selamunaleyküm. hortlatmaya geldim.
a.s.
bu perşembe gelmeye çalışıcam Cihan hocam. Uzun zaman oldu. Yine aynı mekanlarda demi.
Arkadaşlar merhabalar. Afyondan Adaya yeni taşındım cbr250 kullanıcısıyım yaklaşık 3 haftadır buralardayım ama bir motor grubuna denk gelemedim varmıdır buralarda hafta sonu kamplara giden toplanıp gezenler falan ? Herkesin tekeri düz bassın
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
Hoşgeldin sefalar getirdin Hakan. Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü var. Dilersen tanışır duruma göre katılabilirsin de. Perşembe akşamları toplantılar yapılır. Haftasonu faaliyetleri
kararları ve tanışma faslı bu toplantılarda oluyor. Düşünürsen 0533 318 57 54 numaralı telefondan kulübümüz muhasibi Adem KOÇ ile irtibata geçebilirsin. O seni yönlendirecektir.
"CaRPe DieM"
Bende Adapazarında oturuyorum foruma daha yeni kayıt oldum kaynaşmak güzel bişey
ohooo sakarya çok sessiz kimsecikler yokmu ya muhabbete sohbet etmeye gezmeye ....
S.a konuyu hortlatmaya geldim kimseler kalmadımı
Vay be kimseler kalmamış burada. Hey gidi MT !
KILIS, MANISA, MERSIN, SAKARYA'da ikamet eden 2015 ve üzeri YAMAHA motosiklet sahipleri için her yetkili servise gidişte 250 TL YAMAHA TÜRKİYE'den indirim hakkı doğdu. bu indirimden yararlanmak isteyen ilgili illerdeki 2015 ve üzeri YAMAHA motosiklet sahibi arkadaşların grubumuzdaki İbrahim beyle özelden yazışması gerekiyor. bu işlem için indirim alacak kullanıcılarn "herhangi bir kişiye/yere herhangi bir ödeme yapmaları söz konusu değil". sadece serviste bakımlarını yapıp normal ödemelerini yaptıktan sonra YAMAHA TÜRKİYE hesaplarına 250TL geri ödeme yapacak. servisteki işlem ne kadar tutarsa tutsun. 250 TL geri ödeme var.
telegram grup adresi:
https://t.me/TurkiyeMotorcularGrubu
detaylar gruba girdiğinizde yukarda pinlenmiş durumdadır.
selamlar sakarya gerçektende çok sessiz konuyu tekrardan canlandırmak lazım bi toplanıp gezi mi yapsak
Aboo burası neden bu halde yahu yok mu kimse?
Çoluk çocuğa karıştı hepsi yaşlandı 😂
Değil tabi işin makarası ama ilk buluşmaya katıldığımda 18dim şimdi ben bile 31 oldum. Hava güzelse hemen hemen her pazar gezi olurdu. Güzel zamanlardı.
Whtsap grubu filan varsa dahil olmak isterim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)