Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Sakarya - MT]

REKLAM ALANI
    cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Yeni ER6-f'i ıslatmaya gidiyoruz. Gündüzden bi numara yok. Sen Yalova yap gel bakarız zaten

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    S.Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Simsiyah CBF 150
    Alıntı cihan54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Markasını sormayı unuttum, ama varmış 28Euro fiyatı hocam..
    Tşk ler Cihan ilgi alakan için motorcu dediğin böyle olacak işte.(Bazıları var KOMEDİ DÜKKANI zannediyor burayı onlar kendini biliyor.)(Şifreli yazayım adı " T " ile başlıyor.
    cihan54 ve B@Ş@R@N bunu beğendiler.

petra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    Yarin benim misafirimsiniz. Erenler'de.

B@Ş@R@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    Alıntı petra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarin benim misafirimsiniz. Erenler'de.
    Ben fabrikadayım arkadaşlar ama akşama yanınıza katıla bilirim. Buluşma yerine yetişememe ihtimali göz önünde bulundurursak oradan nereye gideceğinizi bilmemin yararlı olacağını düşünüyorum
    ÇARŞI OLDUĞUZ İÇİN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMUYORUZ
    HAKSIZLAKLARA KARŞI DURDUĞUMUZ İÇİN ÇARŞIYIZ.....
    K@R@ K@RT@L

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Hava durumuna bakılırsa erteleme olabilir gibi Ama haberdar ederim başkan.. Adamın dibisin..

Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    Hava durumuna bakılırsa erteleme olabilir gibi Ama haberdar ederim başkan.. Adamın dibisin..
    Ok iptal olursa da olmasa a bilgi verinde ona göre çıkayım bende fabrikadan.
    K@R@ K@RT@L

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Sen zahmet etme biz gelelim yav ayıpsın.

Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    geliriz geliriz kardeş motolar ninja650r fazer600 :D beyler motor kendisi ıslandı zaten baya yağmur yağdı bugun nasıl yapsak acaba P

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    haaa şimdi öyle oldu.. Neyse erteliycez gibi görünüyo zaten kerata

(Bu arada fazer600 eski ismi. Bu fz6 Fazer oluyo )

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Beyler buluşma varmı ona göre gelelim

Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler buluşma varmı ona göre gelelim
    Bende aynısını sordum fatih ama daha bi cevap alamadım sen uğraş biraz belki sana cevap verirler
    K@R@ K@RT@L

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Buluşma çarşı da olsa iyiydi erenlerde olursa ya dolmuşla gelecek Yada gelemeyeceğim hava muhalefet i nedeni ile

Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    Neden erneler diye ben sorucaktım sen benden çok yaşıycan fatih yahu magazin varken neden başka yere gidiyoz anlamadım evde demlesek çayı zaten 1 tl ye gelir adam daha ne yapsın bize piyasada güzel
    K@R@ K@RT@L

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Aga bence buluşma olmazz kimseden ses yok

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Erteliyoruz gençler. hava muhalefeti nedeniyle.. Benim için sıkıntı yok, motor zaten dünden kirli

Haftaiçi falan güzel bi gün ayarlarız artık

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı S.Orhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tşk ler Cihan ilgi alakan için motorcu dediğin böyle olacak işte.(Bazıları var KOMEDİ DÜKKANI zannediyor burayı onlar kendini biliyor.)(Şifreli yazayım adı " T " ile başlıyor.
    Fiyat verince motorcu olunmaz.
    O zaman Salim Abi sana ciddi bir tavsiye vereyim. Oku ve Öğren.

http://www.motosiklet.net/forum/suru...vsiyeleri.html

2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    O zaman gelebilen magazin e gelsin. Uc bes kisi de olsak muhabbet yine olur. Ne dersiniz ? Fatih alsani da cagirirsin Ersin abi

S.Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Simsiyah CBF 150
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat verince motorcu olunmaz.
    O zaman Salim Abi sana ciddi bir tavsiye vereyim. Oku ve Öğren.

