Fatih senin motora 1.000 TL vereyim. ne de olsa kazalı
Fatih senin motora 1.000 TL vereyim. ne de olsa kazalı
Orjinal YEBERE bumu oluyor. Fatihin elindeki çakma o zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
Hey Millet CBF imi satılığa çıkardım.Haberiniz olsun.HONDA Hayat ONDA hesabı.
İlgili Link:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2011-model-cok-temiz-sahibinden-127860967/detay
Yerken hiç bir şey demiyordun lüp lüp götürdün. En son baktım bütün kemikler senin önündeydi, sen çok yedin ondan bozdun motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
Asya Armada 250 al kanka
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
C.tesi Bursa'ya gidiyorum, o taraflara giden var mı?
Uff Cihan abi vurma artik öldü adam :Dd
Cebere yi sattim. Severek almistim ama artik simitci motoru oldugu icin sogumustum. Yeni sahibinde baya yipranacagina eminim :D
Ee ne zaman alıyoruz ER-6f'i Utku
"CaRPe DieM"
Cihan Yusufların köydeki evi karantinaya almışlar duydun mu ?
Ehuheheuhe Tolgadan bi açıklama bekliyoruz, halk tedirgin :D
verdim abi bugun normalde gelmesi lazım kargoya vermişler ama kargo takip nosu yok
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
akşam akşam çok güldüm yaaa sen çok yaşa Tolga
canı sıkılıyo bulancak yer arıyo. Sus olm yaa moralim bozuk zaten, eve geldim farkettimki farım kesmiş. Oğlumun tek gözü kör olmuş, yeni göz nakli istiyo
Cumaya kadar iki teker almam şart. bugün mesai 12 de bitti. şirket servisini bekledim ve eve 2 'de geldim . ah benim ceberem dedim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------
Abi birkaç gün önce serdivanda üç tane siyah cebere ard arda geçti kabus gibi ya ulan dedim kızılay dağıtıyor sanki bu ne böyle :D iyiki sattım diyorum. ama o kadar özendik spor hale getirdik Ersin abim sağolsun baya emeği var. ama kıymetini bilemeyecek bir kıroya gitti motor :(
Gidene gel gelene git deme... Er6-f'ini bir an önce alman dileğiyle kardeşim..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)