Vay sen de Manavgat'a gidiyo musun.. Tamam hayırlı yolculuk
Saoll toprağım size de iyi eğlenceler
Fatihin kafasına bir tane elma koyuyoruz. Bende kaleşnikof ile elmayı delik deşik ederek vuruyorum.
O dükkana beni çırak olarak alsana, kızlara ağda ile başlamak istiyorum. Benim nazik ellerimle (Senin ki gibi kütük değil) çok memnun kalırlar. Paraya para demeyiz.
Cihanı işe alırız. Amele paraları sayar. Forklift ile istifler. Ne dersin Ortak
Artık burda ciddi takılıyorum. Efe beyi kızıyor. Dışarda kop kop. Zaten fazlada takılamam. tatildeyim. Günümü gün ediyorum.
Bu haftaiçi komple sahilleri gezeceğim. Haftasonu firma mangalındayım. Ondan sonra izmir çıkarması yapacağım.
len tolga cuma müsaitsen öğlenden sonra sapancaya gidelim yüzeriz birlikte
Len fatih çingene misin ? Sen şimdi sapanca da sabunla yıkanırsında
Cuma gel sabahtan karasu yada cebeci yapalım. Gölü boş ver sen.
Yağlı, pis gölden hayır gelmez. Sülüklerle kan tazeleyeceksen ayrı, Deniz suyu daha şifalıdır.
ibo sen buna bakma oğlum sapancayı beğenmeyen adamı geçen hafta pazar çark deresinde yüzerken gördüm
tolga o zaman senle kocaali ye gidelim deniz 10 numara dalga yok ben geçen hafta ordaydım ne dersin belki totn deniz görür adam gibi
Cc ayrımı yok. Keza, Cbf150 de var kadroda şu an..
Cihan Celil abiler hangi gün geliyor?
Ben onlarla birlikte gidiyorum işte cuma akşamından. Ankaradan 2 motor İstanbuldan 10 motor geliyor. Bi de Fazercan işte
Ek olarak da Pazar sabahı Ankaradan 5 motor daha getiriyorum..
Alayı Regal Raptor Ha pardon aralarında bir cbf150 bir de M800 var
Organizatör kimliğinle ön plana çıktın yani Yavru kurt seni öteki stede aktif olarak görmek isterim, ben genelde ordayım, burda sadece skrya grubundayım
Orası da pek hareketli değil yav.. NC başlığında yürümüş gitmiş orası, onun dışında hiçbişey yok.. Ama takılırız bebem, senin gıdını yirim. Sen çağırırsın da gelmem mi
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Oğlum eğer Kocaeli ye gideceksek sabah buluşalım
Gelmeyeceksen gelmiyorum de asena gibi kıvırma
Asena dedin kıvırasım geldi. ne zaman gitmeyi planlıyorsun. ona göre masaya çıkacağım
yarın sabah saat 10 gibi buluşalım
sen bi plaj şemsiyesi ayarla kendine şort ta al çıplak falan girmeyi düşünme yani
gideceksek numaram bu bu gece istediğin saat te ara aramayanın....... 553 372 73 21
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)