http://www.motosiklet.net/forum/suru...vsiyeleri.html

http://www.youtube.com/watch?v=s2x64bCFW1w

Sağol yardımcı ve öğretici olmaya çalışan insanı severim, takdir ederim ve hiç bir zamanda kendimden küçük görmem.Ben motor kullanmaya yeni başlamadım.1984 yılında başladım.1986 yılında kaza geçirdim ve 2011 yılına kadar motor selesine oturmadım.2011 de motor aşkım tekrar alevlendi ve 125 lik cb hondayla tekrar başladım.Ama eski yeteneklerimi kaybettim tabii ki şuan yaşım itibariylede çok kıvrak kullanamıyorum.Daha sonra CBR 250 ye geçtim.Ama dedimya yaş itibariyle racing makina almakla hata yaptım.Oturuş tarzı, seri olması, çanta takılamaması benim için dezavantajdı.Onu CBF le takas ettik.CBF ten şu an çok memnunum, ancak şehir içi için çok ideal, şehirlerarası yol yapılacak bir makina değil.Gidilmezmi gidilir.Ama 80-90 dan sonra motoru sırtına alıyormuşun gibi oluyor.Uzun yolda sıkıyor.Yol bitmiyor.90 dan sonra bastığın zamanda benzini içiyor.

Büyük makina almamın tek sebebi yolda rahat etmek içindi.Yoksa anlık süratler hariç basa gaz sürati sevmiyorum zaten.
    Virajlar konusuna gelince Yenişehir İznik arasındaki virajları şöyle bir gözünde canlandır bakalım.Öyle basit virajlarmıydı.Kaldıki 650 lik yeni makinamla ilk defa sürüş yapıyorum.Acemilik var,makinada aşırı tork var.Bide yolumuz uzun olunca kollarım yoruldu motoru çoğu zaman istediğim gibi yatıramadım.Kollarım sinirsel olarak gerginleşince gidon kazık gibi olmaya başladı.Halbuki sende biliyorsunki en sağlıklı sürüş koşullarından biri vücudun ağırlığını kollara vermiyeceksin.Aksi taktirde en basit virajı bile alamayız dimi.İşte benimde söylediğim bütün unsurlar bir araya gelince bazı olumsuzluklar yaşadım.Birde yaptığım en büyük hatalardan biri viraj öncesi hızımı ayarlayamadım.O da motora olan yabancılığımdan kaynaklandı.Az bi gaz açmada motor altımdan kayacak gibi oluyo.Düz giderken sorun yok.Temiz asfalttada sorun yok.Bozuk yolda hele bide rampalı virajlarda korkutuyor.Yavaş yavaş alışacaz tabi. Esenkal

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Tolga.. Kendini biraz frenle. Hadi bana karşı abartıyosun, sineye çekiyorum geyiktir ahbaptır olur böyle şeyler diyorum.. Ama bana veya başkasına karşı farketmez; biraz da sende bitiyor. Herşey dozunda olmalı diye düşünüyorum

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı S.Orhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol yardımcı ve öğretici olmaya çalışan insanı severim, takdir ederim ve hiç bir zamanda kendimden küçük görmem.
    Ben her daim paylaşımcı biriyimdir. Bilgi verene bilgi veririm. Laf sokana laf sokarım. Bu benim en bilindik huyumdur. Alttan almam ama üste de çıkmam.
    Babam 1950 doğumludur. 1970 yılında jawa motosiklet almıştır. şuan 63 yaşında tek teker motosiklet süren birisidir.
    Ben 1980 doğumluyum. 1990 yılında jawa kullanmaya başladım. 1995 yılında pejo 105 babam tarafından alındı. 23 yıldır motosiklet kullanıyorum. 1 tane bile trafik kazam yoktur.
    Burdaki zibidiler burnunda sümükle bisiklete binerken, ben jawa motosiklet kullanıyordum. Motosiklet sürücüsü demek düz asfalt yolda basan sürücü demek değildir.

Kafama kask takmadan, hatta altındaki kilidi kitlemeden 100 mt dahi gitmem, takmayanlara da ısrarla tak derim. Takmaz ise o zaten motorcu değildir.
    Motor sürme yeteneği, yaşta değildir. Bilgi ve tecrübedendir. Öğrenme, bilme ayıp değildir. Öğrenmemek ayıptır. Kal Sağlıcakla.

Tolga.. Kendini biraz frenle. Hadi bana karşı abartıyosun, sineye çekiyorum geyiktir ahbaptır olur böyle şeyler diyorum.. Ama bana veya başkasına karşı farketmez; biraz da sende bitiyor. Herşey dozunda olmalı diye düşünüyorum
    Dost acı söyler lafını bilir misin ?
    Bundan sonra senle olan geyik muhabbetim burda son bulmuştur.
    Benim dozum kırıcı değildir. Kırıcı bir yazı yazdığım zaman bu siteye girmeye bile utanırsın
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler