Nurgül zaman olarak sana uyacakmı bilemiyorum ama bu akşam Deprem müzesinde toplanıyoruz , çarşambaları ayarlayamadık henüz kusura bakma
Nurgül zaman olarak sana uyacakmı bilemiyorum ama bu akşam Deprem müzesinde toplanıyoruz , çarşambaları ayarlayamadık henüz kusura bakma
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
Sakarya Mt Sizi Kocaelindeki Gezimize bekliyoruz İstanbuldan arkadaşlar kalkıp geliyorlar buyrun sizlerde gelin.. 13 Mayıs Pazar..
Svegili Loft , Anneler günü ve Poyrazlar festival hazırlıklarının yoğunlugu nedeni ile Sakarya olarak pek motorla surus yapamadık bunun icin kusura bakma , Festivalimize sileri bekliyoruz sonrasında gezmeye baslayabilecegiz
svg - syg
günan
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
bu hafta sonu akcokocaya gelen warsa buyursun gelsın..
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
bu akşam düzce güzeldere şelalesine ec festivaline gidiyorum gelen olursa beklerim.
Yaşa ve Yaşat
3 ay geçmiş son msj.dan ama ben gene de umutluyum belki bir vatandaşım girer de, organizasyon yapmaya çalışır şehitlerimiz anısına bayram günü...
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
sakarya mt yı canlandıralım dıyorum yok mu ses veren..bana özeldende ulasabılrsınız
abi bende sakaryalıyım adım cenk cbr 125im war
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT
Tüm MT SAKARYA ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Merhabalar.Sakarya Geyveden Ercan ben.Sakaryalı motosikletciler burdamısınız.Bir selam vereyim dedim.
Vaybe bizamanların Sakaryası ölmüş aglayanı yok. Selam veren dostlara selamlar. evet özkanım yapmak lagzım bişeyler.
Yaşa ve Yaşat
yaza kadar canlandırcaz sakarya mt yı,baska yolu yok,simdilik biraz daha uyusun
S.a Arkadaşlar Düzce Tarafına Gezi Düzenlerseniz Bilgimiz Olsun Lütfen.
tş........................
ben hala buralardayım arkadaşlar, haberiniz olsun. özkan görüşürüz umarım. hayırsız oduncu 3 aydır nerelerdesin yahu. adam bir telefon filan açar. ne oldu? bir hata mı ettik, bir kusur mu işledik? tamam sağlam motorcu değiliz, sana arkadaş olamıyoruz ama insanlık öldümü yahu.
slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)