Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Sakarya - MT]

REKLAM ALANI
    victor54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125
    sakarya grubunun faliyetleri aslın hızlı bir şekilde devam ediyor.ama burada konuştuğumuz forumun dışında yerel bir oluşumada gittik.genelde geziler ve toplantışar ordan duyuruluyor

sakarya grubunun faliyetleri aslın hızlı bir şekilde devam ediyor.ama burada konuştuğumuz forumun dışında yerel bir oluşumada gittik.genelde geziler ve toplantışar ordan duyuruluyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    boraciner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650cc. - Clio 1.4 - Opel Frontera 2.2 TDI
    sizin bu sayfanızı göremedim forumda ... adresi sır mı ??
    YAMAHA DRAGSTAR 650

kaptaniderya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorsuz
    Sakaryalı motosikletçiler olarak faaliyetlerimiz bir süredir sessiz sedasız sürmekte idi , nedeni ise Sakaryada bulunan motosiklet kullanıcılarına ulaşmak ve bir çatı altında toplamak adına yol almaktı .

Bu çalışmalarımız Sakarya Motosikletçiler Kulubü Derneği nin kuruluşu ile sonuçlandı. Geçici yönetim kurulu olarak başkanımız Kemal bey liderliğinde resmi işlemleri tamamladık.

Kurucu yönetim kurulu ve grubumuzun üyeleri olarak dernek bürosunun hazırlanması öncelikli hedefimiz olup tahmini olarak 1 haftaya kadar büromuz hazır olacak.

Derneğimizin temel amacı tüm motosiklet camiası ile iletişim içinde olmak , ilimizdeki kullanıcılara temel eğitim desteği ve trafik kuralları , güvenlik konularında destek vermek . Tabi sonrasında sizler için zevkli organizasyonlar gerçekleştirebilmek .

Sakarya grubu üyeleri pek çok motosiklet sitesine üye fakat yerel iletişimi sağlamak için http://www.sakaryamotosiklet.com sitesini kullanıyoruz .

Bölgemize gezi için gelen tüm dostlar bize site yada irtibat büromuzdan ulaşabilirler . Elimizden gelen desteği vermek isteriz.

Bu duyuruyu yayınlamam için izin veren adminimiz Skullhunter a teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla ,

SMKD adına Günan Ülgen
    Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm mt sakarya...

Sayın MT-Sakarya üyeleri ;

MT-Eskişehir ve Şahsım adına , Mubarek Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar ; Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim...
    Ayrıca yeni yılda sağlık,başarı ve mutluluklar diliyorum. Mutlu Yıllar!

Volkan AKAN (viper_1)

*Yeni Yıl ve Bayramlaşma Topiği

kaptaniderya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorsuz

Sakarya Gurubu toplantı

23.oCAK.2007 sALI, YARIN AKSAMKI TOPLANTIYA MUSAIT OLAN TUM ARKADASLARI BEKLIYORUZ ,

UYE ARKADASLARIN SITEYE BAKMA SANSLARI OLMAMASININ DIKKATE ALINARAK YAKIN GORUSTUGUMUZ ARKADASLARIMIZA BILGI VERILIRSE SEVINIRIZ ,

TOPLANTIDA HAFTA SONU KEMAL BASKANIN KATILDIGI FEDERASYON TOPLANTISI VE MAYIS AYINDAKI POYRAZLAR FESTIVALI HAKKINDA GORUSLERINIZI PAYLASMAK ISTIYORUZ.

TOPLANTI MEKANI : DEPREM MUZESI
    Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı

fırtına_87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok Yakında Dönüşüm Muhteşem Olacak 😉
    Mt merhabalar uzun süre oldu görüşemedik nasılsınız bakalım arkadaşlar...?
    Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz

victor54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125
    arakadaşlar düzenleyeceğimiz şenliğin topiği festivaller bölümünde açılmıştır

can_m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motor, mzik
    Bende Sapancadan Erkan herkese selamlar
    Msn: pako_pc@hotmail.com

Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Tüm sakarya'ya selam olsun. Arkadaşlar ben bodrum'dayım ancak, annem oralı, karasu'lu, gürcü, bende 1,5 sene karasuda okudum liseyi. en azından arada bir memleket havası alırım belki sizin sayenizde, hepinize bodrumdan kucak dolusu sevgi yolluyorum.
    ışık ve sevgiyle kalın.
    Yürekten verilenler, yürekler alır...

