıklardan sonra üstünde eski bir bmw motosiklet asılı kafe var, işte orası sakaryalı motosikletçiler için açıldı. burada olan yolu geçen herkesi bekleriz.
Yaşa ve Yaşat
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)