pazar günü hava sürpriz bir şekilde açtı, Karasu'ya 6-7 motorlu bir grup geldi bugün, kesin Sakarya MT dedim, sanırım değildiniz arkadaşlar.
pazar günü hava sürpriz bir şekilde açtı, Karasu'ya 6-7 motorlu bir grup geldi bugün, kesin Sakarya MT dedim, sanırım değildiniz arkadaşlar.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
Ooooo Aman Efenim Kimleri Görüyorum Bende diyorum bu vıctor54 kim diye meğer bizim utku abiymiş Mt merhabalar hepinize topickinizde yeniyim bundan sonra hem burda hemde CBR cılar topickinde olacağım... hepinize saygılar sevgiler Kazasız sürüşler diliyorum......
nurguldemirbay öncelikle sana böyle bişi yaptıgın için tesekkur ederim bende istanbulda oturuyorum ama sakaryalıyım motosikletim yok ama almayı dusunuyorum siteye yaklasık 1 yıldır üyeyim mesajlasmaktan memnuniyet duyarım sakaryalı arklarımla...
1 haftadIr sakaryadaydIm. daha dün geLdim ist.e özLemi$im vaLLa memLeketimi.
sakarya grubundan arkadaşlarla ne zamandır buluşamayınca ben de atladım motorla istanbula geldim salı günü dolmabahçede bazı motorcu arkadaşlarla buluştuk.darısı bizim başımıza artık yakın bir zamanda buluşalım diyorum
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
istanbullyum ama sakaryada okuyorum bu son senem inşallah buluşmalara katılrım herkese sevgiler saygılar...!
:cat: [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]34 GS 7131[/COLOR][/FONT]
Tüm Sakarya Halkının ve MT-Sakarya üyelerinin BERAT KANDİLİ MUBAREK OLSUN!
Saygılar (MT-Eskişehir Adına : viper_1 (volkan) )
Arkadaşlar 10 Eylül Bolu gezisi için toplanma kararı aldınız mı?
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
Ben istanbuldan cumartesi çıkıcam bolu için,çadır kurmayı istiyorum sakaryadan katılmak isteyen varmııı
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
:( fırsatım olsa inan gelirdim ama malum iş iş iş hiçbişiy yapamıyorum keşke gelebilsem ama malesef....
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
arkadaşlar bu pazar(10 eylül günü) ağvaya gidiyoruz.gelmek isteyenler bana özel mesaj yolu ile ulaşsın!!..
[COLOR="Magenta"][B]daha gidecek çok yolumuz var:cat: [/B][/COLOR]
arkadaşlar
cumartesi pazar sakaryadayım sizlerle tanışıp konuşmak isterim,selamlar
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
merhaba arkadaşlar bende sakaryalıyım aslen ama antalyada yaşıyorum 8 yıldır burda motorsiklet tamir bakım ve ksesuar işi yapıyorum tüm hemşerilerime selam .
arkadaslar aranizda akyazı lı olan varmi cocuklugum akyazıda gecti ve bu aralar bi akyazıya gitmeyi dusunuyorum belki sakarya yada gecebilirim. eger yola cikarsam sizlere ulasirim cay inizi icerim artik....
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
nasılsınız arkadaşlar.... sanırım yarın bi tane de 150 cc lik atv alcam.. markasını falan bilmiyorum ama gelcek diye haber aldım. hadi az kaldı 6 ay sabredin güzel bi gezi yaparız sezonu açmak için
YAMAHA DRAGSTAR 650
arkadaslar bende serkan bende sakaryalıyım ama istanbulda yasıyorum kesınlıkle sızlerlede tanısmak ısterım bızım burada her hafta gezmeye pıknıklere gıderıs ve emın olun aklınıza dahı gelemeyecek kadar kalabalık oluyoruz ve cok zevklı oluyor hesaplar alman usulu bence sızlerde boyle bellı bır mekan belırleyın ve topik'inize yazın belkı ılk seferde az olursunuz ama sonralarda kalabalık olursunuz sakaryada fazlasıyla motorlu arkadas var fakat kımse kımseden haberdar degıl gezerken dahı kıme slm verdımse kufurmus gıbı bakışlarla karsılastım.
motorcu motorcuya slm verır arkadaslar sızınde ayrılmaz bır topluluk olmanız dılegıyle hoşça kalın.
Ben beylıkışla koyundenım (poyrazlar gölüne yakın bir köy) 2 ayda bır gelırım otaraflara
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Hocam sakarya grubu sıksık toplanıyor zaten hepten boş degiliz.
O hocam yakınmışsın bende Söğütlüdenim bidahaki gelişe beklerim.Ben beylıkışla koyundenım (poyrazlar gölüne yakın bir köy) 2 ayda bır gelırım otaraflara
Bu arada beylikışla sıradan bi köydegildir. Buralarda meşhur düzenli egitimli yani karizma bi yerdir.
Yaşa ve Yaşat
Arkadaşlar Ben Sakarya Taraklıda ikamet etmekteyim.şayet yolunuz düşerde uğrarsanız Taraklıda belediye parkının önünde durup Zabıta Hasan abi kim diye sorarsanız herkes gösterir.selamlar ve saygılar
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
ohooo ne olmuş bu sakaryaya arkadaşlar?
hiç kimseden ses soluk çıkmıyoo
sesimi duyan varsa yarın akşam saat 20:00 da çark mesireye gelsin.sakarya motosiklet grubu toplanıyor..
[COLOR="Magenta"][B]daha gidecek çok yolumuz var:cat: [/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)