Hoş geldin ümit hocam, görüşelim.Selam istedin bizden sana selam olsun.Ümit ben Sakaryadan....
evet özkanım, ama yazı bekleyin malum ben artık temmuza kadar yokum ha geceleri gezerim gene o ayrı o saatten sonrada gelen olmaz.yaza kadar canlandırcaz sakarya mt yı,baska yolu yok,simdilik biraz daha uyusun
valla hocam hep otaraflardaydık, düzce şimşirlik akçokoca. Hatta düzcede sezai hocam akçakocada ali hocam var bizden kurtulmak için bırakacaklar artık motor olayını.S.a Arkadaşlar Düzce Tarafına Gezi Düzenlerseniz Bilgimiz Olsun Lütfen.
valla hocam hep aklımdasın bende seni diyordum niye aramıyor diye, ne oldu bebiş.ben hala buralardayım arkadaşlar, haberiniz olsun. özkan görüşürüz umarım. hayırsız oduncu 3 aydır nerelerdesin yahu. adam bir telefon filan açar. ne oldu? bir hata mı ettik, bir kusur mu işledik? tamam sağlam motorcu değiliz, sana arkadaş olamıyoruz ama insanlık öldümü yahu.
evet aslında izmitli dostlarla bi kaynaşma lagzım komşuyuz şurada ama bu pazar ben bile bilmiyorum ne yapacam.slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz