aynen herkes susmuş ya.. bak motoru kaldırmıştım garaja dedim ama geçen hafta sonu bi gebzeye doğru gittim..
ya bu motor 190 diyo .. 191 demiyo :((((
aynen herkes susmuş ya.. bak motoru kaldırmıştım garaja dedim ama geçen hafta sonu bi gebzeye doğru gittim..
ya bu motor 190 diyo .. 191 demiyo :((((
YAMAHA DRAGSTAR 650
bu konuyu ilk sıralarda tutacak kadar adamımız yokmu yaw :( .. son zamanlarda hep 2 sayfadan topluyoz başlığı.. biraz daha aktif olalım .. :(
YAMAHA DRAGSTAR 650
katılıyorum bora sana valla kimse bakmıyo artık buralara
hoş kimse bakmıyo diye bizde boşladık topiği ama neyse
[COLOR="Magenta"][B]daha gidecek çok yolumuz var:cat: [/B][/COLOR]
motor yapmışsın .. nedir o ? burdan belli olmuyo tam
YAMAHA DRAGSTAR 650
hayırlı olsun ... aman dilkkatli kullanın, lastiklerini de kaliteli bişeyle değiştirin mutlaka....
iyi yolculuklar dilerim...
YAMAHA DRAGSTAR 650
Sayın MT-Sakarya üyeleri ;
Mubarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar.Hayırlara vesile olmasını dilerim.
İyi bayramlar.
viper_1 Volkan AKAN (MT-Eskişehir)
bütün il gruplarına bayram mesajı çeksek post sayımız kaç artar acaba
YAMAHA DRAGSTAR 650
Sakarya yarın saat 2 de avcılar çaybahçesinde buluşma var. Kampüse giderken daha kampüs bayırına gelmeden köprüyü geçmeden sagda. Ya sorun bulun işte serdivanda gösteriyorlar bende öyle buldum.
Yaşa ve Yaşat
"Yarası olan gocunur." lafı artık eskide kaldı!
Laflar artık tamamen insanlara yöneltiliyor...
Ben her bayram ve önemli günlerde ; sadece Sakarya,Kütahya,Konya ve Denizli'ye mesaj atarım.Bunlar MT-ESK. ile kardeş il'dir benim için...
Ayrıca ; ben bu mesaj sayımı diğer üyeler gibi geyik ve tanışma topiklerinde değil ; fikir - bilgi alışverişi sayesinde yükselttim!
Saygılar...
merhaba arkadaslar ben siteye 1 senedir üyeyim. sakarya ünv yi kazandığım için artık aranızdayım herkese selamlar. msn e_bagbanci@hotmail.com
Sakaryada bir grup oluşturduk bora kardeşim , şu anda yerel bir dernek oluşumu icinde çalışmalarımız bar ve sakarya motosiklet olarakda bir site oluşturduk , yerel buluşma ve çalışmalar orada yer alıyor . Genele dönük bilgi ve gezileri tabiki MT ve diğer sitelerden takip ediyoruz.
""21-Ekim-2006 Cumartesi akşam üzeri,havanın güzel olmasını fırsat bilerek ansızın verilen bir kararla,Serdivan Tepelerine ufak bir tur yaptık."""
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
emekli oluyorum sanırım motosikletten ,araba aldım.. ama motosiklet yaza kadar satılmassa yine gelirim aranızda gezilere ...
motosikletin otobandaki ruhu bambaşka .. ama değer verdiğim kişiyi arkama bindiremem..
YAMAHA DRAGSTAR 650
bora aslında etkinliklerimiz hızla devam etmekte sakarya motorcular grubu ise gün geçtikçe büyümekte..hemen her hafta sonu bir gezimiz yada toplantımız oluyor.ama her seferinde sitede kalabalık yapmaması amaçlı buluşmalarımızı burdan duyurmuyoruz..kendi sitemizden hbrleşiyoruz..
bora bu arada bizde yeni aldığımız motoru sattık
şimdi bizde 2. el güzel bi araba almak istiyoruz
darısı senin başına artık
[COLOR="Magenta"][B]daha gidecek çok yolumuz var:cat: [/B][/COLOR]
abi ,site falan diyorsunuz ama sitenin adresi yok ortalıkta ... ben göremedim sanırım .. söylerseniz sevinirim..
selase hayırlısı olsun.. inş en kısa zmnda alırsınız.. yoksa olmuyo abi motor tepesinde falan, zor ... çok çektim ben
YAMAHA DRAGSTAR 650
Hocam ne diyosun senya. Mümkünse görüştügümüzde tanıtma bana kendini.selase hayırlısı olsun.. inş en kısa zmnda alırsınız.. yoksa olmuyo abi motor tepesinde falan, zor ... çok çektim ben
Bu arada dostlar bu akşam. 10-11-2006 AKM de buluşma var.
Yaşa ve Yaşat
görüşemeyiz zaten hocam merak etme,daha önemli işlerim var... bu arada yanlış anlaşılmasın sözlerim
YAMAHA DRAGSTAR 650
bende sakaryalıyım,arkadaşlar yalnız deilsinz))))))
:mrgreen:
Hoş geldin derra hocam. Bekleriz görüşelim.
Uyuyorsunuz diyenlere. Bu hafta sonu Akçakocadaydık oradaki dostlar sayesinde deniz gezisi ve magara keşfi yaptık.
Yaşa ve Yaşat
derra yaş kaç bu arada.. kendini tanıtırmısın biraz? motosikletin varmı? varsa nedir
YAMAHA DRAGSTAR 650
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)