[QUOTE=S.Orhan;3057696]zamanlamayı iyi ayarlarsak sürpriz yaparız.[/Q
Salim abi sen tolgayı kaybetme yeter o magazini iyi biliyor. Hayırlı yolculuklar size....
[QUOTE=S.Orhan;3057696]zamanlamayı iyi ayarlarsak sürpriz yaparız.[/Q
Salim abi sen tolgayı kaybetme yeter o magazini iyi biliyor. Hayırlı yolculuklar size....
ÇARŞI OLDUĞUZ İÇİN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMUYORUZ
HAKSIZLAKLARA KARŞI DURDUĞUMUZ İÇİN ÇARŞIYIZ.....
K@R@ K@RT@L
aman tolga sakin git gel sen bizim göz bebeğimizsin yollarda başına birşey gelirse biz ne yaparız
kafeteryalar cadddesinde yol kenarında...
motorları nereye park etmeyi düşünüyosunuz kaç kişi gelicek ben henüz kimseyi tanımıyorumda neyse kask gördüğüm masaya yönelirim artık
Sen magazin kafeye girdiğinde farkedersin zaten kimler olduğunu motoru da hemen önüne koyabilirsin.
-
Tolgayla kötü yola düştük gene.
Sabah saat 08:30 çıkış
Gidiş Güzergahıamukova,Mekece,İznik,Orhangazi,MUDANYA (Finiş)
Dönüş Güzergahı:Biraz değişik olsun dedik Bursa,Yenişehir,(Bilecik üzerinden gelecektik) son anda vazgeçip Yenişehirden tekrar İzniğe girdik.Aslında yolu uzattık ama resim çekilmek için böyle düşündük.İznik,Mekece,Pamukova,Adapazarı,Magazin Kafe.
-
Mudanya Girişi
Mudanya uzaktan görünüm
Tolga Efendi
Diğer resimlerde Tolgadan gelsin.
16 haziran pazar uygunmu herkeze. mangal var aloooo uyanın sakarya kocaeli ayarlayın işleriniziiiiiiiiii
cihan şu iftar olayını bi netleştirelim bana bi telefon numarası atarmısın özelden
Tüm Fotolar burda girin bakın len
https://www.facebook.com/media/set/?...4633773&type=1
Salim abimle sabah kahvaltımız, kuş sütü eksikti adam onun için çok özür diledi zaten. Bizde affettik
akşam üstüne doğru poyrazlarda mangal yapsak mı ne dersiniz....
İsteyen burdan baksın : https://www.facebook.com/media/set/?...4633773&type=1
uleeeeen kocaeli mt nispet varrrrrr .... neşeniz bol tekeriniz düz bassın bizim bu aralar
bir haller var başımızda. ben yandım iki arkadaş kaza yapı salık olsun ama sizi görünce neşelendim biraz
keyfe bakın yaaaaaaa
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)