Günah keçisi Cihan
len tolga adamın üzerine gitme bak ben tam kıvamında bıraktım sonra küsüyo bize
aramıza girme yani ben latife yaptım o kadar muhabbet benim için kapandı
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Çarşıda göremediği için sadece ciddi yazışabiliyo artık adamı kaç defa çağırdım son bir haftada.. İplemedi hiç birini..
Tiryaki olmanı istemiyorum. Yeter. Biraz hasret, biraz özlem girsin araya, Nip tuck da 5. sezondayım. Mesajı gördüm gelecektim.
Ancak diziye AnnaLynne McCord dahil olunca, cihan mı ? AnnaLynne mi ? dedim. ve AnnaLynne McCord kazandı.
Şimdi Allah için hangisi daha çekici (Bide yerin dibine girme diye en iyi fotonu seçtim)
Valla ben de onu düşünüyodum. Niye en iyi fotolarımdan birini seçsin bu bulaşık diye düşünüyodum okurken; ki sonunda yazmışsın.. Aferin len
Olm kıyaslamanın da böylesi.. Benim çaya davet mesajımı küfürle cevaplardım ben bu konumda
Küfür bize ters, biz aile terbiyesi ile büyüdük.
Akşam ki mesajın aynen böye ;
- Cihan : " Hiç olumlu veye olumsuz geri dönüş yapmayın olur mu ? "
- Tolga : " Olur. "
Bu küfürden sayılır mı ?
Beyler pazar günü bende mangala gittim tl de mont un cebinde kalmış haber edemedim kusura bakmayın...
An itibari ile satış ı yaptık
Hayırlı olsun o zaman.. Ne alıyoruz
Honda alıyoruZ başka marka tanımam aga
Onca yıl yamaha'ya bin. Öve öve bitireme, ondan sonra git honda al. işte döneklik budur.
Git biraz kredi çek. Bunu al. Bizde seni affedelim. Sana da bu motosiklet yakışır. Bak herkes cc yükseltiyor. Arka planda kalma.
http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...version-f.aspx
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
sağlamlık olarak yamaha nın üzerine motor tanımam orasına laf yok
ama tr de şöyle bi gerçek var eğer depo nun üzerinde kanat resmi yoksa gerçekten satarken işin çok zor
bu gün çamurdan activa koy satışa gene de müşteri çıkar gene satarsın zarar etmeden sıkılmadan beklemeden
ben ybr yi 33 günde sattım hee allaha şükür 10 kuruş zarar etmedim üzerine ise 26lt kappa çanta 100tl değerinde masterlok kilit kaldı bana
ama bundan sonra ki motorum honda olur modeli fark etmez cbf olur pcx olur ps olur orası kısmet
cc yükseltme mevzusuna gelince hiçbir zaman borçla zevk yapmadım yapmam cebimde ne kadar para varsa ona göre motor alırım gezerim ama cub olur ama ss ama enduro küçük cc motorum var diye de hiç takmam kafama parası olan alır gezer ben bende olana bakar onunla gezerim
arkadaşlarım da süper makinalar var allah daha büyüklerini nasip etsin onlara
banada zamanı gelince nasip eder inş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
F54 Fatih CBF topiğinde satılık bir motor var İST/Kadıköy de uyarmı sana bir incele.Alalım onu sana.
2008 model 2009 çıkışlı Fiyat 2750,00 TL. uyarmı.
len tolga ben motor alana kadar bana pisikeletini ödünç versene ganga
Arkadaşlar.. Haftaya Salı günü akşamı 19:00'da Sakarya'da ARTmoto Akademi'nin teori eğitim sunumu olacak. Şu an yer bakıyoruz. Yer kesinleştiğinde duyuruyu yapıp herkesi davet edicem. Sizin de şimdiden ona göre bilginiz olsun, işlerinizi plan programınızı ona göre ayarlayın. Salı akşamına program yapmayın
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)