2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Cihan yavrum nerdesin
Bak eski halime döndürme beni cevap ver, ben hallenince olacakları biliyorsun. O yüzden Cevap ver.
Eski kabus dolu günlere geri dönüş yaptırma, halk bunu bir kez daha yaşamamalı
http://www.youtube.com/watch?v=bev7eBvL8a4
Vohoouuvv bu iyiydi..
dur bi de imza atayım
vay mk gelemedik bugün gazlamaya. peder taktı kendine. hasta ziyaretiydi bilmem ne , yedik bütün günü.
Gölcüğe gittim geldim, yarım depo yaktım. Sen düşün nasıl gittim geldim (19,5lt fazer depo kapasitesi )
Günaydın gençler. Yine birileri beni çekiştirmeye devam etmiş. Ne kaddan seviliyorum Allahım ne kaddan mesudum. Yalnız yanlış ibrazlarda bulunmazsak sevinirim. Zamanında bunun örneklerini görmüştük hatırlatırım yönetime girmiş mönetim seçilmiş falan, doğru konuşmalar değil bunlar, yakışmaz delikanlı adama
Bakın bu konuda cihana katılıyorum. Adam zaten organizasyonları doğru düzgün yapamıyor. Neden yönetime alsınlar
Adamı boş yere yönetime geçti diye yargılamayın. ayıp size hiç yakıştıramadım. Ben cihanın arkasındayım
tamam doğru düzgün yapamıyosam bi daha yapmam takılın kafanıza göre bunu ben istemedim sonuçta, organizasyonlarınızdan ben sorumluyum demedim.
Bundan böyle toparlanırsınız siz. Beni karıştırmayın ..
Artık saracak Cihan yok. Kimsenin ağzına sakız olamam. Kimi ziyaret etsem adam akıllı oturup sohbet edemiyorum, illa bana saracak..
Bugüne kadar birileri bana sarmaya başlayıp olayı koyulaştırınca inceden uyarmayı deniyordum, "En iyisi ben kalkayım","Yine bana salça olunmaya başlandı ben gideyim" gibisinden. Kimsenin bi moktan laftan anladığı yok. Artık herhangi bir yerde biri bana sarmaya kalkarsa o dakikada orayı terk ederim. Bu ister magazinde olsun, ister ibonun orda olsun, ister emrenin orda olsun isterse bu forumda olsun...
Kimsenin günah keçisi değilim. Artık doldum ve kaldıramıyorum. Midemi kaldırıyor bu tarz muhabbetler. "Cihan = Saracak adam" muamelesi artık midemi kaldırıyor. Herşeyin bi sınırı bir adabı var. Bir yere kadar insan he der geçer. Ama artık her dediği Ti'ye alınıp, hiçbir lafı dinlenmiyorsa ve oturup ne muhabbet edebiliyor ne de bir konuda faydalı birşey konuşamıyorsa, o işin cılkı çıkmıştır. Bu lafım bir veya iki kişiye değil, ortayadır. Kimin işine gelirse...
Saygılar.
Bu yazıyı bundan bir sene önce yazsaydın çok daha güzel olurdu. Çok geç kaldın çok.
Sen muhabeti bırakırsan bende buluşmaları bırakırım. Zaten bisiklete döndüm. Tüm sakarya bölümü senin olsun.
istediğin gibi at koştur. Ben saracak yeni kurbanlar bulmak üzere başka foruma intikal ediyorum. Kalın Sağlıcakla.
Anlamadın ki. Normal muhabbetimi, geyiğimi falan yaparım amenna.. Ama insanı aşağılayıcı şekilde bana sarılmasını artık kaldıramıyorum. durum bundan ibaret..
Beyler konuyu değiştirelim,bugün itibariyle F650 mi satmış bulunuyorum.Motorsuzum karıdan boşanmış gibiyim.Bi insan normalde karısından boşansa yada ayrı kalsa umumi sektörel bir mahluğa gider işini görür.Eee motorsuz nasıl olacak, ben şimdi kime binecem.
Nc 700 X almayı düşünüyorum, İbrahim buralardaysa acilen cevap versin.
Tolga abi baktın çinle yaşadığın aşk seviyesiz bir hal alıyor , farklı heyecanları bisiklet ile mi arıyorsun . sen boşver iki tekeri bir araba alalım sana
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
derler abi derleeeeerr... takma sen kafana. fazeri dinlendirdiğin zaman nasıl dağıldığımızı biliyorsun toplanamadık bir türlü :D
Ne var ne yok. yürüyo mu motor, var mı sıkıntı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)