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    can_m hocam madem buradasın toplantılara bekleriz.
    xeyna hocam insan gelmezmi bi memleketine festivale mutlak bekleriz.
    Yaşa ve Yaşat

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    sevgili motorseven arkadaşlar, değişen dünya ikliminin ve gittikçe belirgenleşen kuraklığın hepimiz farkındayız. Betonarme binaların hızlı artışı, çoğalan egsoz ve baca dumanı, orman arazilerinin yağmalanması derken pikniklere veya gezilere gittiğimizde şehir yakınlarında başlayan cılız ağaçlıkların farkına varmışızdır hepimiz.
    İşte bu yüzden Mersin MT'deki arkadaşlarıma bu konuyu açtım ve destek sözlerini aldım. Ardından tanıdığım Mersin Orman Bölge Müdürlü yetkilileri, Mersin Orman İşletme Şefi, Mersin Orman İşletme Ve Orman Müdürlüğü'ndeki Orman Mühendisi arkadaşlarım ve abilerimle görüştüm ve onlardan da tam destek sözünü alınca onlarla da konuştuğum gibi konuyu buraya taşıdım.
    Sağlacacak yardımlar =
    1- Tüm fidanlar ( sayısı ve türü isteğimize göre olacak ama ben tercihi mühendislere bıraktım )
    2 - Ağaçlandırılacak yer ve bölge ( tercih bize bırakıldı ama en uygun zemin tercihlerini onlar söyleyecek ve biz birini seçeceğiz)
    3 - Fidanlar için su arazözleri getirilecek ve sürekli bakımı sağlanacak.
    4 - Fidanların nakliyesi için araba tahsis edilecek

ve daha akla mantığa uygun ne istenirse yapılacak.

Eğer sizce de uygunsa YER ve ZAMAN için önerilerinizi bekliyoruz

Bu etkinliğimiz için motosikletli olunması, grup ya da birey olunması şartı aramıyoruz. bir dikili ağacım olsun diyen herkesi davet ediyoruz. özellikle yakın il ve ilçelerden gelecek destekleri bekliyor ve eğer istenirse bir başka ilde ağaçlandırma organizasyonu için de destek vermeye hazırız.

Özellikle de;

Mersin Motor Klübü - Adana Mt - ÇMSK (Çukurova Motor Sporları Klübü)'nün de katılımlarını bekliyoruz

destek verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.

Mersin MT
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

selase - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mt sakarya grubu uyuyo sanırım... hadi sakarya mayısta poyrazlara...
    yürekçe çok güzel düşünmüşsün fakat nasıl yardımcı olabileceğimizi tam olarak anlayamadım bizden yapmamızı istediğin şeyi yazarsan sevinirim
    [COLOR="Magenta"][B]daha gidecek çok yolumuz var:cat: [/B][/COLOR]

arkadslar ben derımkı bır hafta sonu mt sakarya olarak bulusalım göruselım..bir sene oldu görusmeyelı özlemedık mı bir birimiz
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

boraciner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650cc. - Clio 1.4 - Opel Frontera 2.2 TDI
    eveeeeeeeeeeeeeeetttt =)))) bende geri döndüm... ama bi sorun var babam izin vermiyo artık motora :( dragstar tozlandı garajda, arabayla katılıcam mecbur :(
    YAMAHA DRAGSTAR 650

Alıntı boraciner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eveeeeeeeeeeeeeeetttt =)))) bende geri döndüm... ama bi sorun var babam izin vermiyo artık motora :( dragstar tozlandı garajda, arabayla katılıcam mecbur :(
    bora hos geldın ama bak motorla katılmamak neden?ben motoru sattım yaz geldı dıye dayanamayıp tekrardan aldım..neyse en kısa zamnda görusmek dılegıyle
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

nurguldemirbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t1
    selam sakarya mt.ben de bayadır ortalıklarda görünmüyordum ama motor sürmeye devam tabi ki.buluşsak bu aralar hiç fena olmaz hadi bir cafede falan toplanalım ben haftaiçi çarşamba akşamları müsaitim.sizden haber beklerim.
    KARTAL GOL GOL GOL
    54 SD 534 B RH+

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Valla hocam ortalıkta olmayan sizsinin. Bence siz ayarlayın hafta içi bi akşam biz yada ben geleyim kanımca. ama bu pazar inşallah gp deyiz.
    Yaşa ve Yaşat

nurguldemirbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t1
    arkadaşlar yarın akşam yani çarşamba akşamı bir cafede buluşalım mı ne dersiniz
    KARTAL GOL GOL GOL
    54 SD 534 B RH+

Tüm motocross tutkusu arkadasları www.sakaryacross.com internet adresini ziyaret etmeye davet ediyorum....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler