CİHAN ve ERSİN tabiki önceden haber veririm buraya gerekli bilgileri DESTEK VERDİĞİNİZ için teşekkür ederim.
bu arada Cihan senin fazer'e fena hastayım
ÇARŞI OLDUĞUZ İÇİN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMUYORUZ
HAKSIZLAKLARA KARŞI DURDUĞUMUZ İÇİN ÇARŞIYIZ.....
K@R@ K@RT@L
organizatör Cihan efendi ve kocaeliden de bir arkadaş kafa kafa verip büyük bir organisazyon düzenlene bilir yada biz organize olup kocaelide ki arkadaşları ağırlarız, sonra onlara iadeyi ziyaret de yapılabilir...Zamanı gelince bunları organizatör arkadaşlar sakarya grubuna danışarak ayarlama yaparlar..
Ramazan 9 temmuzda, o zamana kadar ne mangallar yapılır belli değil. Bu haftasonu bursa yolcusu var mı ?
Tolga fatih gidecek ama günü birlik sanırım düğüne gidecekmiş.
Hangi fatih gidecek, aynı düğüne mi gidiyoruz yoksa, bende düğüne gidiyorum. ? ? ?
Bu hafta sonu için bir eylem planı var mıdır?
Akşam gördüm çarkın yenibosna tarafında gezi protestosu yapanlar vardı. takıldım biraz belki bu akşamda motorla giderim.
Tolga'ya diyorduk muhabbeti sulandırıyor diye, Cihan sen daha beter çıktın. Ciddi bir şey sorduk
Forumdan arkadaşlarım evleniyor. Erkek evinden kız evine motorlarla gidilecek, kortejde olacak.
Sabah saat 08 : 00 gibi yola çıkmayı düşünüyorum. Erkek evinden 12:30 çıkılacak. Düğün 15:30 da başlıyor.
En geç 17:00 da adaya dönüş olur. Gelmek istersen mesaj at SSalim abicim buluşup birlikte gidelim.
Rahat Dur Tosun Paşa Adam ciddi soru sordu. Cevap versene
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
"CaRPe DieM"
Hayırlı olsun Tolga, bak aklında olsun Cihan bundan sonra motorla işemeye bile gitseniz haber verin :D Dün akşam öyle canım sıkıldı 8.30'da atladım çarşıya indim, dönüşte bir yeerde durdum eldiveni kaybettim :D Bu sıkıntı bana yüz kağıda mal oldu yapmayın bana bunu :D
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)