cihan adapazarında naylondan motorcularmı var yok canım inanmam
İzmit'den selamlar...
cihan adapazarında naylondan motorcularmı var yok canım inanmam
İzmit'den selamlar...
Yahu forumdaki mesajları ayırsak kesin yarısından çoğu tolgayla cihan atışmasıdır
naylon motorcu değil de tatlı su motorcusu var. Mesela biri benim Eskiden dağ bayır dere tepe kar çamur yağmur gezerdim. Zamanla bu işin cılkı çıkmaya başladı ve motordan soğumaya başladım. Yavaş yavaş elimi eteğimi çektim. Yağış, stabilize zemin beni bozar artık. Çok yoruldum ve çok canım yandı yani. Bundan sonra böyle, işlerine gelirse aga Tatlı su motorcusuyum ve su kurbağası değilim.
"CaRPe DieM"
abi sizin oralarda ne motorcular varmış naylon tatlı su
su kurbağası falan
aga fazer alıp onu sukıtır a çevirecem fantazi olsun
Ha o olur bak o konuda desteklerim. Ama oğlumu vermem senin kobayın olması için
iyi o zaman bende kendi me bi nc bulayım kelepir hem yeni olur kolay kolay bozulup far ampülü kesmez
Köyle ne alaka. Sen mi mötümden çıktın ben mi azına ...
neyse konu kötü yerlere gidiyo.. Değiştir lan konuyu, kirlilik yaratma..
tolga motoru mu sattın len paralar masa üzerinde
beyler selamlar;
sapanca gemlik arası yol nasıldır acaba? ankara gemlik yapmak istesem eskişehir üzerindeki ana yola alternatif olarak bu yol var...30 km daha fazla ama süre olarak daha az gösteriyo google...sapanca üzerinden gelirsem oraya kadar otoban avantajım var...eskişehir üzerinde bol bol radar mevcut ve alabildiğine düz bir yol...
sapanca üzerinde değilde sakarya dan eskişehir yoluna gir geyve pamukova mekece iznik üzerinden git yolar güzel
eğer sapanca üzerinde gidersen izmit gölcük karamürsel yalova olarak gideceksin ve trafik ışığı çok
yollar 2 rota da güzel ama pamukova yolunda ışık yok rahat ve sıkıntısız gidersin
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
LAAAaaaa Naylon motorcular, Cumartesi günü bir yere rota yapacak mıyız ?
Pazar günü firmanın mangal partisi var da
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)