nurgülcüm aşkolsun valla..ilk sayfada hemen herkesin adı var sakarya mt diye ama ben yokum
nurgülcüm aşkolsun valla..ilk sayfada hemen herkesin adı var sakarya mt diye ama ben yokum
[MT] sakarya olarak kendi aramızda bi buluşma ayarlayalım ne dersiniz?
YAMAHA DRAGSTAR 650
Arkadaşlar bu akşam (07-06-2006) 08:00 çark mesirede toplanalım diyoruz.
Yaşa ve Yaşat
ya hafta sonu olsun pls.. , bi de 8:00 bana göre geç olur daha kırkpınara döncem 3-4 nasıl :( -- yine de siz bilirsiniz.
YAMAHA DRAGSTAR 650
selase mail adresini bilmediğim için seni yazamadım söyle hemen yazayım. bu arada akşam buluşuluyor mu kimler geliyor gelmeye çalışırım ama 8 biraz geç değil mi şunu 7 yapalım boraciner eğer gelirsen beraber döneriz ben de sapancaya döneceğim. ama 8 gerçekten geç 7 olursa ben de geleceğim. bunun bir de dönüşü var
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
nurguldemirbay gelmeyi çok isterim ama daha önce de dediğim gibi, sadece hafta sonları sapancadayım .. üni 'nin istanbulda olması nedeniyle izmit- istanbul git,gel yapıyorum her gün.. hafta sonları da kırkpınardaki yazlığa geliyorum.. hafta sonu olursa ve saati de uygun olursa bilin ki ordayım
YAMAHA DRAGSTAR 650
Hocam biz işten çıkınca bi izmit yapıcaz. Siz 7:00 da gelin bizde mümkün oldugunca erken gelmeye çalışırız.
Bora hocam hafta sonu toplantı olmaz gezi yaparız o yüzden hafta içi yapıyoruz hafta sonunu planlıyoruz.
Yaşa ve Yaşat
tmm.. hafta sonu için ne karar alırsanız bana da haber verin o zaman ok?
=====================SAKARYA GRUBU=====================
18 Haziran 2006 Pazar günü , saat 11:30 'da toplanıp Kartepe'ye çıkalım...
Kimler Geliyor...
YAMAHA DRAGSTAR 650
Boraciner hocam, güzel, kartepeye illa çıkıcaz. Ama biz bu haftasonu cumartesi akşama doğru Agvaya gitmeyi düşünüyoruz gece orada kalıp pazar dönücez.
artık karar arkadaşların.
Yaşa ve Yaşat
slmm!!!yeni alıcamm motorrrla bende sizlere katılıcammm!
çok hoş aktiviteler bunlarrr!ama daha şu motor olayını hallledemedim maaalesefff!!!
aslı_ umarım en kısa zamanda motorunu alıp aramıza katılırsın. şimdiden hayırlı olsun
boraciner arkadaşımızın teklifi çok güzel. bir daha ki haftasonu bir kartepe gezisi çok güzel olur bence de evet kimler geliyor parmakları görelim.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
bende çok istiorum gellmeyiii!ama bi sorunvar hattaa büyükk bi sorunn ben birrrrrrrrnurguldemirbay adlı üyeden alıntı
acemiiiyimm1hiç uzun yol yapmadım:(
KARTEPE süper olacak... önümüzdeki hafta sonu tam katılım bekliyorum ... zaten bu hafta hava da kötü .. en iyisi dediğim gibi:
18 Haziran 2006 Pazar günü , saat 11:30
YAMAHA DRAGSTAR 650
Evet 10-07-2006 cumartesi ögleden sonra agvaya gidiyoruz gece orada kamp yapıcaz. Şu ana kadar kimse gelmek istemedigi için buluşma yeri filan yok. Bu akşam altıya kadar yazan olursa ona göre bişey ayarlarız ben bu akşam 06 dan sonra birdaha nete girmem onagöre herkese iyi hafta sonları.
Yaşa ve Yaşat
arkadaşlar .. kırkpınar daki veya sapanca daki bi cafe de 11:30 da buluşup ne tarafa gideceğimizi konuşuruz ...
YAMAHA DRAGSTAR 650
arkadaşlar aktif olalım biraz yaw :( ..
YAMAHA DRAGSTAR 650
abant benim için sadece hayal olabilir..
1- ailem uzun yola izin vermez
2- B var A2 yok
:(
YAMAHA DRAGSTAR 650
boraciner sende A2 ehliyeti için kursa yazıl..ozaman ailen izin verir belki .
abant gezisini 2 temmuzda yapmayı düşünüyoruz..gelebilecek olanlar yazarsa seviniriz..
nurgülcüm sende abant gezisi için rica etsem ayrı bi topik açabilirmisin?tabii 2 temmuzda planlanan başka bi gezi yoksa ?
kartepe içinde özkanı ikna etmek lazım şimdi yolu biraz bozukmuş sanırım ben yinede özkana bi söleyim belki geliriz..
abant bana uyar eh bende yol seçiyorumya ondan herhalde...............
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)