Bak şimdiden söyeleyin ona göre projelerim var. 1. şık hariç diğer projelerimi yandaş olmak isteyen katılabilir.
1- ikili ilişki (Ekip Çalışması yapılmayacaktır)
2- Cebeci - Kefken deniz sefası
3- Poyrazlar vb mangal sefası
4- Kısa mesafe gezi tozu
Bak şimdiden söyeleyin ona göre projelerim var. 1. şık hariç diğer projelerimi yandaş olmak isteyen katılabilir.
1- ikili ilişki (Ekip Çalışması yapılmayacaktır)
2- Cebeci - Kefken deniz sefası
3- Poyrazlar vb mangal sefası
4- Kısa mesafe gezi tozu
Tamamdır. Durumlar kesinleştiğinde paslaşırız
ben şehirlerarası yol ıssız olur diye beklemiştim ama trafik ışığı vs bozdu şimdi işi...bastın mı gidemez miyiz şimdi her iki rotadan...durmadan 1 saat falan...yerleşim yeri çok mu o kadar yol üstünde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
şöyle bişey planlıyorum..rotayı da bu şekilde ayarlamaya çalışıyorum işte maksimum verimli olacak şekilde...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ir-ankara.html
"Bastın mı gidemez miyiz?"in cevabı Pamukova-İznik yolu oluyo Erhanım. Issızdır ama nonstop'tır..
Uzun yol dediğin öyle olur zaten. zırt pırt orda durayım burda durayım dersen route'un gerisinde kalırsın. Anlamı kalmaz
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Far kesmemiş ya la farı sökmeye indim. bi baktım zaten sökük meğersem farın jakı çıkmış
Artık sıra geldi lastikleri takmaya ve ön amortisörden gelen sesin kaynağını bulup yaptırmaya..
Ağır bakım düşünüyodum, fiyatları elime ulaştı, ateş pahası. o yüzden ağır bakımı kışa erteledim. Motorun taksitleri bitmesi lazım önce.
Bu arada sayın B@Ş@R@N sayın başkan Adada balans yapan bir yer varmış onu da öğrendim. Bekir usta diye bir yer. Lastikleri taktığımda oraya gidicem Yerini öğrenince söylerim..
lastikleri oraya taktırsan olmaz mı cihan
hatta motordan çıkar sadece jant ları götür hem takma parası hem balans ücreti verme 1 taşla 2 kuş vur
Balans ücretini niye vermiyim? illaki bi ücret alacaktır adam Ama dediğin doğru aslında, lastikleri de oraya taktırabilirim. Eğer adamlar motosiklet lastik değişimi yapıyosa.. Bakalım en kısa zamanda yaptırmam lazım, yolculuklara az kaldı..
yaw balans yaptıracağın yere taktır 2 işi yapınca ayrı ayrı yaptırmak daha ucuza gelir demek istedim kuş kafa
Tamam tamam. oradan da pamukovaya geçerim. Amortisörümde sorun var. Ya keçelerden ya da gidon merkez milinden gelen bi ses var ona baktırcam. ama ne zaman bilmem
Arkadaş bu fazerinde her yeri dökülüyor. Koskoca japon hata yapmış olamaz. Kullanıcı hatası mıdır nedir
Kullanıcı hatası tabi o motor sevmediği yollara sokulur mu.. Her tarafından ses geliyo artık
cihan o sıkıntılar için servise gitmene gerek yok gel ben hepsini yaparım para falan da istemem kışı bekleme yani yazın keyfini çıkar
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)