Yeni ER6-f'i ıslatmaya gidiyoruz. Gündüzden bi numara yok. Sen Yalova yap gel bakarız zaten
Yeni ER6-f'i ıslatmaya gidiyoruz. Gündüzden bi numara yok. Sen Yalova yap gel bakarız zaten
Yarin benim misafirimsiniz. Erenler'de.
ÇARŞI OLDUĞUZ İÇİN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMUYORUZ
HAKSIZLAKLARA KARŞI DURDUĞUMUZ İÇİN ÇARŞIYIZ.....
K@R@ K@RT@L
Hava durumuna bakılırsa erteleme olabilir gibi Ama haberdar ederim başkan.. Adamın dibisin..
Sen zahmet etme biz gelelim yav ayıpsın.
geliriz geliriz kardeş motolar ninja650r fazer600 :D beyler motor kendisi ıslandı zaten baya yağmur yağdı bugun nasıl yapsak acaba P
haaa şimdi öyle oldu.. Neyse erteliycez gibi görünüyo zaten kerata
(Bu arada fazer600 eski ismi. Bu fz6 Fazer oluyo )
Beyler buluşma varmı ona göre gelelim
Buluşma çarşı da olsa iyiydi erenlerde olursa ya dolmuşla gelecek Yada gelemeyeceğim hava muhalefet i nedeni ile
Neden erneler diye ben sorucaktım sen benden çok yaşıycan fatih yahu magazin varken neden başka yere gidiyoz anlamadım evde demlesek çayı zaten 1 tl ye gelir adam daha ne yapsın bize piyasada güzel
ÇARŞI OLDUĞUZ İÇİN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMUYORUZ
HAKSIZLAKLARA KARŞI DURDUĞUMUZ İÇİN ÇARŞIYIZ.....
K@R@ K@RT@L
Aga bence buluşma olmazz kimseden ses yok
Erteliyoruz gençler. hava muhalefeti nedeniyle.. Benim için sıkıntı yok, motor zaten dünden kirli
Haftaiçi falan güzel bi gün ayarlarız artık
Fiyat verince motorcu olunmaz.
O zaman Salim Abi sana ciddi bir tavsiye vereyim. Oku ve Öğren.
http://www.motosiklet.net/forum/suru...vsiyeleri.html
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
O zaman gelebilen magazin e gelsin. Uc bes kisi de olsak muhabbet yine olur. Ne dersiniz ? Fatih alsani da cagirirsin Ersin abi
Sağol yardımcı ve öğretici olmaya çalışan insanı severim, takdir ederim ve hiç bir zamanda kendimden küçük görmem.Ben motor kullanmaya yeni başlamadım.1984 yılında başladım.1986 yılında kaza geçirdim ve 2011 yılına kadar motor selesine oturmadım.2011 de motor aşkım tekrar alevlendi ve 125 lik cb hondayla tekrar başladım.Ama eski yeteneklerimi kaybettim tabii ki şuan yaşım itibariylede çok kıvrak kullanamıyorum.Daha sonra CBR 250 ye geçtim.Ama dedimya yaş itibariyle racing makina almakla hata yaptım.Oturuş tarzı, seri olması, çanta takılamaması benim için dezavantajdı.Onu CBF le takas ettik.CBF ten şu an çok memnunum, ancak şehir içi için çok ideal, şehirlerarası yol yapılacak bir makina değil.Gidilmezmi gidilir.Ama 80-90 dan sonra motoru sırtına alıyormuşun gibi oluyor.Uzun yolda sıkıyor.Yol bitmiyor.90 dan sonra bastığın zamanda benzini içiyor.
Büyük makina almamın tek sebebi yolda rahat etmek içindi.Yoksa anlık süratler hariç basa gaz sürati sevmiyorum zaten.
Virajlar konusuna gelince Yenişehir İznik arasındaki virajları şöyle bir gözünde canlandır bakalım.Öyle basit virajlarmıydı.Kaldıki 650 lik yeni makinamla ilk defa sürüş yapıyorum.Acemilik var,makinada aşırı tork var.Bide yolumuz uzun olunca kollarım yoruldu motoru çoğu zaman istediğim gibi yatıramadım.Kollarım sinirsel olarak gerginleşince gidon kazık gibi olmaya başladı.Halbuki sende biliyorsunki en sağlıklı sürüş koşullarından biri vücudun ağırlığını kollara vermiyeceksin.Aksi taktirde en basit virajı bile alamayız dimi.İşte benimde söylediğim bütün unsurlar bir araya gelince bazı olumsuzluklar yaşadım.Birde yaptığım en büyük hatalardan biri viraj öncesi hızımı ayarlayamadım.O da motora olan yabancılığımdan kaynaklandı.Az bi gaz açmada motor altımdan kayacak gibi oluyo.Düz giderken sorun yok.Temiz asfalttada sorun yok.Bozuk yolda hele bide rampalı virajlarda korkutuyor.Yavaş yavaş alışacaz tabi. Esenkal
Tolga.. Kendini biraz frenle. Hadi bana karşı abartıyosun, sineye çekiyorum geyiktir ahbaptır olur böyle şeyler diyorum.. Ama bana veya başkasına karşı farketmez; biraz da sende bitiyor. Herşey dozunda olmalı diye düşünüyorum
Ben her daim paylaşımcı biriyimdir. Bilgi verene bilgi veririm. Laf sokana laf sokarım. Bu benim en bilindik huyumdur. Alttan almam ama üste de çıkmam.
Babam 1950 doğumludur. 1970 yılında jawa motosiklet almıştır. şuan 63 yaşında tek teker motosiklet süren birisidir.
Ben 1980 doğumluyum. 1990 yılında jawa kullanmaya başladım. 1995 yılında pejo 105 babam tarafından alındı. 23 yıldır motosiklet kullanıyorum. 1 tane bile trafik kazam yoktur.
Burdaki zibidiler burnunda sümükle bisiklete binerken, ben jawa motosiklet kullanıyordum. Motosiklet sürücüsü demek düz asfalt yolda basan sürücü demek değildir.
Kafama kask takmadan, hatta altındaki kilidi kitlemeden 100 mt dahi gitmem, takmayanlara da ısrarla tak derim. Takmaz ise o zaten motorcu değildir.
Motor sürme yeteneği, yaşta değildir. Bilgi ve tecrübedendir. Öğrenme, bilme ayıp değildir. Öğrenmemek ayıptır. Kal Sağlıcakla.
Dost acı söyler lafını bilir misin ?
Bundan sonra senle olan geyik muhabbetim burda son bulmuştur.
Benim dozum kırıcı değildir. Kırıcı bir yazı yazdığım zaman bu siteye girmeye bile utanırsın
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)